Gebelik kesesi normal mi ? Lütfen cevap

eflatun899

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
166
123
303
36
Herkese merhaba.32 yaşındayım 2.tüp bebek denememizde hamile olduğumu öğrendim.İlk bebeğimiz olacak.6 hafta+6.gündeyim bugün muayene oldum henüz kalp atışı duyamadık. Doktorum gebelik kesesinde sıkıntı olabileceğini söyledi kesenin eni 1.32 cm boyu ise 0.45 cm.Eni önceki muayeneye göre büyümüş yani normal ancak boyunun olması gerekenden daha düşük değerde olduğunu söyledi.Ayrıca gebelik kesesi normalde yuvarlak olması gerekiyormuş benim şu an yassı şekilde.10 gün sonra tekrar kontrolüm var ancak içim rahat değil.Şu an progestan, lutinus,corasprin folik asit ve proluton depot kullanıyorum.Benim durumumda olup da bebeğini kucağına alabilen var mı ? İyi bir şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen :(

İnşallah içinizi ferahlatacak haberler alırsınız

Herkese merhaba.32 yaşındayım 2.tüp bebek denememizde hamile olduğumu öğrendim.İlk bebeğimiz olacak.6 hafta+6.gündeyim bugün muayene oldum henüz kalp atışı duyamadık. Doktorum gebelik kesesinde sıkıntı olabileceğini söyledi kesenin eni 1.32 cm boyu ise 0.45 cm.Eni önceki muayeneye göre büyümüş yani normal ancak boyunun olması gerekenden daha düşük değerde olduğunu söyledi.Ayrıca gebelik kesesi normalde yuvarlak olması gerekiyormuş benim şu an yassı şekilde.10 gün sonra tekrar kontrolüm var ancak içim rahat değil.Şu an progestan, lutinus,corasprin folik asit ve proluton depot kullanıyorum.Benim durumumda olup da bebeğini kucağına alabilen var mı ? İyi bir şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen :KK43:
Hiç duymadım canım maalesef kesenin küçük olması tamam da yassı olması ne demek bilemiyorum. İnşallah durum düzelmiştir. Tüp bebek süreci çok zor biliyorum.. umarım bebeğiniz sizinledir

Back
X