Gebelik mi

Merhaba bende bugün gittim doktora kese gorunuyor gibi dedi doktor sonucda böyle çıktı sizce nasıl
Bende de 2000 değerle karnımdan baktığında kese gibi bir nokta var takip edelim dedi ertesi gün vajinal ultrasonda kese görüldü sonraki gün karından da net görüldü. Birkaç güne daha net görürsünüz

Bu 2485 değere göre kaç haftalık oluyor bende alttan ultrason ile baktı yarın sonuca bakalım dedi aayyyy cookkk heyecanli hoplamak istiyorum

Ben bir defasında hgc 18 iken peridictor erarly aldım silik çizgi vardı o şekilde öğrenmiştim gebeligimi sonra kan verince 18 olduğunu öğrendim

Bu 2485 değere göre kaç haftalık oluyor bende alttan ultrason ile baktı yarın sonuca bakalım dedi aayyyy cookkk heyecanli hoplamak istiyorum
Son adet tarihinize göre hesaplanıyor haftası. Ultrasonda kese boyutuna göre de söylüyor doktor. Benim son adet tarihime göre 5+6yken doktor 5+2 olarak güncelledi mesela. Keseye göre net hafta gün verir doktorunuz Heyecanınızı paylaşıyorum yürekten ben de kalp atışı bekliyorum şu an çok heyecanlı inşallah sağ salim kalp atışlarını duyar sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Amin amin canım benim

Sizin belirtiler bendede var iliskiden 5 gün sonra kahverengi akıntı geldi ara sira kasik agrisi yapıyor adete 3 gün kaldı merak ediyorum bende

Sizin belirtiler bendede var iliskiden 5 gün sonra kahverengi akıntı geldi ara sira kasik agrisi yapıyor adete 3 gün kaldı merak ediyorum bende
Erken gebelik testi yapsanız sonuç alırsınız aslında peridictor erarly 6 gün öncesine kadar awox 3 gün öncesine kadar sonuç veriyor

Bnim de az cok boyle cikiyordu kan testim bugun negatif, sizin dha cok erken bosuna yorulmayin bn artik test flan yapmayacam’gecikme olursa ancak oyle boyle cok yipraniyoruz
Bende bugün özelde kan verdim sonuç negatif maalesef bende artık regli bekliycem hiç gelemiyorum bu sıkıntılara direk başım ağrıyor artık bekliycem bakalım hayırlısı olsun ben çok ecele etim 29 Nisan'dan bu yana daha 9 gün olmuş kan için bile erken iken ben gebelik testlerine aldandım

Haklısın ben 9.gunde bugün kan verdim Okadar heycan varki özele daldım hemen çıksın diye 1 saatte çıktı hgc 1.2 negatif daha kan için bile erken iken ben gebelik testine aldandım işte heycan insanın önüne geçiyor artık bekliycem belirti var ama gecikmeyi bekliycem

Siz adet geçince mi verdiniz kanı

Cok zor ya beklemek en dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…