Gebelik kesesi

Emrik23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
52
50
38
30
Bebeğim 7 hafta 2 günlük. Gebelik kesesi ise 6 hafta 1 guuk. Doktor kesenin 1 hafta geriden geldigini soyledi. Bugun kalp sesini de duyduk. Bebek de kalbi de sağlıklî. Ancak kese 1 hafta geride. Bu durumu yasayıp sağlıkla gebeliği ilerleyen var mi? Bebegimi kaybedicem diye çok korkuyorum

Belki geç döllenmedir. Şuan endişelenmesiniz gerektirecek bir durum yok. Fakat tüm kontrollerinizi muhakkak yaptırın

İnsallah dediginiz gibi olur. Duydugumdan beri umudumu kaybettim aslında. İlk gebeligimde 9. Haftada kalbi durmuştu. Yine aynısını yaşamaktan çok korkuyorum

Ben 7 haftalıkken gittiğim de kese 6 haftalik dedi bebeğin kalp atışını karından duyamadık, alttan da ben istemedim. Şu an bende çok stresliyim. Siz en azından kalp atışı i duymussunuz. İnşallah saglikla ilerler gebeliginiz

ben ilk gittiğimde 1 hafta geriden söyledi haftasını önemsemedim daha sonra gittiğimde fark 3 güne düşmüştü. böyle olabiliyor. doktor bır durum görmediyse korkulacak bir şey yoktur. bazen gelişime göre fark kapanabiliyor çokta buyük fark değil 1 hafta zaten içinizi ferah tutun

Ben de geçwn hafta gittim 7 haftalık diye biliyorduk ultrasonda 6 haftalık çoktı alttan da karından da kalp atışını duyamadık cuma günü birdaha gidecem ve aşırı stres heyecanlıyım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin

Ben bir hafta sonra gittiğim de duydum kalp atışını karından şimdi de bir hafta geri gidiyoruz ama sağlıklı şükür.. ya geç döllenme ya da minyon bir bebeğin olacak bilmiyorum... Oğlum hep iki hafta ileriden giderdi bu da böyle gidiyor

Ben ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 8. Haftada. İlkinde de aynı olmuştu bu 2. Durum. Artık korkar oldum yine başıma gelir diye . Bir daha nasıl denerim bilmiyorum

Kalp atışını duyamadık gelişmemiş bebek doktor sağlıksız gebelik dedi dün kürtaj oldum aldılar bebeği

Kalp atışını duyamadık gelişmemiş bebek doktor sağlıksız gebelik dedi dün kürtaj oldum aldılar bebeği
Üzüldüm sizin adınıza. Ben de yeni kaybettigim icin anlayabiliyorm hissettiklerimizi. Nasip artık insallah en kısa zamanda sagliklı gebeliklerimiz olur

Ben ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş 8. Haftada. İlkinde de aynı olmuştu bu 2. Durum. Artık korkar oldum yine başıma gelir diye . Bir daha nasıl denerim bilmiyorum
allah saglıklı evlat nasip etsin inşallah size. acaba pıhtılaşmaya bakıldı mı? bakılmadıysa isteseniz belki de kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyprdur

Benim de öyle

allah saglıklı evlat nasip etsin inşallah size. acaba pıhtılaşmaya bakıldı mı? bakılmadıysa isteseniz belki de kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyprdur
Baktırdık pıhtılaşma çıktı yüksek degildi. 2.sinde kan sulandırıcı ve aspirin kullandım ama yine aynısı basımıza geldi hic anlamadık. Kese gelismemisti, bebek gelismisti. Neden oluyo anlamıyorum

Bilmiyorum . 2. Kaybım . İkisinde de kalbi durdu. Bi genetik test yaptırıcaz her ihtimale karşı. Üzülüyo insan ya hele bi de ard arda başına gelince

Bilmiyorum . 2. Kaybım . İkisinde de kalbi durdu. Bi genetik test yaptırıcaz her ihtimale karşı. Üzülüyo insan ya hele bi de ard arda başına gelince
Çok geçmiş olsun başınız sağolsun benimde bugün 7+2 kalp atısı duyulmadı kan testi istendi betam artışta sizde ne durumdaydı acaba ? Doktor %1 ihtimal dedi daha arayıp birşey demedi. Kalbi durmuş olsaydı beta artar mıydı ki ? Görünce yazmak istedim kusura bakmayın insallah yaranızı kanatmadım.

Benm 7.haftada kalp atışı duyulmuştu. 8.haftada durdu.Aslında betanız artıyosa ve gebelik keseniz buyumusse umut vardir bence. Ve insallah duyarsınız. Dualarım sizinle.

Ne durumdasınız . Merak ettim sizi. İnşallah güzel haberler almışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…