- 12 Ocak 2023
- 6
- 2
- 6
- 31
Merhaba son adet tarihimiz aynı. senle aynı haftalık hamileyim son durum ne oldu sende ben de kese gördük bebeği daha görmedik çok stresli tim lütfen cevap yazarsan sevinirim. Etkileşimde olalimMerhaba arkadaşlar. Burda yeniyim.sormak istediğim şu ki bugün Dr gittim ve kesesi gördük güzel yuvarlak bir keserdi. 4 mm olctu doktor ve cuma tekrar gelin dedi. Bir sorun yok yani hersey yolunda değil mi dedim evet dedi haftasına uyumlu dedi. Son adet tarihim ağustosun 15 i yada 16 si. Bana kese boyutu biraz küçük geldi. Sizce normal mi ? İki gün önce beta hcg 1436 çıkmıştı.
Ne zaman gittiniz doktora stres yapma görürsün bir dahaki kontrol ne zamanMerhaba son adet tarihimiz aynı. senle aynı haftalık hamileyim son durum ne oldu sende ben de kese gördük bebeği daha görmedik çok stresli tim lütfen cevap yazarsan sevinirim. Etkileşimde olalim
En ufak bir sıkıntı olsaydı size söylerlerdi çünkü kadın dogumcular cidden en ufak suphede direk söylüyorlar sıkıntı etmeyinMerhaba arkadaşlar. Burda yeniyim.sormak istediğim şu ki bugün Dr gittim ve kesesi gördük güzel yuvarlak bir keserdi. 4 mm olctu doktor ve cuma tekrar gelin dedi. Bir sorun yok yani hersey yolunda değil mi dedim evet dedi haftasına uyumlu dedi. Son adet tarihim ağustosun 15 i yada 16 si. Bana kese boyutu biraz küçük geldi. Sizce normal mi ? İki gün önce beta hcg 1436 çıkmıştı.
Geçen çarşamba günü gittim bebeği henüz goremiyorum dedi bu çarşamba yine gidecem . Bu sefer inşallah görürüm . Sen gördün mü bebeği peki .ben korkuyorumNe zaman gittiniz doktora stres yapma görürsün bir dahaki kontrol ne zaman
Bende ilk kese gorundu bebek yoktu yolk sac bile gorunmuyodu. Bir hafta sonra tektar gittim bebis ve kalp atisi gorundu. Bnde cok endiselenmistim. Sorub yapma gorursun insallah 1bebegini.Geçen çarşamba günü gittim bebeği henüz goremiyorum dedi bu çarşamba yine gidecem . Bu sefer inşallah görürüm . Sen gördün mü bebeği peki .ben korkuyorum
Nasil gidiyi hamislik. Ben cok zor gunler geciriyorum bulantilar kusmalar beni mahfetti. Kokulardan bahsetmiyorum bile. Kizim bile kokuyo bana opemiyorum kuzumu. Nasil gececek bilmiyorum gunleri zor geciriyorum. Surekli sancim var gibi sizlaniyorum bulantilardan dolayi. Cok karamsarliga dustum. Cok zorlaniyorum. Sende durumlar nasil ?Ne zaman gittiniz doktora stres yapma görürsün bir dahaki kontrol ne zaman
Bebek acisindan karamsarliga dusmedim. Sadece hic gecmicekmis gibi geliyo. Kotu hissediyorum bedenen moralmen coktumBenim mide bulantısı yok ama kasık ve vajina girişinde böyle sızı oluyor aradakaramsarlığa neden düştün gidip kalp atışını duydun mu
Benim arkadaşıma mide bulantısı ilacı vermiş doktor çok rahatlamış istersen doktora danışBebek acisindan karamsarliga dusmedim. Sadece hic gecmicekmis gibi geliyo. Kotu hissediyorum bedenen moralmen coktum
Prillam dr verdi iciyorum ama cok etkili degilBenim arkadaşıma mide bulantısı ilacı vermiş doktor çok rahatlamış istersen doktora danış
Merhaba sat aynıymış ama benim battan 1 hafta sonra 275 betahcg çıkmıştı pazartesi gideceğim dra inşaAllah hem kese heme bebek görürüm. Sizinle aynı belrtiler çok nadir günde iki kere mide bulantım var ama kasık bel vajinaya zonklama tipi ağrım var benimde...Benim arkadaşıma mide bulantısı ilacı vermiş doktor çok rahatlamış istersen doktora danış
Dün dayanamadım eşimde böyle olmaz dedi Dr gittik. Serum takılıyo bana evde. Beş paket verdi bitince tekrar gidecez.Benim arkadaşıma mide bulantısı ilacı vermiş doktor çok rahatlamış istersen doktora danış
gEcen iki haftaya gore iyiyim. Dr 5 gun boyunca 5 serum vermisti icinde bemiks ve zofer katiliyodu. Ben bir gun durup bir gun taktirdim. Zoferi 3 defa kullandim. Zararli olur diye ilaca siginmak istemedim. Suan gecen iki haftaya gore daha iyiyim bulantim kusmam tabiki hala var. Ama en azndan mideme biseyler giriyo ve dayanabiliyorum. Sizin nasil gidiyo gebelik ?nasıl oldun nasıl gidiyor cnm
Yok o kesesi bizimdr öyleydi 1 hafta sonra bebeği 1 hafta sonrada kalp atışını duyarsınjz inşallah sağlıkla gelsinMerhaba kızlar ben burda yeniyim size birley sormak istiyorum 5 haftalık gebeyim sizden ricam ultrasona bakabilirmisin normal mi doktor hiçbirşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi okla gördüğüm şey bebekmi
Benim bel ve kasık ağrım var onun dışjnda iyiyim . Bu gen testini yaptırcakmısın bu aradagEcen iki haftaya gore iyiyim. Dr 5 gun boyunca 5 serum vermisti icinde bemiks ve zofer katiliyodu. Ben bir gun durup bir gun taktirdim. Zoferi 3 defa kullandim. Zararli olur diye ilaca siginmak istemedim. Suan gecen iki haftaya gore daha iyiyim bulantim kusmam tabiki hala var. Ama en azndan mideme biseyler giriyo ve dayanabiliyorum. Sizin nasil gidiyo gebelik ?
7. Haftadamı duydunuz kalp atışınıYok o kesesi bizimdr öyleydi 1 hafta sonra bebeği 1 hafta sonrada kalp atışını duyarsınjz inşallah sağlıkla gelsin
Evet neredeyse bende dayanamayıp 6. Haftada tekrar bebeği görmeye gittim kalp atışı var ama çok düşük daha dediler 7 de gittim duymuştuk benim hata hiçbir belirtim yoktu o yüzden biraz tedirgin olmuştum ama Allaha şükür duyduk kalbini sen panik yapma beş haftada bebeğin görülmemesi normal7. Haftadamı duydunuz kalp atışını
Gen testi dedigin sanirim ikili tarama testi. Bugun kontrolum vardi 10.haftamzdayiz. doktor bakti eli ayagi olusmus hareketini bile gorduk masallah cok sasirdim kipir kipir. Heycanlandim biraz. Doktor onunzdeki hafta ikili taramaya girelim dedi. Taman dedim. Gidecez bakalim. Kizimdada yaptirmistim. Down sendromu veya kromozomsal problem vwrmi yokmu ona bakiliyo bu testte. Insallah sorun ckmaz. Saglikli bir sekilde gelisir ve dogar bakalim. Bir hafta bunun stresinu yasicam merak ederim kafama takarim. Hayirlisi. Senin bebegin nasil gelisimi iyi mi ?Benim bel ve kasık ağrım var onun dışjnda iyiyim . Bu gen testini yaptırcakmısın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?