• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi gecikme mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birpsklg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
8
0
1
36
fikir ve yorumlarınızı alabilir miyim lütfen
Reglim gecikti ve Şuan 6. Günündeyim. 2 gün arayla evde test yaptım ve hep negatif sonuçlar aldım. Döngüm 28 günde bir ve son adetim 4 eylül. Düzenidir adetim normalde en fazla 1/2 gün sapma gecikme olmuştur nadiren genelde günü gününe olurum. Mideden başlayan ve göğüs altına kadar gelen yanma ve şiddetli baş ağrım oldu. Bu gün 6. Gün sabah testi negatif ve kasıkta batma ve her an adet olacak hissim olduğu için gebelik olmadığını düşünüp kan vermedim . Sizce normal bir gecikme mi

Cok şiddetli kovid geçirdiğim dönemde adetim gecikmisti. Ağır antibiyotikler içmiştim o dönem. Benzer bir ilaç kullanımı vs yaşadınız mı

Reglim gecikti ve Şuan 6. Günündeyim. 2 gün arayla evde test yaptım ve hep negatif sonuçlar aldım. Döngüm 28 günde bir ve son adetim 4 eylül. Düzenidir adetim normalde en fazla 1/2 gün sapma gecikme olmuştur nadiren genelde günü gününe olurum. Mideden başlayan ve göğüs altına kadar gelen yanma ve şiddetli baş ağrım oldu. Bu gün 6. Gün sabah testi negatif ve kasıkta batma ve her an adet olacak hissim olduğu için gebelik olmadığını düşünüp kan vermedim . Sizce normal bir gecikme mi
Geç yumurtlamış olabilirsiniz. Ben de bu ay 6 gün geciktim fakat yumurta takibi yaptığım içim biliyordum gecikeceğimi çünkü olması gereken gün de yumurtlamadım geç yumurtladım. Böyle bir sey de olmuş olabilir.

Geç yumurtlamış olabilirsiniz. Ben de bu ay 6 gün geciktim fakat yumurta takibi yaptığım içim biliyordum gecikeceğimi çünkü olması gereken gün de yumurtlamadım geç yumurtladım. Böyle bir sey de olmuş olabilir.
Bileniyorum hesaplamadım onu sadece normal beklenen adet öncesi semptomlarım vardı ped takmıştım her ihtimale karşı ama olmadım bekliyorum hala 😅 pedle🫣

kist vs ozel bir durum yoksa bildiğin psikolojik ve strese bağlı gecikme.

Back
X