Gebelik ihtimali varmi?

Melekatanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
17
4
1
35
Hepinize hayirli aksamlar 🦋 Cevremde kimseyle paylaşamadigim icin Sizlerden akil almak istiyorum 🙏🏻 biz erkek arkadasimla sürtünerek bi iliski yasadik yaklasik 3 hafta once oraya bosalma olmadi ama zevk suyu gelmis olabilir ben ilk kez yasiyorum bunu çok korktum ertesi gunu hapi icilmesi gerekiyormus icmedim adet olmam gereken gün oldum 3 gun surdu ayni sekilde hamile degilimdir dimi yardimci olursaniz cok sevinirim ablalarim

Hepinize hayirli aksamlar 🦋 Cevremde kimseyle paylaşamadigim icin Sizlerden akil almak istiyorum 🙏🏻 biz erkek arkadasimla sürtünerek bi iliski yasadik yaklasik 3 hafta once oraya bosalma olmadi ama zevk suyu gelmis olabilir ben ilk kez yasiyorum bunu çok korktum ertesi gunu hapi icilmesi gerekiyormus icmedim adet olmam gereken gün oldum 3 gun surdu ayni sekilde hamile degilimdir dimi yardimci olursaniz cok sevinirim ablalarim
Adet olduysan gebelik yoktur. Endiselenme

SÜRTÜNEREK HAMİLE KALAMAZSINIZ! VAJİNANIZDAN ZEVK SUYU GİRMEDİYSE HAMİLE KALAMAZSINIZ! (ZEVK SUYUNDA DA MENİ VAR GEBELİK İHTİMALİ VAR) ADET OLDUYSANIZ HAMİLE DEĞİLSİNİZDİR!

Korkuyorsan önlem alacaksın ablası yapmaya kafan çalışıyor ama iş tedbir almaya gelince bizim kızlar safinaz ben anlamadım. Bir de neyin ne olduğunu bilmeden erkeklere kendinizi teslim etmeyin. Araştır önce öğren, bilinçlen. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama küçük olduğun besbelli. Ben sana kızmak için değil kendine gel diye bu kadar sert yazıyorum onu da belirteyim. Senin iyiliğin için sonra ahlar vahlar işe yaramaz.

Abla cok haklisin biliyorum suçluyum yapmamaliydim simdi bu korkularimdan dolayi okadar pismanim ki keske demek icin cok gec bundan sonra zaten istesemde bu yasadiklarimdan sonra asla yapmam insallah dedigin gibi olur hamile degilimdir

Efsaneler ölmez şekil değiştirir😂 haftada en az 4 sürtünmeli ilişki konusu açılıyor ve ben okumadan rahat uyuyamıyorum artik😂😂
Abla siz bunlari okuyorsunuz bende okuyorum yorumlari okadar cok yazan varki surtunerek hamile kalinabilir adetken hamile olunabilir diye belki siz daha bilgilisiniz korkmuyorsunuz ama ben uyuyamiyorum ve bu herzaman yasadigim birsey degil ilk kez yasadim kimseyede soramiyorum buraya yazmak istedim

Abla siz bunlari okuyorsunuz bende okuyorum yorumlari okadar cok yazan varki surtunerek hamile kalinabilir adetken hamile olunabilir diye belki siz daha bilgilisiniz korkmuyorsunuz ama ben uyuyamiyorum ve bu herzaman yasadigim birsey degil ilk kez yasadim kimseyede soramiyorum buraya yazmak istedim
Bugün bir başka arkadaşa daha benzer bir konuda yazdım gerçekten bu şekilde hamilelik bir mucize olur ancak. Ben de aylardir uğraşıyorum korunmasız ilişki ile fakat gelen giden yok. O kadar kolay değil neden kendinizi uzuyorsunuz boş yere anlamıyorum.

Bugün bir başka arkadaşa daha benzer bir konuda yazdım gerçekten bu şekilde hamilelik bir mucize olur ancak. Ben de aylardir uğraşıyorum korunmasız ilişki ile fakat gelen giden yok. O kadar kolay değil neden kendinizi uzuyorsunuz boş yere anlamıyorum.
Abla insallah rabbim biran once Nasip eder sana . Bilmiyorum ki bianda okuduklarimdan sonra korkmaya basladim ama cok tesekkur ederim yorumun icimi rahatlatti cok saol

Insallah abla bazen kadinlar adet gorurmus burda okudum o yuzden sormak istedim
O durum cok soylendigi gbi degil ve oldukca nadir gorulen bir olay. Ustune gorme durumunda adet olmazsin hafif lekelenmelerin olur adet zannedersin ama kendini bilen takibini yapan insan ay ay durumunu bilir adet miydi yoksa anormalnbi kanama miydi anlar. Zevk suyundan hamile kalinir. Cokta ornekleri vardir. Biseyler yasayacaksan en basindan itibaren prezervatif kullanin. Bir sure kullanmayip sonlara dogru kullanan cogu kadin zevk suyundan gebe kaliyor ve sperm vucutta 72 saate kadar canli kalabiliyor. Tedbirli olun ki sonra ki durumlar daha can sıkıcı ve cozumi zor oluyor

Back
X