gebelik kolastazı

nurcan_odtu

Yavrum Sana Emanet Rabbim
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
298
9
116
39
arkadaşlar aranızda gebelik kolestazı geçiren var mı??1 haftadır elimde ayağımda kaşıntılar vardı, bu gün dayanamadım gittim doktora, karaciğer enzimlerim baya yüksek çıktı..pazartesi extra tahliller yapılacak yine yüksek çıkarsa hastaneye yatıracaz dedi doktor..zaten değerler düşmezse erken doğum oluyormuş..bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi??

Gecmis olsun kardes, kiyamam ben sana. Bendede oldu son 5 hafta deli gibi kasindim. Bu yuzden erken dogurmadim. İkizdi o yuzden erken dogurdum. Ursofalk diye bi ilac kullandim gunde 3 kere sorun olmadi cok sukur. Ama o kasinti doguma kadar surdu ve kabus gibiydi, yasayan bilir, kasinmaktan disari cikamaz oldum. 22 aylik oldular, benim bacaklarimda hala tirnak izlerim duruyo.

Stres yapma sakin olagan bir durum yani. 100 hamileden birine bu piyango cikiyor iste:-)

Gecmis olsun kardes, kiyamam ben sana. Bendede oldu son 5 hafta deli gibi kasindim. Bu yuzden erken dogurmadim. İkizdi o yuzden erken dogurdum. Ursofalk diye bi ilac kullandim gunde 3 kere sorun olmadi cok sukur. Ama o kasinti doguma kadar surdu ve kabus gibiydi, yasayan bilir, kasinmaktan disari cikamaz oldum. 22 aylik oldular, benim bacaklarimda hala tirnak izlerim duruyo.

Stres yapma sakin olagan bir durum yani. 100 hamileden birine bu piyango cikiyor iste:-)

çok tşk ederim cevabın için, değerler giderek yükseliyordu, ursafolk verdi bana da doktor, elimdeki ayağımmdaki kabarcıklar geçti, kaşıntı da yok denecek kadar az kaldı.şimdi daha iyiyim,ilacı kullanmaya devam ediyorum ama..yarın tekrar doktora gideceğiz bakalım..hayırlısı..

Back
X