- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi cagla353535
-
Adi ne canim ilacin bnde dr uma soraymBenim alerjim var.. Hamile oldugumu öğrendiğim andan itibaren ilaclarımı bıraktım 7 aydır hic kullanmadım. Hasta oldum 1 ay önce baya öksürdüm dr'um bitkisel bir ilac yazdı onu aldım 2 güne düzeldim :)
Ben eczacımada sordum kullanmadan, hamilelere veriliyor bagisiklik güclendiri dedi. 2 hafta bırakmadan kullandım. gercekten cok etkisini gördüm, o zamandan beride hasta olmadım. cok meyilliyim hasta olmaya ben cünkü :) ilacin adi Strath. hatta dur kutusunu cekip koyayım senin icin.Adi ne canim ilacin bnde dr uma soraym
bende faranjit geçiriyorum siz nasıl atlattınız?Kizlar selam gebelikte faranjit ya da alerjik tarzda oksuruk geciren varmi ??ne gbi bir cozum buldunz
bende oda var ama sıkmayın kendinizi sorun degil.Alerjik hapşiriyorum ben de.. gebelik öncesinde yoktu böyle bi sikintim ama su an her gun 3-4defa hapsuriyorum.. her seferinde karnim kasılıyor..
Kronik alerjik dediler dogal yontemleri uyguladm ama bir sure sonra useniyor insan yapmaya tam gecti diyemem isim geregi konusuyrm ve konustkca oliyor daha cok ama sakin ilac kullanmayin surup vsvs??kacinci haftanzdasnzbende faranjit geçiriyorum siz nasıl atlattınız?
Bnde dogal yontemler derken bahsettgnz seyleri kast etmistm zatenYalnız bitkisel bile olsa kan sulandırabilir 5 aylik hamileyr zararli olmayan 2 aylik hamileye bebege zararli olabilir. Zencefil dogra icine limon sik ve limon koy uzerine bal dok bunu dolapta sakla her gun azar azar sicak suya ekleyerek ic, karabiberi balla karistirip ye, keciboynuzu ozu ic birde kara turbun kafasini kes icini oy ama balla doldur altindanda kes ama aciklik olmasin bunu 1 gece beklet sabah ic. Korkmayin hallolur
Bende yardım etmeye calistim zatenBnde dogal yontemler derken bahsettgnz seyleri kast etmistm zaten
17. hafta. parol ve decavit kullanıyorum.ıhlamur içiyorum.adaçayı +ebegümeci gargarası ekleyecegim bugün.karanfille gargara yapıyordum ama işe yaramaz dediler.Kronik alerjik dediler dogal yontemleri uyguladm ama bir sure sonra useniyor insan yapmaya tam gecti diyemem isim geregi konusuyrm ve konustkca oliyor daha cok ama sakin ilac kullanmayin surup vsvs??kacinci haftanzdasnz
kestane balı bu dönemde yenilebilirmi?normalde benim en agır griplerimi günde 1 kasıkla 3 günde bitirmişti kestane balı ve adaçayı.Yalnız bitkisel bile olsa kan sulandırabilir 5 aylik hamileyr zararli olmayan 2 aylik hamileye bebege zararli olabilir. Zencefil dogra icine limon sik ve limon koy uzerine bal dok bunu dolapta sakla her gun azar azar sicak suya ekleyerek ic, karabiberi balla karistirip ye, keciboynuzu ozu ic birde kara turbun kafasini kes icini oy ama balla doldur altindanda kes ama aciklik olmasin bunu 1 gece beklet sabah ic. Korkmayin hallolur
Ebe gumeci adacayindan pek emi degilim gerci senin ileri haftaymis ama dr una soe derim yinede17. hafta. parol ve decavit kullanıyorum.ıhlamur içiyorum.adaçayı +ebegümeci gargarası ekleyecegim bugün.karanfille gargara yapıyordum ama işe yaramaz dediler.
kestane balı bu dönemde yenilebilirmi?normalde benim en agır griplerimi günde 1 kasıkla 3 günde bitirmişti kestane balı ve adaçayı.
Adaçayı en fazla 1 bardak ve hani genede çok onermiyorlar, onun yerine adaçayı ile gargara yapabilirsiniz17. hafta. parol ve decavit kullanıyorum.ıhlamur içiyorum.adaçayı +ebegümeci gargarası ekleyecegim bugün.karanfille gargara yapıyordum ama işe yaramaz dediler.
kestane balı bu dönemde yenilebilirmi?normalde benim en agır griplerimi günde 1 kasıkla 3 günde bitirmişti kestane balı ve adaçayı.
evet hepsi gargara için sadece,içmek yasakAdaçayı en fazla 1 bardak ve hani genede çok onermiyorlar, onun yerine adaçayı ile gargara yapabilirsiniz
Alerjik hapşiriyorum ben de.. gebelik öncesinde yoktu böyle bi sikintim ama su an her gun 3-4defa hapsuriyorum.. her seferinde karnim kasılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?