- Konu Sahibi sevgul1974
merhaba hanımlar ,16 yıllık ebe hemşireyim.gebelik ,sezeryan ve normal doğum hakkında merak ettiklerinizi cevaplamaya hazırım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden teşekkürler
umarım sorularımızla seni yıldırmayız:)
ben 29 haftalık hamileyim bebişim hala dönmedi
normal mi acaba
bir çok arkadaşımın dönmüş
zaman geçtikçe dönme ihtimali azalıyor diyorlar
doğrusunu senden öğrenmek istedim,
çok sağol tekrar....
29 haftadan sonra 38 haftalık olana kadar bebeğin dönmesi için zaman vardır. sana tavsiyem istrahat zamanında sürekli sol tarafına yat ve bol yürüyüş yap çok su iç bunlar dönmesini kolaylaştıracak .sabırlı ol dönmemiş diyip sezeryan yapan çok dr var iki dr görün doğuma bir hafta kala hemen bir dr sözüyle hareket etmemeni tavsiye ederim.
ovülasyondan sonra döllenme gerçekleşirse 3. günden sonra progesteron hormonu salgılanır buda söylediğin belirtileri sağlar. eğer kandaki progesteran yetersizse düşükle yada adet kanamasına sebep olur. dr önerdimi bilmiyorum ama ilişkiden 3 gün sonra progesteran başlaman gerekiyor. folikasit takviyesi lazım. beta hcg testiyle anlayabilirsin.
dr bana folicplus vermişti 1 aydır kullanıyorum. onun dışında almam gereken ilaç varmıdır acaba?![]()
progesteron kapsül başlatıyoruz hastalara ama dr ne tavsiye etti bilmiyorum follicplusa devam et cnm.
bence ilacı kullan yararı olur zararı olmaz. akşam yatarken biki tane sabah kalkmadan önce bir tane vajinaya konur. ovülasyonun 17 günü başlanlp 26 günü bırakılır. ayrıca günde bir adet bebek aspirini kullan kanın sulanırsa bebeğin düşme riski azalır.dr biraz başdan savdı gibi geliyor. sadece folicplus verdi. ama eğer gerekli birşeyse yada bir zararı yoksa progesteron kapsülde kullanmaya başlayabilirim. uzun bir zamanmı kullanmam gerekiyor. bunalttım sizide kusura bakmayın
sol kasığıma ara ara sancı giriyor sızı gibi :1no2:
bence ilacı kullan yararı olur zararı olmaz. akşam yatarken biki tane sabah kalkmadan önce bir tane vajinaya konur. ovülasyonun 17 günü başlanlp 26 günü bırakılır. ayrıca günde bir adet bebek aspirini kullan kanın sulanırsa bebeğin düşme riski azalır.