Gebelik olabilir mi?

Gul Deren

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2023
68
17
8
25
İlk evde test yaptım negatif çıktı ikinci kez yaptım silik çizgi çıktı. Adetimin bugün bugün başlaması lazım. Sabredemeyip erken yaptım test. Ama silik çizgi çıktı dediğim gibi. Kan verdim negatif ama adeti bekle belli olmaz dedi. İyice kafam karıştı hevesim kırılmaya başladı.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-24-09-48-16-605_com.whatsapp.webp
    9 KB · Görüntüleme: 134
Kan testini bugün mü verdiniz?

Evet bugün verdim. İdrar testini de dün yaptım
Yani test baya pozitif görünüyor ama önce kana sonra idrara geçtiği için idrarda gördüğünüzü kanda görmemek çok mümkün mü bilmiyorum. Biraz daha gelmezse tekrar gidin madem umarım hayırlı sonuçlar alırsınız

Bende şaşırdım. Normalde tam tersi daha mümkün. İdrarda çıkmaz kanda çıkar. Ama idrar da çıkıp kanda çıkmayınca bi üzüldüm yani. Doktor folik asit kullan birkaç gün sonra tekrar test ver adetini bekle dedi.

İkinci çizgi ne zaman çıktı hemen mi çıktı

Kan testindeki sonuç ne çıktı acaba?

Pardon. 0 işte :) idrar yanlış sonuç verdi galiba
Test hatalı pozitif göstermiş olabilir. Adet gecikmenize göre yine tekrarlarsanız başka bir test ile eğer adet olmaz iseniz. Testin markası neydi bu arada?

Doğru söylemiş ben adete bir gün kala negatif gormustum 15 gün sonra pozitif çıktı onu dusuk yaptım şuan 5+1 günlük hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…