Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkdaşlar ben yeni üye oldum. Dün test yaptırmaya gittim değerim 1601 çıktı muayene etti ama kese çok bozuk dedi ve çocuk görünmüyor henüz dedi yardımcı olurmusunuz.
Arkdaşlar ben yeni üye oldum. Dün test yaptırmaya gittim değerim 1601 çıktı muayene etti ama kese çok bozuk dedi ve çocuk görünmüyor henüz dedi yardımcı olurmusunuz.
İnşallah düzelir bu 3. Çocuğum iki tane düşüğüm vr biri 8 haftalık diğeri 19 hftalık öldü karnımda
İkinci düşükten sonra araştırdılar kan pıhtılaşması varmış bunun kaç haftalık olduğunu söylemediler pazartesi bir daha gel ddi inşallah düzelirnedenini araştırdılar mı ? niçin düşük olduğu yada bebeklerinde olan bir problemden mi diye. bende bir düşük yaptım 8 haftalıktı. ilk düşükte inceleme yapmıyorlar. kalp atımı durduğu için kürtaj oldum mayıs 22 de. seni çok iyi anlıyorum. bende korkuyorum aynı şekilde. şu an kaç haftalıksın cnm ?
İkinci düşükten sonra araştırdılar kan pıhtılaşması varmış bunun kaç haftalık olduğunu söylemediler pazartesi bir daha gel ddi inşallah düzelir
İnşallah tek istediğim o zaten sendekide pıhtılaşmadır büyük bi ihtimal inşallah send bebeğini kucağına alırsın:)kan pıhtılaşmasını çözebiliyorlar hap veya iğneyle. başkada bir neden bulamıyorlar benim anladığım. burada birçok arkadaşla konuştum benim gibi düşük yapan. ya sebep bulunamıyor yada pıhtılaşma deniliyor. sen en azından sebebini öğrenmişsin cnm. moral bozma güçlü olmaya çalış. kesenin düzeldiğini çok duydum inanki. çok insan aynı durumu yaşayıp çocuk dünyaya getiriyor. telşlanma . inşallah güzel haberini alırız :)
inşallah canım sende sağlıcakla alırsın bebeğn kcağna.progestanın faydası olurmu acebacanım hiç stres yapma bol bol dua et
benim arkadaşıma da kese bozuk düşük riskin var dedi doktor
ama o başka doktora gitti meğer öyle bir durum yokmuş erken gebelikte olan bir durummuş.
bebeğin görünmesi olayına gelince
benim 4 haftalık değerim 1766 çıktı ama ne kese ne bebek görünmedi
5. haftada tekrar gittim değerim bu sefer 10 bin üzerinde çıktı
keseyi ve nokta kadarcık bebeği gördük
6. haftada gittiğimde çok şükür bebeği de kalp atışınıda duyduk
bana doktorum betaya göre yorumlamak yanlış olur bazılarında 9. haftada kalp atışı duyduğumuz oluyor demişti.
stres yapma ve bol bol dua et
gerekirse başka doktora git
inşallah bebeğin seninledir![]()
inşallah canım sende sağlıcakla alırsın bebeğn kcağna.progestanın faydası olurmu aceba
İnşallah canım sağ sağlim alırız kucağımıza senin ne zaman doğumamin allah razı olsun canım.
bende kullanıyorum progestan
düşük riski için kullandırıyor doktorlar genelde
inşallah faydası olur canım
İnşallah canım sağ sağlim alırız kucağımıza senin ne zaman doğum
Herşeyin hayırlısı sağ salim sende bebeğinde kurtulursunuz inşallahAllah nasip ederse 19 şubat görünüyor canım daha yeniyim bende