Gebelik kesesi düzgün yuvarlak değilmiş

melek 27275678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
7
1
1
26
6+1 deyim kese gözüktü ve 2 gün arayla gittim büyüyorda içinde yolk saç da gözüktü ama sağlıksız gebelik kalp canlanması olmaz bence dedi düşer yada kürtaj yaparız dedi bu duruma gelipde kese si düzelen var mı?

Merhaba ikinci bir görüş aldınız mı başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ediyorum bana da özrl muayehanesine gittiğim doktorum kesen bozulmuş alalım sağlıksız bir gebelik demişti ordan çıkıp başka bir doktora göründüm ve kesemin olması gerektiği gibi yusyuvarlak olduğunu kendi gözlerimle gördüm doktorda bu bebek gayet sağlıklı görünüyor lütfen bekleyelim kürtaj kararı için çok erken dedi ve tedavi uygulamaya başladı çünkü kahverengi lekelenmem vardı.

Bir tanesi karından baktı ve sekli çok bozuk gibi değil dedi digeri vajinal baktı kesin alalım dedi
ama ikisininde Aldığı görüntüler farklı ilk görüntü karından bakılan ikincisi vajinal bakilan gerçekten çok farklı acaba düzelme gibi bir durum varmi

Eklentiler

• 20230110_222843.webp
    20230110_222843.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 95
  • 20230110_222834.webp
    20230110_222834.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 88
Progestan başladı mı doktorunuz hamileliğin ilk haftalarında oluyor çok normal diyor doktorlar tutunmasına yardım etmek için progestan kullanmak gerekiyor. Siz her ihtimale karşı bi süre bekleyin derim bir de doktorunuzu değiştirin mümkünse perinatoloji uzmanına görünün.

Evet evet başladım progestrana günde 3 defa ağızdan çok teşekkür ederim
Rica ederm ne demek bi faydam dokunursa daha ne isterim benim hamileliğimde riskli malesef istirahat verdi doktor kanamam var malesef haftaya salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏

Rica ederm ne demek bi faydam dokunursa daha ne isterim benim hamileliğimde riskli malesef istirahat verdi doktor kanamam var malesef haftaya salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız alırız her şey nasip dikkat edin sizde

Back
X