gebelik kesesi gelişmediği için gebeliği sonlanan varmı?

kızlar benim adetlerim çok düzensizdi benim hesabıma göre bebeğim 8haftalık ama doktorum adet düzensizliğin olduğu için yumurtlama günün belirsiz ve bebeğin 6haftalık dedi yani bu normal bi durummu yoksa bebeğimin gelişimimi geri çok üzzgünüm

canım geç döllenme olmuştur benimkide ilk başalrda 4 gün geriden gidiodu 4 gün geç döllenme olmuş dedi ama su anda aradaki farkı kapatmışım.yemene çok dikkat et iyice araştır aradaki farkı kapatırsın sende.

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

gebeliklerinizin saglıklı gecmesi için bütün kalbim ve dualarımla yanınızdayım. allah bir daha acı yaşatmasın bizlere insallah.saglıklı ve güzel bebişler nasip etsin bizlere.herşeyin hayırlısıyla...

arkdaşlar ben geçen hafta doktora gittiğimde perşembe günü yani kese 6.16 idi bu gün 9. mm olmuş ama doktor yeterli derecede büyüme yok dedi.
pazarteside hala aynı kalıyosa kürtaj dedi.Bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de biyokimyasaldı kürtaj olmamıştım.Çok korkuyorum kürtajdan.Ve bebeğimin gideceğinden.Çok mutsuzum.Berbat bi gün geçiriyorum

allah kolaylık versin bende 8+5 günlük hamileyim 2 gün önce 2.muayenem vardı neşeyle gittim ama doktor kalp atışı yok bebekde gelişmemiş dedi.kese normal embriyo küçük uyumsuz dedi.cuma bidaha gel kan testi yapıp bakıcaz ve gebeliği sonlandırabilirz dedi.dün başka doktora gittim özele oda teşhis doğru istersen hemen alabilirz dedi bende cumayı beklemeyi seçtim.ama şimdi sürekli kendimi yiyiorum acaba gün geçtikçe bişey olurmu saatler günler geçmiyor.bebek daha canlı konumuna geçmemiş onu artık kabullendim zorlada olsa ama kürtajdan çok korkuyorum (((

merhaba ben 7 haftalık hamileyim ama kesem 6 haftalık olduğu için ve çok yavaş geliştiği için doktor haftaya son defa bakarız dedi.kürtaj olunma ihtimali yüksek dedi.yıllarca uğraştıktan sonra hamile kalmıştım şu an çok üzgünüm .benim gibi olupta normal hamileliğine devame den varmı acaba?

bir haftalık bi gecikmeyle hemen kürtaj mı diyor?:44:

hamileliğin ne zaman anlaşıldı, ne zaman keseyi gördü, kaç gündür seni takip ediyor da bu kanıya vardı?
belki geç döllenme gibi bi şeydir.
başka bi doktora daha git canım, önümüzdeki haftayı bekleme.
kürtaj olacaksan da mutlaka ikinci bi doktora görün.

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar
son adet tarihim 19 ocak adetlerim düzenliydi
14 martta doktora gittiğimde kese göründü fakat geç yumurtlamış olabileceğimi söeledi doktorum
martın 21 i yine gittim doktor kesenin gelişmediğini ve kalp atışı duyulmadığını söledi bu arada 8. haftanın sonundaydım
bugun tekrar gittik çok çok minik bir embriyo var fakat kalp atışı hala yok
doktor şimdilik kürtaja uzak bakıyo bu ilk gebeliğim oldugu için düşebileceğini söledi
sizce bundan sonra durumun değişme ihtimali var mı 9+1 deyim ama kalp atışı yok
düşün düşün çıkamıyorum içinden mahfoldum aynı seyleri yaşamış olan vardır benimle

Arkadaslar oncelikle herkese gecmis olsun yaklasik bir ay once benimde bebegim alindi kanamam yoktu 5 haftaya kadar gelisme vardi 5 haftadan sonra durdu kese 13mm olculdu 10 gun sonra gittim 10mm gerilemisti zaten hissetmistim goguslerim eskisi gibi agrimiyordu karnima kramp tarzi agrilar girmiyordu ertesi gun kurtaj oldum kalp atisini alamamistim hic kurtaj olacak arkadaslar hic korkmayin 10 gun kadar kanamam surdu sonra normale dondum hamileligi riskli olanlar simdi bu yaziyi okuyup kendiletine dert edinmesinler zor bir surec ama Allahin takdiri hic bir zaman unutmayalim insanlarin dogmus emzirmis okula gitmis cocuklari oluyo araba eziyo ne biliyim bi cok sey oluyo ben hep boyle teselli buldum sukrettim isyan etmeyin gebeysenizde keyfini cikarin forumlari okuyup kendinizi uzmeyin Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…