Gebelik ihtimali

aglayancayir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
442
329
Arkadaşlar merhaba.. Aslinda konuyu dün açtım ama bugün yazdım çünkü test yapmak istedim ki bugün kahvalti sonrasi yaptim ve silikte olsa bi çizgi çıktı fakat emin olamiyorum çünk adet bitiş tarihi 16 mart ve takiben 16 24 29 beraber olunan günler bu kadar erken teste yansır mı? Gebelik belirtilerime gelince şiddetli bel ağrısı ara ara sırtıma vuruyor, kasık ağrısı, çok hafif bulantı ve halsizlik, ayrıca emziriyorum gebelik bi zarar verir mi kızıma ? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.. Aslinda konuyu dün açtım ama bugün yazdım çünkü test yapmak istedim ki bugün kahvalti sonrasi yaptim ve silikte olsa bi çizgi çıktı fakat emin olamiyorum çünk adet bitiş tarihi 16 mart ve takiben 16 24 29 beraber olunan günler bu kadar erken teste yansır mı? Gebelik belirtilerime gelince şiddetli bel ağrısı ara ara sırtıma vuruyor, kasık ağrısı, çok hafif bulantı ve halsizlik, ayrıca emziriyorum gebelik bi zarar verir mi kızıma ? Şimdiden teşekkürler...
silik çizgi varsa hamilelik söz konusu olabilir en kesini kan testi baacım

silikte olsa 2. çizgi varsa hamilesin demektir. ama en kesini test yapman canım

Hemen hamilelik takvimi yaptim :anneadayı: havaya girdim hemen inşallah yanilmam :KK17:
canım benim adet bitişi 10 marttı yumurta çatlama tarihi 18-19 mart doktor kontrolunde ilişki oldu, adetin gecikmeden test yapma dedi yani en az 15 gün var. senin çok erken olmuş sanırım adetini beklemen lazım kesin sonuç için

İlk bebeğimde de silikti ona güveniyorum ben.. Ayrica ilkbdoktorum polistik over falan demisti bizde korktuk hemen korunmayi biraktik ve ikinci ay hamile kaldım :KK73: yani allah isterse olur ...

tabiki allah isterse olur, ama söylediğiniz tarihlere göre hamilelik olsa bile görünmez gibi geliyo bana

benimde adet bitişi 16 marttı şimdi aynı belirtiler bendede var var benim yumurtlama günüm ayın 28 idi olma ihtimali var ben daha test yapmadım

X