Canım bebeğin çok güzel görünüyor maşallahArkadaşlar merhaba, bugün ultrasona girdim ilk kez ve ilk gebeliğim. Doktor hem son adet tarihine hemde keseye bakarak 6 haftalıksın dedi ama kese bana biraz küçük geldi. Bir hafta sonra tekrar gitcem. Şimdilik bi sorun yok, doktor sağlıklı dedi ama birde siz tecrübeli annelerden yorum almak isterim. Konuyuda yanlış yere açmışım kusura bakmayın. Umarım biri farkeder ve taşır.
Nerden anladın kız daha bebiş bile görünmüyorCanım bebeğin çok güzel görünüyor maşallahgayet normal birde sana bunuda söylüyorum bebegin erkek rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
Öyle içime doğdu hayırlısı ile alırsın kucagınaNerden anladın kız daha bebiş bile görünmüyorValla bende eşimde şehzade diye seviyoruz ama rabbim ne nasip etmişse başım üstüne yeterki sağlıklı doğsun bebişim teşekkürler güzel dileklerin için.
amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Öyle içime doğdu hayırlısı ile alırsın kucagına
cnm bende aralk 2 de gittim kesem senn kesen kadar vardı doktor bana daha bebek yok gozukmuyor dedı snra ben kendı doktıruma gttım 16 aralıkta bebegm gayt gözuktü 12.4 mm hatta hıc merak etme kesemde bayagı büyüdü folık asıtı hamıle kalmadan once basladm vıtamın yazdı bebegmde son adet tarıhıme göre 7 hafta 5 günlük oldu cok şükür. gayet normal kesen bence.Arkadaşlar merhaba, bugün ultrasona girdim ilk kez ve ilk gebeliğim. Doktor hem son adet tarihine hemde keseye bakarak 6 haftalıksın dedi ama kese bana biraz küçük geldi. Bir hafta sonra tekrar gitcem. Şimdilik bi sorun yok, doktor sağlıklı dedi ama birde siz tecrübeli annelerden yorum almak isterim. Konuyuda yanlış yere açmışım kusura bakmayın. Umarım biri farkeder ve taşır.
Her bayanda farklı demekki benim kide yavaş gelişiyor acele etmiyor. şuanda 7+0 oldum yarın gideceğim Allahın izniyle umarım görürüm bebeği.cnm bende aralk 2 de gittim kesem senn kesen kadar vardı doktor bana daha bebek yok gozukmuyor dedı snra ben kendı doktıruma gttım 16 aralıkta bebegm gayt gözuktü 12.4 mm hatta hıc merak etme kesemde bayagı büyüdü folık asıtı hamıle kalmadan once basladm vıtamın yazdı bebegmde son adet tarıhıme göre 7 hafta 5 günlük oldu cok şükür. gayet normal kesen bence.
BELKIDE CNM görürsün Allahın ıznıyleHer bayanda farklı demekki benim kide yavaş gelişiyor acele etmiyor. şuanda 7+0 oldum yarın gideceğim Allahın izniyle umarım görürüm bebeği.
Gördüm. bebeğimde iyi kalbide atıyorBELKIDE CNM görürsün Allahın ıznıyle
Canım karndan mı gozuktu yoksa vajinal mi ?Gördüm. bebeğimde iyi kalbide atıyor
Karından baktı. idrar sıkışık gittim.Canım karndan mı gozuktu yoksa vajinal mi ?
Maşallah annesiGördüm. bebeğimde iyi kalbide atıyor
Senin ufaklığıda maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin. kaç haftalık annesiMaşallah annesiBende cuma tekrr görmeye gidicem benm ufaklıkta burda
7 hafta 5 günlük suanda bakalm cuma günü tekrar görmeye gidicem doktorumaSenin ufaklığıda maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin. kaç haftalık annesi
Benimde 7+2 hemen hemen yakın birbirlerine tatlım. Benim kese biraz armut gibi uzuyo böyle olunca erkekmiş diyolar da görcez bakalım. Benimde gönlümden erkek geçiyor ama her şeyden önce sağlıklı olması cinsiyetine o kadar takmıyorum erkek kız başımın üstünde yeri var7 hafta 5 günlük suanda bakalm cuma günü tekrar görmeye gidicem doktoruma
Aynen oyle cnm hayırlı evlar olsun kız erkek farketmzBenimde 7+2 hemen hemen yakın birbirlerine tatlım. Benim kese biraz armut gibi uzuyo böyle olunca erkekmiş diyolar da görcez bakalım. Benimde gönlümden erkek geçiyor ama her şeyden önce sağlıklı olması cinsiyetine o kadar takmıyorum erkek kız başımın üstünde yeri var
benimde 30 ekimAynen oyle cnm hayırlı evlar olsun kız erkek farketmzBızımde gönlümzden hep kız geçiyor ama nasıp en son adet tarıhım 28 ekim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?