Kızlar merhaba ben çok ama çok kiloluydum. Ve üstüne yüzsüz gibi gebelik bekliyordum. En son baktım olacak gibi degil. Kilo vermek için diyetisyen ile görüşmeye gittim tiroid var pcos var artı birde kilo var diyetisyenle konuştum anlaştım ama diyetisyenime ben resmen aşık oldum kadını görmeden duramıyorum psikolojik olarak bana o kadar iyi geliyor ki haftalık kontrolümü iple çekiyorum kilo vermediğimi hatta aldığımı dahi hissetsem gitmek istiyorum düşünün ki o kadar iyi geliyor ki bana kilo aldığımı duyunca bile modum düşmüyor. Neyse konuya gelelim yağ oranı 47 den 30 düştü iç yağlanma 11 den 7 düştü vücut olarak 3 yaş gençleştim toplamda 23 kg verdim pcosa rağmen büyük başarı benim için yavaş yavaş verdim ama vazgeçmedim hala devam ediyorum. 4 aydır inofolic kombi kullanıyorum d vitamini kullanıyorum alfa lipolik asit koenzim 10 kompleksi kullanıyorum söktürücü bile adetimi söktürmezdi ama geçen ay bu döngü 18 gün gecikmeli de olsa söküldü ilaçsız. Bu ay 8. Gundeyim en son 4 gün öncesine kadar da test yaptım negatif cikti. Gecikmenin kaçıncı gününde gebeligi öğrendiniz özellikle pcoslular yorum bekliyorum sizden. Birde bu ilaçları kullanan var mı ?
Pcoslu olmak moralini bozmasın kilo vermeye devam et bende kiloluydum ve uzun süre gebelik olmadı sonra üzücü bir olay sonrası baya kilo verdim ve sonunda da hamile kaldım üstelik bende de tiroid var ve kolay kolay düşmüyor. İnşallah sende bir an önce sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
Teşekkürler canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim bir evladım var beni en çok yoran şey onun isteği dün e bebekte yeni dogan bebeğe hediye aldım beni görmüş gözleri dolmuş içinden dua etmiş Allah'ım kardeşime de almak nasip etsin diye söylediği zaman yutkunamadm
Pcoslu olmak moralini bozmasın kilo vermeye devam et bende kiloluydum ve uzun süre gebelik olmadı sonra üzücü bir olay sonrası baya kilo verdim ve sonunda da hamile kaldım üstelik bende de tiroid var ve kolay kolay düşmüyor. İnşallah sende bir an önce sağlıklı bir gebelik yaşarsın.