Gebelik kesesini yorumlar mısınız?

Merhaba benimde gebelik kesemi sizlere yollasam yorumlatmışsınız bugun doktoruma gittim kese istediğimiz gibi değil dedi ya adet tarihiyle uyuşmuyor yada başka birşeydir bir 2 hafta sonra yine gel dedi ama üzüldüm ben

Eklentiler

• 8D64446E-C9C1-4B4B-A875-0524E3B7A3F4.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 38

Eklentiler

• 66C2C873-B412-48D5-8A75-A1908D164AF7.webp
    14 KB · Görüntüleme: 36
Meraba ben bugun doktora gittim 5 haftalık gebesin dedi. Ama 3 gun önce gittigim 6 haftalık dedi. Kese var beebek gözükmüyor kesemm 15 mm sizce bu durum ne aralık 10 son adetm şuan 5 şubat

Meraba ben bugun doktora gittim 5 haftalık gebesin dedi. Ama 3 gun önce gittigim 6 haftalık dedi. Kese var beebek gözükmüyor kesemm 15 mm sizce bu durum ne aralık 10 son adetm şuan 5 şubat
merhaba cnm hıc bebek gözukmuyor dıe dert etme bazı ultrasonlardan kaynaklı bir 7 hafta olmasını bekle bende ıkı kez gttım bebek gözukmuor falan dıe ıcıme kurt düşürdüler sonra evlenmeden once gittiğim doktoruma gıttm bebegımı gayt gördü şuan 14 haftalıgız bebişlerimizi sağlıkla almak dileğiyle rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın.

Valla bilmiyorum gidiyorum kese gözüküyor bebek gözükmyor şuan kese 15 mm haftaya tekrar gdicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…