Gebelik kilo alımı

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
34
Merhaba kızlar, 28+ 4 haftalık hamileyim hamileliğe 58 kilo ile başladım şu an 62.5 kilom ve herkes zayıf olduğumu bebeğimin büyümeyeceğini söylüyor. Karnım çok fazla çıkmadı. En son doktora 25+3 te gittiğimde 785 gram olduğunu söyledi boyu da 30 cm civarı bu şekilde olup bebeği normal kiloda doğan var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum

Bebeğinizin kilo alması için bol ceviz kaşar peyniri muz yemelisiniz .Bu biraz da genetik bişey sağlıklı olmanız yeterli.Bizlere de nasip etsin bu güzel duyguları

Senin kilo almanla çocuğun alması veya karının çok çıkmasyla kilonun ne alakası var ki. İnsanlar ne kadar da cahil... karnın cok çıkmadıysa iç karnın geniştir o yüzdendir. Bir sorun görseydi doktor söylerdi zaten..

hamileyken söylenmemesi gereken ne varsa duyuyorsunuz bu süreçte ve anne adayı olarak çok canın sıkılıyor sizinle paylaşmak istedim ben de

hamileyken söylenmemesi gereken ne varsa duyuyorsunuz bu süreçte ve anne adayı olarak çok canın sıkılıyor sizinle paylaşmak istedim ben de
Hamilelikte, doğumda, lohusalıkta. O çok bilmişler her zaman her yerde alakaları olmayan her konuda burunlarını sokacak, can sıkacak birşeyler söylecekler o yüzden şimdiden kendini hazırla ve tekmamaya çalış ..

Bebeğinizin kilo alması için bol ceviz kaşar peyniri muz yemelisiniz .Bu biraz da genetik bişey sağlıklı olmanız yeterli.Bizlere de nasip etsin bu güzel duyguları
teşekkür ediyorum yorum için annem bana hamileyken aşırı şişmiş benim sanırım anatomimle ilgili bir konu bu. Ama yararını görmedim değil yani aşırı kilo almadığım için çok hamile gibi hissetmiyorum kendimi tüm işlerimi yapıyorum kendim ve çatlak sorunum şu an için yok tek düşüncem bebeğim de iyi olsun ben sağlıklı besleniyorum vitaminlerimi kullanıyorum

Senin aldigin kilo ile bebeğin kilosunun hiç alakası yok o yüzden üzülme. Ben şuan sadece 4 kilo aldım,60 kiloyum, bebek 2900 dü geçen hafta,
Diğer iki hamileligimde de çok az kilo aldım ama bebekler gayet kilolu doğdular,

çok teşekkür ederim yorum için

maşallah umarım benim de öyle olur

kaçıncı haftanız acaba?

bir de şey var benim göğüs ucum çok belirgin ben çekecekmişim acı ağrı emzirirken şimdiden hazırlıklı olmalıymışım neler neler

bir de şey var benim göğüs ucum çok belirgin ben çekecekmişim acı ağrı emzirirken şimdiden hazırlıklı olmalıymışım neler neler
Doğum yapıp emziren herkes başlarda acı çekiyor veya hemen hemen herkeste çatlaklar oluşuyor. Ama göğüs ucun belirginse korkma asıl zor olan göğüs ucu olmayanlarda. O yüzden kulak asma hiçbirsine. Ben göğüsüme lansinoh krem sürüp silikon göğüs ucu takıyordum. Sütül aktığında da orada kalp nemli tutuyordu çok şükür hiç çatlak yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…