Gebelik kesesi

Pnkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
86
39
38
34
Selam kızlar.dun 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bhcg 5300 perde doktor keseyi çok zor gorebildi 6 mm dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.sizce normal mi?

Selam kızlar.dun 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bhcg 5300 perde doktor keseyi çok zor gorebildi 6 mm dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.sizce normal mi?
Bence cok normal benimde keseden 2 hafta sonra cagirmisti kalp atisi icin beta hcg yuksekken neden yok dersende ikiz olunca oylr olabiliyor 😍

Normal tabi doktor aksi bişey olsa söylerdi ☺️ Vajinal mi bakıldı keseye

Merhaba kürtaj sonrası hamile kaldım doktora gittiğimde beta 2967 idi ama karından kese görünmedi.Vajinal baktı o şekilde de bile tam görünmedi yeni oluşan bi kese var galiba dedi 3 gün sonra gittim beta o zaman 5596 idi o zman gördü keseyi benimde kese 6.4 mm. Hatta benim kürtaj sonrası olduğu için haftasını keseye göre 5 haftalık dedi.Çok normal şu an endişelenecek bi şey yok bence beni de 2 hafta sonra çağırdı kalbini dinlemek için İnşallah ikimizde kalp atışlarını duyabiliriz 🙏

Ben en çok gebeliğinizi 5 haftalık iken öğrenmenize şaşırdım ve sizi takdir ettim. Sabırlı birisiniz belli ki 🥰

Merhaba kürtaj sonrası hamile kaldım doktora gittiğimde beta 2967 idi ama karından kese görünmedi.Vajinal baktı o şekilde de bile tam görünmedi yeni oluşan bi kese var galiba dedi 3 gün sonra gittim beta o zaman 5596 idi o zman gördü keseyi benimde kese 6.4 mm. Hatta benim kürtaj sonrası olduğu için haftasını keseye göre 5 haftalık dedi.Çok normal şu an endişelenecek bi şey yok bence beni de 2 hafta sonra çağırdı kalbini dinlemek için İnşallah ikimizde kalp atışlarını duyabiliriz 🙏
İnşallah yaa bnm de ilk gebeliğim o yüzden tedirginim biraz 2 yıldır da olmuyordu zaten..Ama inşallah çok güzel haberler alırız

Aslında her ay kendimi dinleyip nagatif sonuç almaktan yorulmuştum..Bu defa hiç düşünmedim adetim 3 gün geçti öyle test yapıp kan verdim sonuç böyle 🥰
Ahhh ne güzel olmuş. Umarım sağlıkla kucağınıza da alırsınız 🥰

İnşallah yaa bnm de ilk gebeliğim o yüzden tedirginim biraz 2 yıldır da olmuyordu zaten..Ama inşallah çok güzel haberler alırız
Benimde ilk gebeliğimdi kürtajla sonuçlandı o yüzden endişelerim var ama kafama takıp stres yapmamaya çalışıyorum sizde Boşa tedirgin olup stres yapmayın.İnşallah iki hafta sonra güzel haberler alırız❤️

Back
X