Gebelik mi kuruma çizgisimi acaba

3bebeannesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
81
20
8
31
Merhaba kızlar bata 2 gün var test yaptım kaset olan hemen çıktı erken kurudukça belirginleşti acaba var mı gebelik sabah gidip kan vericem sizler de böyle olup gebelik pozitif çıkan var mı acaba umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_1500.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 302
Kan verene kadar kendinizi sartlandirmayin. Hayırlısı olsun.

Bence iki farklı testte silik çıkması düşündürücü olmuş var gibi sanki çok yeni olabilir özellikle adet geçmediyse böyle çıkabiliyor inş vardır

Bence iki farklı testte silik çıkması düşündürücü olmuş var gibi sanki çok yeni olabilir özellikle adet geçmediyse böyle çıkabiliyor inş vardır
Evet geçmedi daha diğer çocuklarımı da erken öğrendim hep normalde erken testlerim hep negatif çıkar ilk kez bu şekilde çıktı merak ettim o yüzden

Testler bozuk degıl kasettekı orta sıvı kurumus o kadar ama erken olandakı kuruma cızgısı gıbı sankı resmı sonradan cekmıssınız umarım vardır

Testler bozuk degıl kasettekı orta sıvı kurumus o kadar ama erken olandakı kuruma cızgısı gıbı sankı resmı sonradan cekmıssınız umarım vardır
Erkende başta yok gibi görünüyordu baktım durdukça çıkmaya başladı o belki kuruma olabilir ama genelde erken test yapınca negatif çıkıyor direk ilk kez böyle çıktı bu kaset olan hemen çıktı zaten bilemiyorum artık bakıcaz hayırlısı olsun inşallah

Sonucunuz nedir paylaşır mısınız
Vallahi adet olucak gibiyim hala yarın regli olmam lazım zaten bekliyorum şuan da bakalım kasıklarımda batma ağrı var sanki oldum olucam o şekilde dünden beri bel ağrısı kalça bacak ağrısı da yaşıyorum bakalım hayırlısı artık

Benim de adete 4 gün var aynı böyle test silik çıktı. Siz belki testi tekrarlamışsınızdır diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…