Kızlar selam.
Düğünden dört ay önce dr kontrolüyle doğum kontrol hapı kullanmaya başladım... 28 haziranda, göğsümde bir kitle hissedip dr a gittim, tümör dediler. ailemde meme kanseri görüldüğü için risk grubunda olduğumu söyleyip hemen aldılar operasyonla ve doğum kontrol hapının bazı bünyelerde tümöre neden olduğunu, bir daha asla kullanmamam gerektiğini söylediler.
Zaten bebek istiyorduk, sadece eylül ayı olsun diye kafamıza koymuştuk, o ay başlayalım.. bu tümör beni o kadar sarstı ki, hapı bırakınca korunmak istemedim başka türlü ve bebeğime kavuşmaya hazır olduğumu düşündüm. (o tümörün iyi huylu olduğu anlaşılana kadar kafamda ne olumsuz senaryolar yazmıştım!)
Hapı bırakınca (yarısında bırakmıştım) hemen bir kanama oldu. öbür adetimi 14 gün geçmişti halbuki. Şimdi ise 28 gün olmasına rağmen adet göremedim. kendimde tuhaf şeyler fark ediyorum. ruh halim değişik, daha iyiyim.. canım hep spesifik, sumaklı soğan istiyor ve her gün onu yiyorum üşenmeden hazırlayıp. Acayip idrara çıkıyorum. Karnım davul gibi şişiyor. göğüslerim de şişkin. karnımda bıcak batması oluyor, yan dönüyorum bu sefer o ağrı belime vuruyor. migren krizim üç haftadır hiç tutmuyor. ne bileyim bir sürü farklı şey yaşıyorum... ayın 23ünde test yaptım, erken denmişti ama yine de yaptım, negatif çıktı.
O nedenle burada deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum. 1 ağustosa kadar kanama olmazsa tekrar test yapacağım. ama onun dışında ekleyebileceğiniz bir şey var mı?
Merhaba,
Bende de aynı meraklı bekleyiş var ve aynı belirtiler ve göğüslerim de aşırı hassasiyet,sancı ayrıca...Ben de senin gibi bekleyemedim ve erkenden test yaptım bende de negatif...Oysa en azından adet günümü beklemeliydim..Adetime daha 10 gün var....10 günü de geçmek gerekliymiş...Bilemiyorum yaaa...gerçekten fena bir durum bu iki arada bir derede kalma durumu..Üzülüyorum,umutlanıyorum herşey karıştı...Duygusala bağladım, durduk yerde olmadık şeye ağlıyorum hormonlarım mı değişiyor nedir...diyorum...
Neyse aynı durumdayız evet tecrübeli arkadaşlardan ben de deneyim aktarmalarını beklerim...
Arkdaşlar hormonlar hemen öle ruh halini azıcık yükselince değiştirmiyor biraz da psikolojik yaşadıklarınız sabredin vücudunuzu çok fazla dinlemeyn şükredin hayrlısını isteyip bekleyin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kusura bakmayın ben kendimden ve çevremdem deneyimlerimi aktardım size de faydası dokunur belki diye adet zamanımda öğrendim hamile olduğumu ve bir belirti yaşamadım çünkü betahcg daha yeni yeni yükseliyor. Sadece göbek hizasında oluşan çizgiyi eşim farketti ki bu çizgi çoğu kişi de 3 . Aydan sonra oluyrmuş benim ilk ayda daha oluştu esmer tenli olduğum için sanırım onun dışında bişi yaşamadım kasık ağrısı bel ağrısı olduğunda zaten beta hcg de yükselmiş oluyor bebek artk rahme yerleşmiştr ve beta hcg yüksrlmiştr bebeğin rahme yerlermesi 10 günü buluyr döllenmeden sonra yerleşiyor yavaş yavaş yükseliyor ve artık belirti sinyalleri veriliyor. Yani döllenme sürecinde yani bebek ya da embriyo diyim rahme yerleşmeden kasık ağrısı ya da bel ağrısı gibi belirtiler olmuyo o süreçte bişi anlaşılmazki. Hakkınızda hayırlısı olsun sizleri anladığım için kendinizi dinlemeyin dedim psikolojik olarak insan mutsuz ve huzursuz oluyr çünkü akıl sürekli orda ve bu da gercekten motivasyonu düşürüyor. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere ve isteyen herkese. İyi bayramlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?