Gebelik ile sonuçlanmayan aylar

jansansa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
2
1
1
27
Yaklaşık 11 aydır korunmasız birliktelik yaşıyoruz. Hormon testleri ultrason görüntüleri ve spermografi normal fakat hala gebelikle ilgili olumlu bir sonuç alamadık, açıkçası aynı süreci yaşayanlarla bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Daha önce ovülasyon testini iki defa kullandım fakat olumlu bir sonuçta alamadım.

Yaklaşık 11 aydır korunmasız birliktelik yaşıyoruz. Hormon testleri ultrason görüntüleri ve spermografi normal fakat hala gebelikle ilgili olumlu bir sonuç alamadık, açıkçası aynı süreci yaşayanlarla bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Daha önce ovülasyon testini iki defa kullandım fakat olumlu bir sonuçta alamadım.
Merhaba sizde bir problem olması gerekmez hamile kalmak bir süreç 2 sene denemeye kadar normal kabul edilir genelde. Sağlıklı bireylerin korunmasız düzenli ilişkisinde yaklaşık 8. Ayda %70-80 hamile kalma oranı var. Ben ilk 8. Ayımda kaldım düşük yaptım tabi aralarda hep kimyasal gebelikte geçirdim sağlıklı gebeliğe ulaşmam tam 1 sene 4 ay sürdü. Herkeste farklı işleyen bir süreç. Ovülasyonunuzu 2 ay takip etmeniz yeterli değil her ay ovülasyon haftanızı değerlendirmelisiniz gün aşırı ya da her gün olacak şekilde şansınız artacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve stres yapmamanız da bebek oluşumu açısından önemli. Sağlıklı bireylerseniz başka da bir doğal yolu yok zaten bence. En kısa sürede güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🌸

Merhaba sizde bir problem olması gerekmez hamile kalmak bir süreç 2 sene denemeye kadar normal kabul edilir genelde. Sağlıklı bireylerin korunmasız düzenli ilişkisinde yaklaşık 8. Ayda %70-80 hamile kalma oranı var. Ben ilk 8. Ayımda kaldım düşük yaptım tabi aralarda hep kimyasal gebelikte geçirdim sağlıklı gebeliğe ulaşmam tam 1 sene 4 ay sürdü. Herkeste farklı işleyen bir süreç. Ovülasyonunuzu 2 ay takip etmeniz yeterli değil her ay ovülasyon haftanızı değerlendirmelisiniz gün aşırı ya da her gün olacak şekilde şansınız artacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve stres yapmamanız da bebek oluşumu açısından önemli. Sağlıklı bireylerseniz başka da bir doğal yolu yok zaten bence. En kısa sürede güzel haberlerle gelirsiniz inşallah y

teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkese güzel haberler almak nasip olsun.

Merhaba sizde bir problem olması gerekmez hamile kalmak bir süreç 2 sene denemeye kadar normal kabul edilir genelde. Sağlıklı bireylerin korunmasız düzenli ilişkisinde yaklaşık 8. Ayda %70-80 hamile kalma oranı var. Ben ilk 8. Ayımda kaldım düşük yaptım tabi aralarda hep kimyasal gebelikte geçirdim sağlıklı gebeliğe ulaşmam tam 1 sene 4 ay sürdü. Herkeste farklı işleyen bir süreç. Ovülasyonunuzu 2 ay takip etmeniz yeterli değil her ay ovülasyon haftanızı değerlendirmelisiniz gün aşırı ya da her gün olacak şekilde şansınız artacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve stres yapmamanız da bebek oluşumu açısından önemli. Sağlıklı bireylerseniz başka da bir doğal yolu yok zaten bence. En kısa sürede güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🌸
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. İstatiksel olarak aylar geçtikçe gebelik ihtimalinin arttığını okumuştum 1. Yılın sonlarına doğru bu rakam %85-%90 aralığında oluyormuş. İsteyen herkese güzel haberler nasip olsun.

Back
X