- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.130
- 133
- Konu Sahibi yuvambenim
-
Kızlar banada bir fikir verin lütfen ben geçen hafta Çarşamba günü kan testi yaptırdım 17 çıktı. 2 tane kimyasal geçirdim o yüzden hemen doktoruma gittim bana progestan ve oksapar verdi kullanıyorum. Normal adetime göre hesaplarsak şuan 6+1 gözüküyor hesap.
Ama Pazar günü beta 190 yani 17 den 4 gün sonra güzel katlanmıştıdoktorum çok güzel perşembe günü de tekrar baktır 750 ve üzerini bekliyorum dedi. Yani benim şu anda kese filan görmem gerekirken ben hala beta yükselsin diye dua ediyorum çünkü diğerlerinde hüsran olunca düşünmeden edemiyorum. Aynı zamanda pkoluyım yani yumurtlamam geç olmuş olabilir geç döllenmemi oldu acaba o yüzden sat la beta uyumuyor haftama göre ben geriden geliyorum
Beta yükselsin diye çok dua ediyorum inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur. Sizce nasıl neden haftama uymuyor beta bunu taktım kafama
doktor sayısal birsey demedi son adet tarihine göre bugün 6+0 oldum amin hepimizin de hayırlısı ile sağlıcakla gelsinlerBen başka doktora gittim alttan baktı kese 6 mm idi aynı gün. Dün gittim 12 mm olmuştu hayırlısı ile gelişsinler inşallah 5+6 yum ben sen kaçtasın
Teşekkür ederim çok sağolun yarın tekrar beta baktırıcam inşallah güzel yükselmiştirCanim sorunun sormuşsun cevabini bile kendin vermissin aslinda , pko var ve gec yumurtlayip gec döllenme yaşamışsın bütün sebep bu işte.
Bende 14 haftalık hamileyin sata göre 15 olmam lazımdı ama gec yumurtlayıp döllendiği icin ultrasonda 14haftalik görünüyor.
Boşa stres yapıp strese koyma kendini, bende 1 kere kimyasal gebelik yaşadım, 2.ye hamile kalınca müthiş stres yaptım vakti zamanı geldi kese görmeye gittik herşey yolunda deyince doktor rahatladım ama hemen o aksam bademciklerime vurdu hasta oldum o stresten.
Sende sakin ol ve iyi düşün iyi olsun inşallah...
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Inşallah arkadaşım cokca dua ve sabırla güzel haberler alacaksınız inşallah.Teşekkür ederim çok sağolun yarın tekrar beta baktırıcam inşallah güzel yükselmiştir
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.yarın büyük gün kese görücek inşallah. Allahım sen büyüksün.
Pazartesi beta hcg 427 çıktı doktor perşembe gel bakalım dedi.Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Hayırlı haberlerini okumak nasip olsun arkadaşım mübarek cuma gününde
Pazartesi beta hcg 427 çıktı doktor perşembe gel bakalım dedi.Eşim benden heyecanlı benden sabırsız.
Vajinal mi baktı canim.Bugün gittim göremedi ufak birşey var ama tam net değil pazartesi gel dedi. Tekrar kan istedi 1640 çıktı beta.umarım pazartesi görür.
Vajinal baktıVajinal mi baktı canim.
Zaten 1500 olunca çıkarmış vajinalde yeni gelişiyor demek ki sakın stres yapma Allah'ın izni ile güzel haber alacaksın her gittiğinde.Vajinal baktı
İnşallah canım İlk gebeliğim. :) O kadar heyecanlıyım iğneden korkan ben 4 günde 3 defa kan verdim.Zaten 1500 olunca çıkarmış vajinalde yeni gelişiyor demek ki sakın stres yapma Allah'ın izni ile güzel haber alacaksın her gittiğinde.
Annelik böyle birşey işte canım ona birşey olmasın diye kendinden geçiyorsun gözüne hiçbirşey gelmiyor, ne korku ne acı tek derdin o iyi olsun.İnşallah canım İlk gebeliğim. :) O kadar heyecanlıyım iğneden korkan ben 4 günde 3 defa kan verdim.
İnşallah canım.. Sağlıklıklı Sıhhatlı bir gebelik geçirelim..Annelik böyle birşey işte canım ona birşey olmasın diye kendinden geçiyorsun gözüne hiçbirşey gelmiyor, ne korku ne acı tek derdin o iyi olsun.
Benim de ilk gebeliğim normal de dayanamicam şeylere aman yeter ki iyi olsun da razıyım çekerim diyorsun
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah
Aminn aminn insallah canim.İnşallah canım.. Sağlıklıklı Sıhhatlı bir gebelik geçirelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?