gebelik kesesi

Betull042

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
8
0
32
Mrblar 6 hftlik gebeligimin kesesi küçük gôzüküyor dr bugun 1 hafta sonra gel dedi duruma gore gebeligi sonlandirabiliriz dedi son adet tarhim 23.01.2015 neden bole birsey olabilir gec dollenme olsa bile bi hafta yeterlimi biraz daha beklemelimiyim sizce yardim edin .?benim gibi yasayan warmi .??

Biraz daha bekle bence
10 gün sonra gittiğinde hala gelişme yoksa dr zaten kara verir hersey Allahtan dua ve hayırlısını iste
Bende 1,5 sene önce bebek gelişmediği için gebeliğim sonlanmıştı şimdi yine hamileyim ve benimde korkularım var ama Rabbime emanet

Biraz daha bekle bence
10 gün sonra gittiğinde hala gelişme yoksa dr zaten kara verir hersey Allahtan dua ve hayırlısını iste
Bende 1,5 sene önce bebek gelişmediği için gebeliğim sonlanmıştı şimdi yine hamileyim ve benimde korkularım var ama Rabbime emanet
Ama canim ilkininide 6 ay once 6 haftalikken kalbi durdugu icin kurtaj olmustum ayni aciyi bi daha yasayacagim sanirim cok zor :KK43: :KK43:
E, post: 39816778, member: 50158"]Biraz daha bekle bence
Bende 1,5 sene önce bebek gelişmediği için gebeliğim sonlanmıştı şimdi yine hamileyim ve benimde korkularım var ama Rabbime emanet[/QUOTE]
Ama canim bnde

Evet kolay değil çok haklısın insan çok üzülüyor ama eldende bişey gelmiyorki nasıl müdahale edebilirsin
Dün dr bana dediki Allah o canı verecek o vermeden biz hiç bişey yapamayız dua edin ve hayırlısını isteyin
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur üzülmeyin
Çok zor demeyin
Daha zor acılar var rabbim uzak tutsun

bencede bekle.benimle aynisi.benim sat 23 ocak bende hamileyim.ama doktora daha gitmedim 3 hafta sonra randevum en iyisi gec gitmek doktorlar insani sinir ediyor.zaten bebegin kalp atisini duymadan hamilesin bile demiyorlar.allahim bebeklerimizi korusun onlari bize bagislasin.senin miden falan nasil hamilellik nasil gidiyor.benim cok bulantim var

Mide bulantim gunumun ilk geciktigi gun cok oldu simdi gayet iyi midem ama bi de psikolojim ii olsa ilkini kaybedeli 6 ay olmustu rabbim imtihan edio beni uzuluyorum ama elden birsey gelmio dr 6 hftaliktan kucuk dedi ama kac haftalik gibi gozuktugunu bile solemedi haftays gel dedi duruma gore bakacagiz dedi nolcak bilmiyom rabbim herkeze kolaylik wersin canim .

kotu dusunme.bende 2.5 ay once dusuk yaptim bu hamilelikten once.hayirlisi olur insallah belki gec dollenmedir

doktora gitmedim henuz 6 haftalik tahminin.sat 23 ocak senin gibi yani.ama bende cok fazla gaz sorunu var ve asiri hasizlik var randevume daha cok.

Mide bulantim gunumun ilk geciktigi gun cok oldu simdi gayet iyi midem ama bi de psikolojim ii olsa ilkini kaybedeli 6 ay olmustu rabbim imtihan edio beni uzuluyorum ama elden birsey gelmio dr 6 hftaliktan kucuk dedi ama kac haftalik gibi gozuktugunu bile solemedi haftays gel dedi duruma gore bakacagiz dedi nolcak bilmiyom rabbim herkeze kolaylik wersin canim .
geç döllenme olamaz mı? benim de hamile kaldığım ay yumurtlama geç oldu (ovulasyon testi kullanmıştım) doktorum ilk muayene bunu anladı ve adet tarihini ileri attı 20 nisanken 25 nisan diye değiştirdi. inşallah herşey yolundadır

Walla ins dedigin gibi olur canim ovulasyon testi ne bilmiom ama 4/5 gun ileri almis ya alinca ne deisio ki anlamadim .?

X