Sizin ki nasil acaba ?Kötü düşünmeyelim bende seninle aynı tedirginliğü yaşıyorum umarım sağlıkla bebeğini görürsün
Bende baya arastirdim hatta dun basima agrilar girdi bakmaktan. Aslinda bnm ilk gebeligim degil ama sanki ilkmis gibi hicbisey hatirlamiyorum. 4 sene oldu.Ben doktora yarın gidicem
Sat 18 ağustos şu an 1600 e yakın hcg ama nette çok araştırdım bu haftalarda keseyi sadece görebilirmişiz baya araştırdım bu arada
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızBende baya arastirdim hatta dun basima agrilar girdi bakmaktan. Aslinda bnm ilk gebeligim degil ama sanki ilkmis gibi hicbisey hatirlamiyorum. 4 sene oldu.evet ayniymisiz gercekten. Insallah guzel haberler alirsiniz yarin
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızhaber ver sonra durumu
Sende haber ver yarin cok merak ettim
Gozun aydin cok sevindim darisi bebisin gorunmesine insallahBende de kese gözüktü bebek görünmedi haber veriyim kafana takma
Merhaba arkadaşlar. Burda yeniyim.sormak istediğim şu ki bugün Dr gittim ve kesesi gördük güzel yuvarlak bir keserdi. 4 mm olctu doktor ve cuma tekrar gelin dedi. Bir sorun yok yani hersey yolunda değil mi dedim evet dedi haftasına uyumlu dedi. Son adet tarihim ağustosun 15 i yada 16 si. Bana kese boyutu biraz küçük geldi. Sizce normal mi ? İki gün önce beta hcg 1436 çıkmıştı.
Kese boyutunu demediGozun aydin cok sevindim darisi bebisin gorunmesine insallahkese boyun kactı peki
Kese boyutunu demedi
Bnm de boyleKese boyutunu demedi
AnlarmısınKese boyutunu demedi
hadi hayırlısı umarım görürsün bebişiBnm de boyle
Nasil gidiyo hamislik ? Bnm yarin kontrolum var. Iki gundur cok kotuyum cok kustum su bile icemiyorum. Biraz erken kusmalar icin. Kalp atisindan sonra baslamisti ilkinde. Sende bulanti var mi cnmAnlarmısın
hadi hayırlısı umarım görürsün bebişi
Şimdi geldim eve. Miniğimi gördük çok şükür. Kalp atmaya başlamış ama yeni olduğu için duyamicaz dedi Dr. Hersey yolunda dedi. Bulantı için ilaç verdi. Kraker falan yiyorum şu bile içemiyorum maalesef. Hersey yolunda giderse tahmini doğum 24 mayıs dedi.Çıkınca yaz merak ettim doktora 2 hafta sonra gidicem ben
Betama bakmadı. Aile hekimine git tahlilleri yapsinlar dediÇok sevindim aşkım senin beya hcg kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?