Gebelik kan sonucu kızlarr

Kızlar dün kan testi vermiştim 61.5 çıkmış. 12 temmuzda 1.20 ydi sizce iyi mi
Son adet tarihinizi bilmek lazım ama tek başına bir adet kan sonucu yetmez
Gidişat hakkında fikir sahibi olmak için artış miktarı önemli

Son adet tarihinizi bilmek lazım ama tek başına bir adet kan sonucu yetmez
Gidişat hakkında fikir sahibi olmak için artış miktarı önemli
Son adet tarihim 25 haziran. Evet ben de artışı takip için tekrar salı günü gidicem inşallah güzel artış olur 🥹🙏🏻

Belirtiler neydi bebek
Benim yumurtlama sonrası sağ böbrek ağrım çok oldu. 3 4 gün sürdü. Dedim herhalde idrar yolu enfeksiyonu ama yanma sızlama hiç yoktu sadece kuru ağrı kramp gibi. Daha sonra bel boşluklarım ağrımaya başladı 1 haftadır devam ediyor. Kasıklarıma hafif kramplar giriyor ara ara özellikle sağ taraftı. Bacak kasılmam oldu hala da oluyor. 3 gündür de hafif göğüs ucu acısı var ve etrafı çok ağrıyor dokununca hatta sütyenin içinde bile. Yani bunlar haricinde vücutta sıcak basması baş dönmesi de oldu ama ben bunu duphaston kullandığım ilaca bağladım. Onun haricinde başka bir belirtim olmadı canımm ama kasıklarıma elledikçe bile ağrıyordu o kadar gergin sanırım 😁

Benim yumurtlama sonrası sağ böbrek ağrım çok oldu. 3 4 gün sürdü. Dedim herhalde idrar yolu enfeksiyonu ama yanma sızlama hiç yoktu sadece kuru ağrı kramp gibi. Daha sonra bel boşluklarım ağrımaya başladı 1 haftadır devam ediyor. Kasıklarıma hafif kramplar giriyor ara ara özellikle sağ taraftı. Bacak kasılmam oldu hala da oluyor. 3 gündür de hafif göğüs ucu acısı var ve etrafı çok ağrıyor dokununca hatta sütyenin içinde bile. Yani bunlar haricinde vücutta sıcak basması baş dönmesi de oldu ama ben bunu duphaston kullandığım ilaca bağladım. Onun haricinde başka bir belirtim olmadı canımm ama kasıklarıma elledikçe bile ağrıyordu o kadar gergin sanırım 😁
Teşekkür ederim 🥰 inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın bebegşni🌺

Teşekkür ederim 🥰 inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın bebegşni🌺
İnşallah canım aAllah istyeen herkesi güzel haberlerle karşılaştırsın umarım güzel de yğkselir senin de görüyorum ben gebelik var mıydı ismini hatırlıyorum

Pazartesi değil salı kan günü canım ya küçük yerdeyim. Salı hem sağlık ocağına vericem aynı yerde hemde kadın doğuma kontrolüm vardı orda isterse vericem inşallah
IMG_5046.webp

Canım ben şimdi Lh testi yaptım koyulaşma var bakarmısın sende hormon artıyor olabilir mi gebelik için

Daha erken bence canım ama bir kaç gün sonra erken gebelik yapsana benim öyle çıkmıştı ondan iki gün sonra da ovülasyon testlerim hep pik çıktı gebelik testi yaptım çizgi görğnmğştü ama benim ilaçtan dolayı da ovğlasyon koyu gösteriyor sen bir kaç gün bekle bence bakalım bugün nasıl olacak

Bana çok erken geldi sanki canım ya yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün

Daha erken bence canım ama bir kaç gün sonra erken gebelik yapsana benim öyle çıkmıştı ondan iki gün sonra da ovülasyon testlerim hep pik çıktı gebelik testi yaptım çizgi görğnmğştü ama benim ilaçtan dolayı da ovğlasyon koyu gösteriyor sen bir kaç gün bekle bence bakalım bugün nasıl olacak
23 de yapayım diyorum doğum günümde

Abla sende akıntı varmıydı gebeliği öğrenmeden az geliyor bende beyaz jel gibi ama az daha regl baya var
Canım bende o olmadı benim de adetime 4 5 gün var öyle ufak bir akıntım var . Benim bel boşluklarım çok ağırdı hala da oluyor ve kasıklsrım ağrıyor ben öyle anladım biraz da

Back
X