gebelik kesesi gec gelisenler yasadiklarimizi paylasalim

beseye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
335
489
103
39
Su an 6 haftalık hamileyim gebelik kesen normalden biraz yavaş büyümüştü gecen cumartesi kontrolde bu hafta cuma tekrar gel bakalim büyüme olmamissa müdahale ederiz dedi ama ben aceleci davranmak istemiyorum benim gibi bu durumu yasamis olanlariniz varsa paylasirsaniz çok sevinirim...

Bende bir buçuk aylık hamileyim kesem göründü kalp atışlarınıda çok net olmasada duydum geçenlerde cok az kanamam oldu simdi ilac kullaniyorum yatiyorum hic kalkmiyorum. Cuma günü yine kontrolüm var ilk 3 ay iş yapmamak gerekiyo kollamak gerekiyo

Benimde çok az kahverengi lekem olmuştu 2-3gun surdu sadece protestan kullandim geçti doktor cçok iç acici kkonusmayinca moralin çok bozuldu ama dun bulantilarim başladı buna çok sevindim galiba iyiye gidiyor diye düşünüyorum.

Su an 6 haftalık hamileyim gebelik kesen normalden biraz yavaş büyümüştü gecen cumartesi kontrolde bu hafta cuma tekrar gel bakalim büyüme olmamissa müdahale ederiz dedi ama ben aceleci davranmak istemiyorum benim gibi bu durumu yasamis olanlariniz varsa paylasirsaniz çok sevinirim...
benim 6. Haftada kesem bile gorunmemisti kese gibi bisi var ama ne oldugu belli degil demsti 2 hafta snra gene gel dedi gttm hem keseyi gorduk hem kalp atisini duyduk cok sukur aceleci davranma az daha bekle dktora biraksan hemen alcaklar cocuklari cinayt islemekten neden zevk alirlar anlamam !!!!

Evet arkadaşlar bencede ben kendimde saglikci olduğum için çok arastiriyorum bu konuları benim bi oğlum var allaha emanet daha öncede bos gebelik yasadim o yüzden aceleci davranmak istemiyorum 4 gün önce 1cm. Göründü zaten kesem

Evet arkadaşlar bencede ben kendimde saglikci olduğum için çok arastiriyorum bu konuları benim bi oğlum var allaha emanet daha öncede bos gebelik yasadim o yüzden aceleci davranmak istemiyorum 4 gün önce 1cm. Göründü zaten kesem
gorunduyse problm yoktr ins

Merhaba, bende daha geçen hafta öğrendim hamile olduğumu 5. hafta içindeyim. gebelik kesemi iki gün önce gördüm ve 6mm olduğunu öğrendim. ama hastaneden döndükten sonra koyu renk 2 damla kan geldi. bugün için doktorum görmek istediğini söyledi ve ultrasonla baktığında kesemin hala 2 gün önce ki gibi 6mm olduğunu bunun iyi olmadığını pazartesi günü tekrar görmek istediğini söyledi.

3 yıllık evliyim ve çok istiyoruz bi bebek sahibi olmayı. Benzer durumda kalanlar varsa yardım edin lütfen.
bu belirsizlik insanı tüketiyor.

Canım bu başlığı ben açmıştım ve suan çok şükür 11. Haftanın içindeyim benimde lekelenmem olmuştu ama kan gibi değil önce pembe sonra kahverengiyi.doktorlar leke ve kan olunca nolur nolmaz diye çok umut vermiyorlar.bana da gelişmesi normalden biraz az büyümüş demişti ama sen daha 5. Haftadaysan acele etme .ben 1 hafta sonra gittiğimde doktor gunuyle uyumlu dedi.benim zaten 5+5 günlükken bulantım yavaştan başlamıştı ve içimi o biraz rahatlatmıştır.ama o donemi çok zor geçirdim .hamileliğinin başından beri bi turlu rahat rahat sevinemedim .çünkü sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra bulantıları beni mahvettin hala da devam ediyor.bol bol dua et.güzel beslen her gün bi tabak sebze yemeğini ye mutlaka .tahin pekmez ye .süt, yoğurt, mutlaka ye bunlar geliştiriyor keseyi.ve kendi ni ferah tut inşallah sağlıklıdır sen elinden geleni yap sağlıklı beslenerek.gerisi allaha kalmis Allah yardımcın olsun.birde çok fazla yormaman lazim kendini agir falan kaldırma canim

teşekkür ederim yanıtın için inan içimi bir nebze daha rahatlattın ve bana umut verdin kapanan iştahım bi anda geri geldi, bu arada bende 5+5 içindeyim henüz bulantım yok hala karın ve göğüs ağrılarım sürüyo biraz da koku hassasiyeti.

benim durumum tabii ki hala belirsiz ama benzer durumları yaşayanlara da umut olsun yeni öğrendiğim bir bilgiyi de paylaşmak isterim.
Eski çok güvendiğim fakat artık uzak olduğu için gidemediğim doktorumla konuştum. Bana, kahverengi kanamanın elbette tedirgin edici bi durum olduğunu fakat iki gün arayla aynı doktorun gebelik kesesi için aynı ölçüyü görmesinin mümkün olduğunu bunun illa kötü sonuçlanması gerekmediğini söyledi, (iş yerinde acile gittiğim doktor 9mm görmüş fakat bunun el farkı olabileceğini söylemişti) olabilir bir durummuş ender de olsa yani. kullandığım ilaca (PROGESTAN KAPSÜL) devam etmemi de belirtti. Yani ben iyi beslenip elimden geleni yapıcam, sonrası zamana ve Allah'a kalmış.

hepimiz için güzel günler olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun diliyorum :)

Amin canım Allah nasip ettiyse olur zaten duanı et ,Allaha sığın inşallah yoluna girer herşey yiyebiliyorken ye yemek yiyebilmenin keyfini çıkar .tabi en önemlisi kesenin sağlıklı şekilde oturmasi için sağlıklı beslenerek.

Back
X