Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cok normal benimde keseden 2 hafta sonra cagirmisti kalp atisi icin beta hcg yuksekken neden yok dersende ikiz olunca oylr olabiliyorSelam kızlar.dun 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bhcg 5300 perde doktor keseyi çok zor gorebildi 6 mm dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.sizce normal mi?
Normal tabi doktor aksi bişey olsa söylerdiSelam kızlar.dun 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bhcg 5300 perde doktor keseyi çok zor gorebildi 6 mm dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.sizce normal mi?
Yok üstten baktı çok zor görebildiNormal tabi doktor aksi bişey olsa söylerdiVajinal mi bakıldı keseye
Ayy sevinsene kızYok üstten baktı çok zor görebildi
YaaaBence cok normal benimde keseden 2 hafta sonra cagirmisti kalp atisi icin beta hcg yuksekken neden yok dersende ikiz olunca oylr olabiliyor![]()
Merhaba kürtaj sonrası hamile kaldım doktora gittiğimde beta 2967 idi ama karından kese görünmedi.Vajinal baktı o şekilde de bile tam görünmedi yeni oluşan bi kese var galiba dedi 3 gün sonra gittim beta o zaman 5596 idi o zman gördü keseyi benimde kese 6.4 mm. Hatta benim kürtaj sonrası olduğu için haftasını keseye göre 5 haftalık dedi.Çok normal şu an endişelenecek bi şey yok bence beni de 2 hafta sonra çağırdı kalbini dinlemek için İnşallah ikimizde kalp atışlarını duyabilirizSelam kızlar.dun 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bhcg 5300 perde doktor keseyi çok zor gorebildi 6 mm dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.sizce normal mi?
Ben en çok gebeliğinizi 5 haftalık iken öğrenmenize şaşırdım ve sizi takdir ettim. Sabırlı birisiniz belli kiSelam kızlar.dun 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bhcg 5300 perde doktor keseyi çok zor gorebildi 6 mm dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.sizce normal mi?
İnşallah yaa bnm de ilk gebeliğim o yüzden tedirginim biraz 2 yıldır da olmuyordu zaten..Ama inşallah çok güzel haberler alırızMerhaba kürtaj sonrası hamile kaldım doktora gittiğimde beta 2967 idi ama karından kese görünmedi.Vajinal baktı o şekilde de bile tam görünmedi yeni oluşan bi kese var galiba dedi 3 gün sonra gittim beta o zaman 5596 idi o zman gördü keseyi benimde kese 6.4 mm. Hatta benim kürtaj sonrası olduğu için haftasını keseye göre 5 haftalık dedi.Çok normal şu an endişelenecek bi şey yok bence beni de 2 hafta sonra çağırdı kalbini dinlemek için İnşallah ikimizde kalp atışlarını duyabiliriz![]()
Aslında her ay kendimi dinleyip nagatif sonuç almaktan yorulmuştum..Bu defa hiç düşünmedim adetim 3 gün geçti öyle test yapıp kan verdim sonuç böyleBen en çok gebeliğinizi 5 haftalık iken öğrenmenize şaşırdım ve sizi takdir ettim. Sabırlı birisiniz belli ki![]()
Ahhh ne güzel olmuş. Umarım sağlıkla kucağınıza da alırsınızAslında her ay kendimi dinleyip nagatif sonuç almaktan yorulmuştum..Bu defa hiç düşünmedim adetim 3 gün geçti öyle test yapıp kan verdim sonuç böyle![]()
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur inşallahAhhh ne güzel olmuş. Umarım sağlıkla kucağınıza da alırsınız![]()
Benimde ilk gebeliğimdi kürtajla sonuçlandı o yüzden endişelerim var ama kafama takıp stres yapmamaya çalışıyorum sizde Boşa tedirgin olup stres yapmayın.İnşallah iki hafta sonra güzel haberler alırızİnşallah yaa bnm de ilk gebeliğim o yüzden tedirginim biraz 2 yıldır da olmuyordu zaten..Ama inşallah çok güzel haberler alırız