Ya belirti yok regl yakın normalde sancım olurdu gosguslerim agirirdi sadece şişlik var kabızlık oluyor sarı akıntı beyaz şeffaf akıntı oluyor arada kaşık ağrısı ve bel ağrısı oluyorOvu testleri gebelik için sağlıklı sonuc ver-mez.. adet döneminde de hormonlar artar çünkü. Bu yüzden de gebelik ve adet belirtileri aynıdır..
Belirti yok deyip bi sürü şey saydınız. Ya kaset test yapın yada adet gününde kan verin. Ovu testleri sağlıklı sonuc vermez cunkuYa belirti yok regl yakın normalde sancım olurdu gosguslerim agirirdi sadece şişlik var kabızlık oluyor sarı akıntı beyaz şeffaf akıntı oluyor arada kaşık ağrısı ve bel ağrısı oluyor
Regl döneminde uygun belirtim yok onu diyorum regl gününü bekliyirum zaten gecikince yaoacagimBelirti yok deyip bi sürü şey saydınız. Ya kaset test yapın yada adet gününde kan verin. Ovu testleri sağlıklı sonuc vermez cunku
Olabilir canım ben de kızıma olan hamileliğimde ovulasyon testi ile böyle gitgide hep koyulaşmıştı böyle seninki gibi kok koyu çıkmıştı adetime 4 gün kala test yaptığımda erken gebelik testiydi çok çok çok silik bir çizgi ile daha sonra 3 gün kala yaptığımda da yine böyle çok silik bir çizgi ile görmüştüm yani sağlıkla gelsin inşallah bebişKizlar regl 3 gün var ve ovulasyonlarim böyle bugünkü daha koyulasti gebelimi
Yumurtlama olabilir degerlendirinKizlar regl 3 gün var ve ovulasyonlarim böyle bugünkü daha koyulasti gebelimi
3 gün var bakalım hayırlısı inşallah positiftirOlabilir canım ben de kızıma olan hamileliğimde ovulasyon testi ile böyle gitgide hep koyulaşmıştı böyle seninki gibi kok koyu çıkmıştı adetime 4 gün kala test yaptığımda erken gebelik testiydi çok çok çok silik bir çizgi ile daha sonra 3 gün kala yaptığımda da yine böyle çok silik bir çizgi ile görmüştüm yani sağlıkla gelsin inşallah bebiş
Gebelik testi yapın ovulasyon testlerini harcamayın boşunaKizlar regl 3 gün var ve ovulasyonlarim böyle bugünkü daha koyulasti gebelimi
Denemek istedim boşuna harcamadim oda böyle sonuçlar verdi 3 gün boyunca positif çıkması imkansızGebelik testi yapın ovulasyon testlerini harcamayın boşuna
Hayırlısı inşallah canım seni çok iyi anlıyorum ama gerçekten çok mutlu oluyor insan hazır olduğunda bi gebelik testi yap kurtul3 gün var bakalım hayırlısı inşallah positiftir
TM reglgecikirse inşallah yaoacagim dua edinHayırlısı inşallah canım seni çok iyi anlıyorum ama gerçekten çok mutlu oluyor insan hazır olduğunda bi gebelik testi yap kurtul
Kizinizla ismim aynıHayırlısı inşallah canım seni çok iyi anlıyorum ama gerçekten çok mutlu oluyor insan hazır olduğunda bi gebelik testi yap kurtul
İnşallah canım inşallahTM reglgecikirse inşallah yaoacagim dua edin
Aaaa evet adaş lar
Dualarımız seninle hadi bakalım haber ver ama unutmaSon 2 günüm dualarinizi eksik etmeyin
TM ablaDualarımız seninle hadi bakalım haber ver ama unutma
Senin yaş kaç benim 27TM abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?