GEBELİK KESESİ YASSI

AnaTalia

Nefes’im, Derin Talya’m ve Minnakım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
417
638
33
41
MERHABA ARKADAŞLAR. EN SON 6 AĞUSTOS'TA ADET GÖRDÜM YANİ TAHMİNEN 5+4 HAFTALIK HAMİLEYİM. ECZANEDEN ALDIĞIM TESTLER HEP POZİTİF. BUGÜN DOKTORA GİTTİM. KESEYİ GÖRDÜ. AMA KESE TAM YUVARLAK DEĞİL, YASSI. ÇOK NEGATİF KONUŞMADI HATTA BU KONUDA PEK BİR ŞEY DE SÖYLEMEDİ. GENEL TAVSİYELERDE BULUNDU VE FOLİK ASİT VERDİ. HAFTAYA ÇARŞAMBA KONTROL EDELİM DEDİ.
ARANIZDA BUNA BENZER BİR DURUM YAŞAYIP DA SONUÇLARINI ANLATABİLECEK BİRİ VAR MI? İNTERNETTE ÇOK ÇEŞİTLİ SÖYLEMLER VAR. BEBEĞİ KAYBEDEBİLECEĞİM FALAN SÖYLENMİŞ AMA BEN ONLARA KULAK ASMAK İSTEMİYORUM. LÜTFEN BU DENEYİMİ YAŞAMIŞ VE İYİ VEYA KÖTÜ SONUÇLANMIŞ ARKADAŞLAR CEVAP VEREBİLİR Mİ? ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

Doktorlar bir şey deme konusunda kendini aştı. Denilmesi gereken ilk haftalar riskli şunlara şunlara dikkat edin. Ama zaten havadan nem kapan hamilelere söylenenlere sıralayayım.

Kese kücük
Kese yamuk
Kesenin icinde kanama var
Bos gibi
Kalp atısı var ama yavaş
Kese var bebek yok
Bebek var kalp atısı yok
Kese surada burada

Bunların hepsi illa kötü sonuclanacak diye bir sey yok, bazısı gebelik haftasının ilerlemesi ile yok oluyor. Ha hic bir sıkıntı olmayıp birden kaybedilen bebekler de var. Canınızı sıkmayın, finlenin bol sıvı tüketin. Doktor ilac verdiyse alın ve bence gebeliklerde hemencecik doktora gidip evham katsayınızı arttırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…