Gebelik kesesini yorumlar mısınız?

Deryagnay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
497
458
103
32
Arkadaşlar merhaba, bugün ultrasona girdim ilk kez ve ilk gebeliğim. Doktor hem son adet tarihine hemde keseye bakarak 6 haftalıksın dedi ama kese bana biraz küçük geldi. Bir hafta sonra tekrar gitcem. Şimdilik bi sorun yok, doktor sağlıklı dedi ama birde siz tecrübeli annelerden yorum almak isterim. Konuyuda yanlış yere açmışım kusura bakmayın. Umarım biri farkeder ve taşır.

Eklentiler

• 20201211_132615.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 199
Canım bebeğin çok güzel görünüyor maşallah gayet normal birde sana bunuda söylüyorum bebegin erkek rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

Canım bebeğin çok güzel görünüyor maşallah gayet normal birde sana bunuda söylüyorum bebegin erkek rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
Nerden anladın kız daha bebiş bile görünmüyor Valla bende eşimde şehzade diye seviyoruz ama rabbim ne nasip etmişse başım üstüne yeterki sağlıklı doğsun bebişim teşekkürler güzel dileklerin için.

cnm bende aralk 2 de gittim kesem senn kesen kadar vardı doktor bana daha bebek yok gozukmuyor dedı snra ben kendı doktıruma gttım 16 aralıkta bebegm gayt gözuktü 12.4 mm hatta hıc merak etme kesemde bayagı büyüdü folık asıtı hamıle kalmadan once basladm vıtamın yazdı bebegmde son adet tarıhıme göre 7 hafta 5 günlük oldu cok şükür. gayet normal kesen bence.

Her bayanda farklı demekki benim kide yavaş gelişiyor acele etmiyor. şuanda 7+0 oldum yarın gideceğim Allahın izniyle umarım görürüm bebeği.

7 hafta 5 günlük suanda bakalm cuma günü tekrar görmeye gidicem doktoruma
Benimde 7+2 hemen hemen yakın birbirlerine tatlım. Benim kese biraz armut gibi uzuyo böyle olunca erkekmiş diyolar da görcez bakalım. Benimde gönlümden erkek geçiyor ama her şeyden önce sağlıklı olması cinsiyetine o kadar takmıyorum erkek kız başımın üstünde yeri var

Aynen oyle cnm hayırlı evlar olsun kız erkek farketmz Bızımde gönlümzden hep kız geçiyor ama nasıp en son adet tarıhım 28 ekim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…