5 haftalik hamile görünüyorum. Bhgc 2000. Fakat kese görünmedi. İnternette okudukça cildiriyorum. 2000 de kese görünmesine dış gebeliktir yazıyor. 2000 i geçtikten sonra bebisini kesesini gören var mı. Çok korkuyorum mm.
Persembe akşamüstü gidicem tekrar çağırdı. Oluşuyor gbi şurda ama ekin değilim dedi. 3 gun sonra bakalım dedi çok korktum ama bilmiyorum. Zaman gecmiyorbaşka bir doktora görünsen? doktorun bana dediği 1500 değerde kese görünür.
İnşallah canım. Çok moral verdin belki bugün dayanamayıp giderim. Çünkü uyuyamiyorum.Benim de 1800 küsürlerde görünmemişti. Hemen ertesi günü başka bir doktor gördü ve tekrar teste yolladı. o zaman değerim 3000 lere yaklaşmıştı ve kese göründü. Yani olabiliyor. Bizim kese tam tüpün ucuna yerleştiği için görünmemişti. Sakin olmaya çalış, inşallah bir kaç güne görürsün keseyi :)
Sen gördün mü canım keseyiDoktordan doktora değişiyor, sen yine de acele etme. Bana bir hafta sonra gel dedi darbeden dolayı gelmemiş bir haftayı bekledim şimdi ikinci haftayı bekliyorum mecburen.
Pardon yazmissin ya kafam durdu tabiİnşallah canım. Çok moral verdin belki bugün dayanamayıp giderim. Çünkü uyuyamiyorum.
Sen gördün mü canım keseyi
Benim de ilk görünmedi 900 dü hcg bir hafta geçince gittim, bir çok doktorun alttan göremediği bebişi doktor üstten gördü. Bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, darbe olunca ve çalıştığım için bir hafta daha beklemek zorundayım Cumartesini. Velhasıl sen anne olacaksın sabırlı ol, aklına kötü şeyler getirme zaten kötüyse olmuştur düzeltemezsin, iyiyse evhamla kötü hale getirirsin.Sen gördün mü canım keseyi
Çok teşekkür ederim. Ultrason cihazı fark eder mi acaba benim gittiğim doktordaki pek yeni değil gbi haber alınca yazıcam size senin gibi sakin pozitif bi anne olabilirim umarımBenim de ilk görünmedi 900 dü hcg bir hafta geçince gittim, bir çok doktorun alttan göremediği bebişi doktor üstten gördü. Bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, darbe olunca ve çalıştığım için bir hafta daha beklemek zorundayım Cumartesini. Velhasıl sen anne olacaksın sabırlı ol, aklına kötü şeyler getirme zaten kötüyse olmuştur düzeltemezsin, iyiyse evhamla kötü hale getirirsin.
Alttan göremedi zaten 70 kiloyum ben boyu 170 kilolu sayilirim ☺Cnm tam olarak 4000 lerdr filan gorunuyor 2000 lerde alttan bakinca gorebilirler karindan goremezler
ayrica kilolu bayanlarda daha uzun suruomus gorunmesi sen kac kilosun
İnşallah canım. Çok moral verdin belki bugün dayanamayıp giderim. Çünkü uyuyamiyorum.
Sen gördün mü canım keseyi
Doktor ne dedi onun ne dedigi onemliAlttan göremedi zaten 70 kiloyum ben boyu 170 kilolu sayilirim ☺
Çok teşekkür ederim. Ultrason cihazı fark eder mi acaba benim gittiğim doktordaki pek yeni değil gbi haber alınca yazıcam size senin gibi sakin pozitif bi anne olabilirim umarım
Doktor şurada olucak gibi emin değilim kana bakalım dedi. 2000 çıktı 3 gun sonra bakalım kesin olsun dedi. Sonra 2000 ile gorunmedigini internete yazınca dış gebelik yazıları beni bunalıma soktu. Eşime korkuyorum dedikçe yeter paranoyak misin diyo kimse anlamıyorDoktor ne dedi onun ne dedigi onemli
cokta kilolu degilmissin boyuna gore iyiymis kilon
2200 lerde benim kesem minicik nokta göründü hatta görülmedi diye bilirim 2 gün sonra görülür endişe etme, sanırım benim 4000/5000 arası görüldü5 haftalik hamile görünüyorum. Bhgc 2000. Fakat kese görünmedi. İnternette okudukça cildiriyorum. 2000 de kese görünmesine dış gebeliktir yazıyor. 2000 i geçtikten sonra bebisini kesesini gören var mı. Çok korkuyorum mm.
Dis gebelikte agri cok olur diolar agrin filan var mi bi de doktorlar rahim duvarinin kalinlasmasindan anliyorlar dis gebelik olup olmadiginiDoktor şurada olucak gibi emin değilim kana bakalım dedi. 2000 çıktı 3 gun sonra bakalım kesin olsun dedi. Sonra 2000 ile gorunmedigini internete yazınca dış gebelik yazıları beni bunalıma soktu. Eşime korkuyorum dedikçe yeter paranoyak misin diyo kimse anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?