Gebelik korkusu

pedaliza_as

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
33
-1
286
Kütahya
Merhaba, Hasimoto tiroid hastasıyım. Geçen ay ilacımı çok düzensiz içtim. Korunduğum halde şu anda adetim yedi gün geçti. Test yapmaya cesaretim yok. Allah olmayanlara versin inşallah. Benim 10 ve 2 yaşlarında iki yavrum var. Asla üçüncüyü istemiyorum. Çok stres yaptım bu durumu. Test yapmaya cesaretim yok. Pozitif çıkarsa kalbim duracak gibi hissediyorum.
Benim gibi olan var mı acaba. Tiroid ilacini ihmal etmek gecikmeye sebep olabilir mi?Kasik ağrım oluyor bugün de midem bulanmaya başladı sanki. Psikolojik mi onu da kestiremiyorum

Bende anksiyete hastasıyım, mide bulantisi korkum var. Gebelik testim pozitif çıktı ama artimed olduğu için doğruluğuna güvenemiyorum, birazdan gidip kan vereceğim. Çok stresliyim. Allah yardimcimiz olsun...

Test yapmaya cesaretim yok. Ölürüm kahrimdan.Allah'ım olmayanlara arayanlara nasip etsin.
Ah, kimimiz olsun diye ağlarken kiminiz olmasın diye… Allah 2 çocuğunuzu sizlere bağışlasın anlıyorum hazır olmadan olması çok üzer insanı. Keşke ben de doğal şekilde gebe kalabilseydim. Bu çok çok zor bi psikoloji. Allahım bizlere de nasip et 🙏🏼🥺

Ah, kimimiz olsun diye ağlarken kiminiz olmasın diye… Allah 2 çocuğunuzu sizlere bağışlasın anlıyorum hazır olmadan olması çok üzer insanı. Keşke ben de doğal şekilde gebe kalabilseydim. Bu çok çok zor bi psikoloji. Allahım bizlere de nasip et 🙏🏼🥺
Amin inşallah hep bunun için dua ediyorum zaten Allah'ım bunca bebek isteyen kulun var onlara nasip et diyordum.
Mide bulantısı, bel ağrısı, bacak ağrısı tüm belirtileri yaşıyorum.
En sinir olduğum da iki kızım olduğunu duyan tüm densizler üçüncüyü de yap oğlan olsun diyordu. Sanki bizim öyle bir derdimiz varmış gibi onun gibi insanların ağzına laf vermiş olacağım ya ona üzülüyorum.
Bunlardan biri de kaynanamın doldurmasiyla görümcem. Üçüncüyü yapacaksın artık demişti küçük kızımın kırkı çıkmadan. O da olmazsa dördüncüyü yapiverirmişim.
Bı de gurbetteyim. Benden dört çocuk bekleyenler nasılsın diye burnunu uzatmaz kapıdan.
Çok çok doluyum çok üzülüyorum.

Amin inşallah hep bunun için dua ediyorum zaten Allah'ım bunca bebek isteyen kulun var onlara nasip et diyordum.
Mide bulantısı, bel ağrısı, bacak ağrısı tüm belirtileri yaşıyorum.
En sinir olduğum da iki kızım olduğunu duyan tüm densizler üçüncüyü de yap oğlan olsun diyordu. Sanki bizim öyle bir derdimiz varmış gibi onun gibi insanların ağzına laf vermiş olacağım ya ona üzülüyorum.
Bunlardan biri de kaynanamın doldurmasiyla görümcem. Üçüncüyü yapacaksın artık demişti küçük kızımın kırkı çıkmadan. O da olmazsa dördüncüyü yapiverirmişim.
Bı de gurbetteyim. Benden dört çocuk bekleyenler nasılsın diye burnunu uzatmaz kapıdan.
Çok çok doluyum çok üzülüyorum.
Çevrede anlayışsız insan çooook var. İnsan ister istemez takıyor kafaya 🙏🏼 boşverin, bakalım sonucunuz ne olacak 🙏🏼🩵 gönlünüzden geçen olur inşallah. Üzülmeyin nolur 🙏🏼🙏🏼

Back
X