Gebelik olabilir mi ?

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar

28 haziranda çatlama gördüm, reglime 8 gün var. Ovulasyon testi ile gebelik gözüküyor diye okumuştum resim olarak ovulasyon testleri ve gebelik testlerini atacağım rica etsem bakabilir misiniz teşekkürler
Yani ovulasyon testleri koyu kırmızı, ama gebelik testinde silik de olsa çizgi görmedim

Eklentiler

• 20220704_125019.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 134
  • 20220704_125121.webp
    7 KB · Görüntüleme: 141
  • 20220704_125154.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 141
Ve daha 8 gün var regle , ovulasyon testleri bu kadar erken de gösteren oldu mu

Ovulasyon testi bu kadar erken göstermez 4 haftalık gebelikte gözükür en aşağı oda bi kaç gün üst üste T çizgisinin aşırı koyu olması sonucu şüpelenirsiniz sadece
Döllenme gerçekleşmiş olsa bile yumurtanın kanallardan rahme gitmesi 1 hafta sürüyor en az mümkün değil şuan için gebelik olsa bile göremezsiniz
Gününüze daha var Çatlamadan 17 gün sonra gebelik testi yapın inş hayırlı sonuçları alırsınız

Tesesekkur ederim peki ovulasyon testi gebelik varsa kaç gün öncesine kadar sonuc verir ? O zaman bu kadar koyu ise ben ikinci kez mi yumurtlama yaşıyorum?

Tesesekkur ederim peki ovulasyon testi gebelik varsa kaç gün öncesine kadar sonuc verir ? O zaman bu kadar koyu ise ben ikinci kez mi yumurtlama yaşıyorum?
Olabilir 2. Kez yumurta olabilir nasıl yaptınız testi sabah ilk idrarsa yanlış sonuç çünkü belirli saat aralıkları var o saatlerde yapmak lazım hep 2 saat önceden sıvı alımını kesmek lazım

Ovulasyon testi gebelik öğrenmek için kullanılması doğru değil net şu diyemem çünkü ovulasyon testi LH hormuno ölçüyor gebelik testi HCG hormonu
Gebelik olsa bile göstermeyebildir ovulasyon testi
Dediğim gibi gebelik olması için üst üste bi kaç gün tekrar edip T çizgisinin çok koyu olması lazım
O zaman bile kesin değil

Çatlama gördükten 17 gün sonra gebelik testi yaparsanız inş hayırlı haberi alırsınız

Yok dediğiniz gibi 2 saat öncesinden su alımını kestim o şekil yaptım bi umutlandım ovulasyonla öğrenen olunca burada gördüğüm kadarıyla. Hayirlisi herseyin teşekkürler

Yok dediğiniz gibi 2 saat öncesinden su alımını kestim o şekil yaptım bi umutlandım ovulasyonla öğrenen olunca burada gördüğüm kadarıyla. Hayirlisi herseyin teşekkürler

Merhaba iyi günler benimde suan bu şekilde test yaptınız mi acaba

Merhaba iyi günler benimde suan bu şekilde test yaptınız mi acaba
Ovulasyon testi hala pik, reglim 1 gun gecikti dun olmam gerekiyordu , bugun 2 farklı marka gebelik testi yaptım ikisi de negatif

Ovulasyon testi hala pik, reglim 1 gun gecikti dun olmam gerekiyordu , bugun 2 farklı marka gebelik testi yaptım ikisi de negatif
Erken gebelik mi kaset test mi yaptınız acaba. Benm de aynı suan 1 gün geçti karin agrim bar adet agrisi gibi 4 gündür. Ovulasyon diğer çizgiden koyu

Erken gebelik mi kaset test mi yaptınız acaba. Benm de aynı suan 1 gün geçti karin agrim bar adet agrisi gibi 4 gündür. Ovulasyon diğer çizgiden koyu
Evet bugün de yaptım yine ikisi de koyu ovulasyonda. Ben hem kaset test hem de 6 güne kadar sonuc veren erken gebelik testi yaptım silik de olsa çizgi cikmadi. Siz yaptınız ki gebelik testi

Ben de hala olmadım ovulasyon yaptım pozitif çıktı. Gebelik yapmadım hala. Yarın yapacak misiniz test
Elimde 1 tane daha var erken gebelik testi eğer olmazsam yarin sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Kan mi versem direk diye de düşünüyorum ama sanırım erken gebelik yaparim

Elimde 1 tane daha var erken gebelik testi eğer olmazsam yarin sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Kan mi versem direk diye de düşünüyorum ama sanırım erken gebelik yaparim

Ben daha alamadım test o yüzden bekliyorum. İnsallah istediğin gibi olur canm. Yazarsın burdan sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ben daha alamadım test o yüzden bekliyorum. İnsallah istediğin gibi olur canm. Yazarsın burdan sabırsızlıkla bekliyorum :)
Bence siz de bi test yapın ben yaptım sabah belli belirsiz, bi çizgi çıktı ama emin olamiyorum

Siz birsey gorebiliyor.musunuz

Eklentiler

• 20220714_074657.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…