Gebelik olabilir mi? Kanı ne zaman vermeliyim? Acil desteğe ihtiyacım var tecrübesizim

selimekrpz1504

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
178
115
23
26
Merhabalar. Öncelikle araniza yeni katıldım. Sürekli okuyordum ama sanırım artık sormam gerekiyor. Acil desteğe ihtiyacım var. Öncelikle son regl tarihim 1 mart 5-9-10 martta birliktelik oldu aslında ovülasyon testi kullandım ama inanın ben çözemiyorum ovülasyon testini ben adet takip uygulamasına güvenerek ovülasyonda ilişkiye girdim. 12 martta kasıklarımda hafif sızlama ve baskı oldu. Alındım benim normal dönemde de olur ama çok sıklaştı. 14 martta soll kasığımda ağrı oldu benim regli dönemimde çok ağrılı değil bu ağrı da çok fazla değildi çok halsizleştim. Ve karnım çok şişkindi gaz dolu gibi. 16 mart gibi ayaklarımı asla ısıtamıyorum. Çorap patik panduf var ama hala ısınmıyor ayaklarım kasık ağrım yok ama iştahsızlık ve böyle hastalık halı söz konusu reglime 9 gün kaldı Ki ben yaz kış çoraptan nefret eden biriyim sadece dışarı çıktığımda kullanırım. 17 si cuma günü kan testi verdim biliyorum çok erken ama dayanamadım 0.01 çıktı şuan 20 martta bugün kasığımda yürürken beni durduran iğne batmaları oldu belimde2 gündür ağrı var halsizlik ve sirt ağrıları arttı ablam doktor ona sorduğumda erken davrandigimi 1 hafta reglimin geçmesi gerektiğini soylledii sizce ben ne yapmalliyim siz ne hissediyosunuz. 7 aylık evliyim ve 7 aydır deniyoruz ilk defa bu ay böyle oldu. Cevaplarinizi bekliyorum.

12 Mart civarındaki yaşadıklarınız yumurtlama ibaresi bence. Sat 1 Mart ise 13,14ü gibi ovulasyon dönemi. Sonrası psikolojik,adet belirtisi,üşütme,kist,gebelik hepsi olabilir.Hakkınızda hayırlısı olsun. Gecikmeden test yapmayın derim.

Canım psikolojik olabilir ayrıca adet tarihinden 15 gün geçmesini beklemen lazım eğer varsa bile umutlandırmak istemem seni ama çok erken zamanda test vermiş olabilirsin yani yumurtlama döllenme geç yaşanabilir o nedenle bekle biraz daha benimde 11 gün geçti adetimden hala olmadım ve bende adetimin 7. Günü test yaptım geciktiği için tek çizgi gördüm fakat bende bekleyeceğim 1 hafta daha kendini strese sokma

Çok teşekkür ederim psikolojik midir tabiki bilemiyorum. Ama canım hiç kıymetli değil-dir. Yani acı ağrı duygusunu çok yaşamam. Açıkçası çok da tecrübesizim. Kendimde kaşık ağrısı ve buna benzer yukarıda yazdığım durumları görünce nedeni ne olabilir diye araştırmaya başladım benim için gebelik miğde bulantısı ve baş dönmesinden ibaretti. Klişe olarak. Sonra olmadığını öğrendim üye olup sormak istedim. Açıklaman için çok teşekkür ederim. Gebelik düşünmeden önce genel kontrollerini yaptırdım ve engel durum olmadığını gördüm hayırlısı neyse zamanı ne zamansa olur insallah. Inşallah sizde hayırlı sonuçlar alırsiniz

Teşekkür ederim regl 4 gün kaldı beklemedeyim. 1 hafta 10 gün sonra tekrar kan vericem. Gecikme olursa.

Rica edrim canım bende tecrübeli sayılmam yani olursa ilk gebeliğim olucak fakat çok araştırdığım için çogu şeyi öğrendim bende 10 aydır deniyorum inşallah hamileyizdir allah herkese nasip etsin. Kasık ağrısı bendede oluyor yumurtlama dönemlerinde heleki yumurtlama döneminden önceki 3-2 gün önce ilişkiye girince dahada ağrım artıyor yani tabi her kadında bir olmuyor belirtiler bazılarında hiç olmuyor bende dediğim gibi 11 gündür bekliyorum hiç mide bulantısı baş dönmesi vs hiç belirtim yok sen adet gecikmeni bekle varsa inşallah rabbim sağlıklı bir evlat versin

İnşallah güzel sonuçlar alırız 4 gün sonra regl günüm. Ama hemen bakmak istemiyorum gecikme olursa 1 hafta kadar daha beklicem güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sizde haber edin bazen kafam karisiyorbenim yorumlari kaciriyorum unutuyorum Kasik agrisi bende de var ara ara geliyor fakat gogus hassasiyeti ve aci var yanma gibi koltuk altima vuruyor bazen zonklama tarzinda bu arada her kadin farkli zamanlarda yunurtlayabiliyor dongunuz 4 gun soonra ise 28 den az sanirim yumurtlama genel ortalamaya bakarsak yumurtluyor olabilirdiniz o zaman . Bende yumurtlama akintisi 9 da basladi 14 e kadar adetinson gununden itibaren her gun 24 aaat ara ile degerlendirdim sonra durdum bakalim ne olacak

İnşallah güzel sonuçlar alırız 4 gün sonra regl günüm. Ama hemen bakmak istemiyorum gecikme olursa 1 hafta kadar daha beklicem güzel haberlerinizi bekliyoruz
14. Gune kadar degerlendirdim durdum ben surekli surekli bunalmistim hayirlisi dedim zaten olmazsa da artik cok takinti yapmiyorum evde test tutmuyorum artik ovulasyon testi de dahil 2 gun ara ile degerlendirirseniz daha iyi oluyormus ama yumurtlamayi kacirdim mi derdi de yok

İnşallah güzel haberler alırsınız göğüsümden 2019 yılında operasyon geçirdim bilinmeyen kitle vardı o yüzden his yok malesef var ama hiç ağrıları hissetmiyorum göğüste. Ne diyelim beklemedeyiz artik

gecmis olsun umarim sizde hamilesinizdir guzel haberlerinizi bekliyorum

Bu ay negatif görürsem sizi dinlicem ben gün aşırı birlikte oldum 8inden 14 güne kadar her gün riske atmak istemedim. Nisan ayında bu şekilde denerim.

Bu ay negatif görürsem sizi dinlicem ben gün aşırı birlikte oldum 8inden 14 güne kadar her gün riske atmak istemedim. Nisan ayında bu şekilde denerim.
Bende bu ay negatif gorursem 2 gunde bir deneyecegim heyecandan gun atlamak istemedim 14. Gunden sonra bunalti geldi

26 Mart gibi verseniz daha iyi. Yumurtlama + 14 gün. Gibi düşünün

Hayalet çizgi var mı bana mı öle geliyor sizce hanımlar

Eklentiler

• IMG20230324172219.webp
    164 KB · Görüntüleme: 175
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…