Gebelik ilk donemlerde kahverengi akintisi olanlar lutfen yardimmmmm

Pepino-ezgi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
62
68
8
33
kizlar merhaba 5 haftaligiz henuz en son beta hcg 7.200 iken kesemizi gorduk fakat iki gundur acik kahve akintim var be cok korkyorm boyle olup da saglikli gebelik yasayan var mi

Merhaba hayırlı olsun ben ilk haftalarda çok yaşadım kahverengi akıntıyı progestan kullaniyormusun proluton iğne yaptiriyormusun birde bu durumu doktorun ile paylaştım mi

Bir kez bendede oldu doktorum progestan başladı sonra olmadı şükür kızım iyi

Merhaba hayırlı olsun ben ilk haftalarda çok yaşadım kahverengi akıntıyı progestan kullaniyormusun proluton iğne yaptiriyormusun birde bu durumu doktorun ile paylaştım mi[/QUOTE
Bir kez bendede oldu doktorum progestan başladı sonra olmadı şükür kızım iyi
canim progestan kullaniyorm ama 100 luk ignemi oldum hala devam ediyor ve adet sancisi gibi hir sanci var kese olusmus bi sknti yok dedi doktor. Kendi doktorum yarin glcek sehir disindan yarin sabah gidecem ona ama cok korkyorm:(

Merhaba hayırlı olsun ben ilk haftalarda çok yaşadım kahverengi akıntıyı progestan kullaniyormusun proluton iğne yaptiriyormusun birde bu durumu doktorun ile paylaştım mi
Yani biraz disarda yuruyeyim basliyor yine kahve akinti bel agrisi o yuzden hep yatyorm doktorum da istrahat dedi:(

Adet sancısı bende nerdeyse iki ay devam etti onda bir sıkıntı yok lekelenme de kırmızıya dönmediği sürece sorun yok diye biliyorum ama istersen için rahat etsin diye git bir acile baktır

Adet sancısı bende nerdeyse iki ay devam etti onda bir sıkıntı yok lekelenme de kırmızıya dönmediği sürece sorun yok diye biliyorum ama istersen için rahat etsin diye git bir acile baktır
Kuzu dungece acildeydik iste . Ultrasonda bakti kanama bolgesi yok kese olusmus beta degeri gayet oyo dedi pruluton yapip gonderdi ama hala hafif sutlu kahve gelyo iste

Kuzu dungece acildeydik iste . Ultrasonda bakti kanama bolgesi yok kese olusmus beta degeri gayet oyo dedi pruluton yapip gonderdi ama hala hafif sutlu kahve gelyo iste
O zaman sıkıntı yok demekki kasma kendini yerleşme kanaması da olabilir

Back
X