Gebelik kesesi 5mm ne demek

Hayır sorun var demek değildir bu. Sadece haftasına göre 1 hafta geriden gelebilir önemli olan sürecin sağlıklı ilerlemesi.
Gittim doktora suanlik sağlıklı dedi kalp atışı içi 10 gu sonra gelmemi söyledi inşAllah güzel geçer herşey teşekkür ederim herşey için hakkınızı helal edin

Belirtiniz var mı? Benim belirtilerim azaldı kalmadı sanki :/

Gittim doktora suanlik sağlıklı dedi kalp atışı içi 10 gu sonra gelmemi söyledi inşAllah güzel geçer herşey teşekkür ederim herşey için hakkınızı helal edin
Çok sevindimm dedim ama endişelenme daha küçük henüz diye Sağlikla ilerlesin inşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin

Merhaba hanımlar bende 20 Martta hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2226 çıktı aynı gün keseyide gördük.10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Bugün doktora gittim 6+3 teyiz kesen büyümüş dedi ama kalp atışı duyamadı. Vajinal ultrasonla bakmak istedi onu da ben istemedim o zaman biraz daha bekleyelim dedi ama ben kalp atışı olmadığı için telaşlandım biraz sizce normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…