- 29 Eylül 2021
- 1.305
- 313
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Anlıyorum teşekkürler sağolun herşey gönlünüzce olsun6 gün kala yaptığın negatif çıksa bile üzülme diye anlattım aslında ben üzülmüştüm çünkü regle 4 gün kala kanda negatif görünce ama o bile erkenmiş
Bende de 2000 değerle karnımdan baktığında kese gibi bir nokta var takip edelim dedi ertesi gün vajinal ultrasonda kese görüldü sonraki gün karından da net görüldü. Birkaç güne daha net görürsünüzMerhaba bende bugün gittim doktora kese gorunuyor gibi dedi doktor sonucda böyle çıktı sizce nasıl
Bu 2485 değere göre kaç haftalık oluyor bende alttan ultrason ile baktı yarın sonuca bakalım dedi aayyyy cookkk heyecanli hoplamak istiyorumBende de 2000 değerle karnımdan baktığında kese gibi bir nokta var takip edelim dedi ertesi gün vajinal ultrasonda kese görüldü sonraki gün karından da net görüldü. Birkaç güne daha net görürsünüz
Ben bir defasında hgc 18 iken peridictor erarly aldım silik çizgi vardı o şekilde öğrenmiştim gebeligimi sonra kan verince 18 olduğunu öğrendimBende de 2000 değerle karnımdan baktığında kese gibi bir nokta var takip edelim dedi ertesi gün vajinal ultrasonda kese görüldü sonraki gün karından da net görüldü. Birkaç güne daha net görürsünüz
Son adet tarihinize göre hesaplanıyor haftası. Ultrasonda kese boyutuna göre de söylüyor doktor. Benim son adet tarihime göre 5+6yken doktor 5+2 olarak güncelledi mesela. Keseye göre net hafta gün verir doktorunuzBu 2485 değere göre kaç haftalık oluyor bende alttan ultrason ile baktı yarın sonuca bakalım dedi aayyyy cookkk heyecanli hoplamak istiyorum
Ben de predictor ile silik gördüm kanda 23 çıkmıştıBen bir defasında hgc 18 iken peridictor erarly aldım silik çizgi vardı o şekilde öğrenmiştim gebeligimi sonra kan verince 18 olduğunu öğrendim
Amin amin canım benimSon adet tarihinize göre hesaplanıyor haftası. Ultrasonda kese boyutuna göre de söylüyor doktor. Benim son adet tarihime göre 5+6yken doktor 5+2 olarak güncelledi mesela. Keseye göre net hafta gün verir doktorunuzHeyecanınızı paylaşıyorum yürekten ben de kalp atışı bekliyorum şu an çok heyecanlı inşallah sağ salim kalp atışlarını duyar sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Merhaba cok iyi hayirli olsunMerhaba bende bugün gittim doktora kese gorunuyor gibi dedi doktor sonucda böyle çıktı sizce nasıl
Sizin belirtiler bendede var iliskiden 5 gün sonra kahverengi akıntı geldi ara sira kasik agrisi yapıyor adete 3 gün kaldı merak ediyorum bendeÖzelikle sağ kasık ağrısı belim ağrıyor uyku hali halsizlik bir iki defa baş ağrısı genel olarak benim başım hiç ağrımaz ama bilmiyorum artık çok hafif bir çizgi var tabiki çok erken ya âdet gecikmesi bekliycem yada 14 gün sonra yapicwm ilişki sonrası
Erken gebelik testi yapsanız sonuç alırsınız aslında peridictor erarly 6 gün öncesine kadar awox 3 gün öncesine kadar sonuç veriyorSizin belirtiler bendede var iliskiden 5 gün sonra kahverengi akıntı geldi ara sira kasik agrisi yapıyor adete 3 gün kaldı merak ediyorum bende
Yaptım negatifErken gebelik testi yapsanız sonuç alırsınız aslında peridictor erarly 6 gün öncesine kadar awox 3 gün öncesine kadar sonuç veriyor
Rabbim gönlünüzden geçen neyse onu versin inşallah uxukmeYaptım negatif
Hangi teset markası nedir acba erken gebelik testi dimiYaptım negatif
ProdoctorHangi teset markası nedir acba erken gebelik testi dimi
Hangi teset markası nedir acba erken gebelik testi dimi
Yok üzülmedim 2.5 yıllık evliyim daha ilk denememiz o yüzden heyecan yapıyorum birazRabbim gönlünüzden geçen neyse onu versin inşallah uxukme
Amin inşallahYok üzülmedim 2.5 yıllık evliyim daha ilk denememiz o yüzden heyecan yapıyorum birazallah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını bos birakmasin
Bende bugün özelde kan verdim sonuç negatif maalesef bende artık regli bekliycem hiç gelemiyorum bu sıkıntılara direk başım ağrıyor artık bekliycem bakalım hayırlısı olsun ben çok ecele etim 29 Nisan'dan bu yana daha 9 gün olmuş kan için bile erken iken ben gebelik testlerine aldandımBnim de az cok boyle cikiyordu kan testim bugun negatif, sizin dha cok erken bosuna yorulmayin bn artik test flan yapmayacam’gecikme olursa ancak oyle boyle cok yipraniyoruz
Haklısın ben 9.gunde bugün kan verdim Okadar heycan varki özele daldım hemen çıksın diye 1 saatte çıktı hgc 1.2 negatif daha kan için bile erken iken ben gebelik testine aldandım işte heycan insanın önüne geçiyor artık bekliycem belirti var ama gecikmeyi bekliycem30 nisanda yumurtlama olduysa henüz 5 gün olmuş canım kanda bile hcg çıkmaz şu an. Bebeğin döllenmesi+ yerleşmesi en az 7-10 gün sürüyor ve ondan sonra hcg salgılıyor o da ilk kana geçer birkaç gün sonra idrara yansır. Benim yumurtlamadan sonra 10. Gün Kan testim negatifti mesela
Siz adet geçince mi verdiniz kanıYok yok ben onun için demiyorum fotoğrafların birinde çizgiyi ben de gördüm siteye yükleyince kalite de bozuluyor ama ben görebildim biraz. Şunun için söylüyorum şimdi kan verince düşük çıkarsa sürekli takip etmek sizi yorar bir hafta falan bekleyin iyi bir değerle yakalayın diye söyledimBen 23 ile yakalamıştım ve o bir hafta o kadar zor geçti gebeliğimi 2 haftadır biliyorum keseyi perşembe günü gördük 1 buçuk haftaki stresimi size anlatamam şimdi de kalp atışı bekliyoruz Sürekli bir heyecan oluyor birazcık geç fark etmek avantaj bence Ama tabii ki kan vermek istiyorsanız verin dualarım gebe olmanızdan yana
Cok zor ya beklemek en dogrusuBende bugün özelde kan verdim sonuç negatif maalesef bende artık regli bekliycem hiç gelemiyorum bu sıkıntılara direk başım ağrıyor artık bekliycem bakalım hayırlısı olsun ben çok ecele etim 29 Nisan'dan bu yana daha 9 gün olmuş kan için bile erken iken ben gebelik testlerine aldandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?