Tesesekkur ederim peki ovulasyon testi gebelik varsa kaç gün öncesine kadar sonuc verir ? O zaman bu kadar koyu ise ben ikinci kez mi yumurtlama yaşıyorum?Ovulasyon testi bu kadar erken göstermez 4 haftalık gebelikte gözükür en aşağı oda bi kaç gün üst üste T çizgisinin aşırı koyu olması sonucu şüpelenirsiniz sadece
Döllenme gerçekleşmiş olsa bile yumurtanın kanallardan rahme gitmesi 1 hafta sürüyor en az mümkün değil şuan için gebelik olsa bile göremezsiniz
Gününüze daha var Çatlamadan 17 gün sonra gebelik testi yapın inş hayırlı sonuçları alırsınız
Olabilir 2. Kez yumurta olabilir nasıl yaptınız testi sabah ilk idrarsa yanlış sonuç çünkü belirli saat aralıkları var o saatlerde yapmak lazım hep 2 saat önceden sıvı alımını kesmek lazımTesesekkur ederim peki ovulasyon testi gebelik varsa kaç gün öncesine kadar sonuc verir ? O zaman bu kadar koyu ise ben ikinci kez mi yumurtlama yaşıyorum?
Yok dediğiniz gibi 2 saat öncesinden su alımını kestim o şekil yaptım bi umutlandım ovulasyonla öğrenen olunca burada gördüğüm kadarıyla. Hayirlisi herseyin teşekkürlerOlabilir 2. Kez yumurta olabilir nasıl yaptınız testi sabah ilk idrarsa yanlış sonuç çünkü belirli saat aralıkları var o saatlerde yapmak lazım hep 2 saat önceden sıvı alımını kesmek lazım
Ovulasyon testi gebelik öğrenmek için kullanılması doğru değil net şu diyemem çünkü ovulasyon testi LH hormuno ölçüyor gebelik testi HCG hormonu
Gebelik olsa bile göstermeyebildir ovulasyon testi
Dediğim gibi gebelik olması için üst üste bi kaç gün tekrar edip T çizgisinin çok koyu olması lazım
O zaman bile kesin değil
Çatlama gördükten 17 gün sonra gebelik testi yaparsanız inş hayırlı haberi alırsınız
Yok dediğiniz gibi 2 saat öncesinden su alımını kestim o şekil yaptım bi umutlandım ovulasyonla öğrenen olunca burada gördüğüm kadarıyla. Hayirlisi herseyin teşekkürler
Ovulasyon testi hala pik, reglim 1 gun gecikti dun olmam gerekiyordu , bugun 2 farklı marka gebelik testi yaptım ikisi de negatifMerhaba iyi günler benimde suan bu şekilde test yaptınız mi acaba
Bigun ovulasyon yaptınız mi pekiOvulasyon testi hala pik, reglim 1 gun gecikti dun olmam gerekiyordu , bugun 2 farklı marka gebelik testi yaptım ikisi de negatif
Erken gebelik mi kaset test mi yaptınız acaba. Benm de aynı suan 1 gün geçti karin agrim bar adet agrisi gibi 4 gündür. Ovulasyon diğer çizgiden koyuOvulasyon testi hala pik, reglim 1 gun gecikti dun olmam gerekiyordu , bugun 2 farklı marka gebelik testi yaptım ikisi de negatif
Evet bugün de yaptım yine ikisi de koyu ovulasyonda. Ben hem kaset test hem de 6 güne kadar sonuc veren erken gebelik testi yaptım silik de olsa çizgi cikmadi. Siz yaptınız ki gebelik testiErken gebelik mi kaset test mi yaptınız acaba. Benm de aynı suan 1 gün geçti karin agrim bar adet agrisi gibi 4 gündür. Ovulasyon diğer çizgiden koyu
Evet regl olacak gibi sancim var ara ara oluyor halsizlik uyku hali var başka da yok mesela goguslerde sizi vs. YokBigun ovulasyon yaptınız mi peki
Agriniz var mi
Ben de hala olmadım ovulasyon yaptım pozitif çıktı. Gebelik yapmadım hala. Yarın yapacak misiniz testEvet regl olacak gibi sancim var ara ara oluyor halsizlik uyku hali var başka da yok mesela goguslerde sizi vs. Yok
Elimde 1 tane daha var erken gebelik testi eğer olmazsam yarin sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Kan mi versem direk diye de düşünüyorum ama sanırım erken gebelik yaparimBen de hala olmadım ovulasyon yaptım pozitif çıktı. Gebelik yapmadım hala. Yarın yapacak misiniz test
Elimde 1 tane daha var erken gebelik testi eğer olmazsam yarin sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Kan mi versem direk diye de düşünüyorum ama sanırım erken gebelik yaparim
Bence siz de bi test yapın ben yaptım sabah belli belirsiz, bi çizgi çıktı ama emin olamiyorumBen daha alamadım test o yüzden bekliyorum. İnsallah istediğin gibi olur canm. Yazarsın burdan sabırsızlıkla bekliyorum :)
Siz birsey gorebiliyor.musunuz
Ben çok anlamıyorum canm testlerden ama birsey göremedim ışıktan dolayı gözükmüyor olabilirSiz birsey gorebiliyor.musunuz
bi hayalet çizgi var gibi ama kaç dk çıktı?Siz birsey gorebiliyor.musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?