canıımm 5 haftalıkken gorulmemesı cok normal.vajınal mı baktı karından mı.bak bende 5+6 ydım.gıttık karından baktı kese 20 mm olmus ama bebek gorulmuyor dedı.yolk kesesıde mı gorulmuyor dedım .gorulmuyor dedı.nasıl korktum anlatamam ve kese bu boyuttayken bebek gorulmelıydı dedı.sen sımdı ıdrarını yap alttan bakalım dedı.ben o ıdrarı nasıl yaptım pantolonumu nasıl cıkardım bılmıyorum.sonra alttan bakmaya basladı ben sanıye başı sruyorum gordunuzmu dıye goremedım dedı .aman Allahım hepten tırstım.gordunuzmu dedım yıne dur benı de panıklettın goremedım dedı.bıraz daha buyutelım goruntuyu bakalım dedı.sonra kesenın sol ust kosesıne yapısmıs benım mınık bebek gordu.once yolk kesesını gordum dedı sonra bıraz daha kurcalayınca bebegı gordu hatta kalp atısınıda gorduk yanıp sönüyordu .2.5 mm di bebek.işte boyle canım.yanı 5. haftada gorulmsı zor.haftaya emınımkı goruceksın ama yıne vajınalden gorulebılır.karından belkı hala gorulmeyebılır.Rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasıp etsın ınsallah.AMİN.