Gebelik mi regl mi?

Bende 5 aydır evliyim çevremde benden sonra evlenenler hemen hamile kaldı saniyordumki hamile kalmak kolaymış kişiden kişiye değişiyor bu durum Allah nasip edeceği zamani biliyor 😊
Benimde öyle oldu kız benden sonra evlendi cinsiyetini öğrenecek neredeyse doğru zamanı bekleyelim bakalım bende sizin gibi düşünüyorum 🥹

evet bılıyorum:) 19 subat arasında kullandıysan bıtımınden 10 gun sonraya kadar adet baslıyor genelde. :) 2 3 gune adet olursun yuksek ıhtımal. hamıleysen de bence test yapmak ıcın acele etme:)
Ay of ne kadar zormuş ya şaka gibi kafamız allak bullak oluyor martı da degerlendiremicem ovulasyon testi almayı düşünüyordum 🫠

Ay of ne kadar zormuş ya şaka gibi kafamız allak bullak oluyor martı da degerlendiremicem ovulasyon testi almayı düşünüyordum 🫠
eger duzensızlık varsa zaten test daha mantıklı.:) hakkında hayırlısı olsun. kısmet :)

Bende adetten 3 gün önce 3 damla kahverengi kanama geldi ve gün içinde bitti... sonrası günlük olarak lekelenme tarzı lekeler geldi şuan gecikmenin 5.günündeyim kan verdim heyecanla bekliyorum 1 de alacağım sonuçumu 😐😐 inşallah güzel haberler alimm
Ayy canım sonuç nolduuu inşallah hayırlı haber vardır

O ilaç ne ise yarıyormuş bende hala test yapmadım duphaston kullandığım için regl olabilir
Hamile kalmayı kolaylaştırıyorve embriyo nun tutuanmasini sagliyormus... Ben çok üzüldüm bir daha 15gun geçmeden test falan yapmam ve umutlanmam yıkımı ağır oluyor 😐

Ayy canım sonuç nolduuu inşallah hayırlı haber vardır
Merhaba ya ben nereye yazacağım bilemedim. Yeni üye oldum. Ben sabah test yaptım fakat umutlanmak istemiyorum sence var mı bir şey arkadaşlar.

Eklentiler

• 16785118524107942757405679659406.webp
    16785118524107942757405679659406.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 38
Back
X