gebelik kesesi

eylulaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
18
0
86
39
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bu aralar sıkıntılı bir süreç geçiriyorum çünkü bebeğim kesede gözükmüyor. hem gebelik testi yaptırım pozitif hemde beta hcg yaptırdım ikisindede pozitif çıktım fakat doktor rahimdenkontrol etti keseyi boş gördü.
dış gebelik ihtimalinden söz etti.
korkayım mı yoksa sevineyimmi bilemedim
acaba küçük olduğu için mi gözkmedi.
bi de ben ilişkeden sonra ertesi gün hapı içtim ondan da korkuyorum çünkü dr.ilaçtan dolayı böyle bir ihtimal olabilir dedi

bilen varmı dış gebelik ihtimali olabilrmi bu durumda ay neolur bişeyler yazın çok endişeliyim..eyvahedigeldismile

yazmayı unuttum bu ardaı benim hesaplarıma göre bebek 3 haftalık

3 haftalıkmı ben adet tarihini 10gün geçtiğinde gittim yani 5 haftalıktı görünmedi 7haftalıktı gittim 1.5 cm olmuştu bekle daha eğer son adet tarihine göre 3 haftalıksa ve doktor görünmedi die dış gebelik deyip seni korkuttuysa doktorunu değiş
kesenin içinde halka gibi bişe varmı gerçi 3 haftalıksan oda görünmezki

yarın başka bi doktora gidicem benim aklıma takılan norlevoyu içti(ertesi gün hapını) nasıl dış gebelik olurmu ?

bencede erken daha 7 haftalıkken göründü benimki birde hesplamayı son adet tarihinin ilk gününden hesapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…