Evet bugün verdim. İdrar testini de dün yaptımKan testini bugün mü verdiniz?
Yani test baya pozitif görünüyor ama önce kana sonra idrara geçtiği için idrarda gördüğünüzü kanda görmemek çok mümkün mü bilmiyorum. Biraz daha gelmezse tekrar gidin madem umarım hayırlı sonuçlar alırsınızEvet bugün verdim. İdrar testini de dün yaptım
Bende şaşırdım. Normalde tam tersi daha mümkün. İdrarda çıkmaz kanda çıkar. Ama idrar da çıkıp kanda çıkmayınca bi üzüldüm yani. Doktor folik asit kullan birkaç gün sonra tekrar test ver adetini bekle dedi.Yani test baya pozitif görünüyor ama önce kana sonra idrara geçtiği için idrarda gördüğünüzü kanda görmemek çok mümkün mü bilmiyorum. Biraz daha gelmezse tekrar gidin madem umarım hayırlı sonuçlar alırsınız
İkinci çizgi ne zaman çıktı hemen mi çıktıİlk evde test yaptım negatif çıktı ikinci kez yaptım silik çizgi çıktı. Adetimin bugün bugün başlaması lazım. Sabredemeyip erken yaptım test. Ama silik çizgi çıktı dediğim gibi. Kan verdim negatif ama adeti bekle belli olmaz dedi. İyice kafam karıştı hevesim kırılmaya başladı.
Evet anında çıktıİkinci çizgi ne zaman çıktı hemen mi çıktı
Kan testindeki sonuç ne çıktı acaba?İlk evde test yaptım negatif çıktı ikinci kez yaptım silik çizgi çıktı. Adetimin bugün bugün başlaması lazım. Sabredemeyip erken yaptım test. Ama silik çizgi çıktı dediğim gibi. Kan verdim negatif ama adeti bekle belli olmaz dedi. İyice kafam karıştı hevesim kırılmaya başladı.
Negatif çıktı yazmıştımKan testindeki sonuç ne çıktı acaba?
Gitmemeye karar verdim :) yeter hahaBelkide bi kac gün sonra gittiğinizde diğer kan sonucunda belli olur bi sonrakinde
Onu değil değeri soruyorumNegatif çıktı yazmıştım
Onu değil değeri soruyorum
Bilmiyorum. Sonuç sıfırdı. 2-3 olsa belki yükselir diyeceğim. Galiba idrar testi hatalıydıBelkide bi kac gün sonra gittiğinizde diğer kan sonucunda belli olur bi sonrakinde
Test hatalı pozitif göstermiş olabilir. Adet gecikmenize göre yine tekrarlarsanız başka bir test ile eğer adet olmaz iseniz. Testin markası neydi bu arada?Pardon. 0 işte :) idrar yanlış sonuç verdi galiba
Doğru söylemiş ben adete bir gün kala negatif gormustum 15 gün sonra pozitif çıktı onu dusuk yaptım şuan 5+1 günlük hamileyimİlk evde test yaptım negatif çıktı ikinci kez yaptım silik çizgi çıktı. Adetimin bugün bugün başlaması lazım. Sabredemeyip erken yaptım test. Ama silik çizgi çıktı dediğim gibi. Kan verdim negatif ama adeti bekle belli olmaz dedi. İyice kafam karıştı hevesim kırılmaya başladı.
Hmm olabilir o zaman ama idrar da pozitif olup kan da negatif olamaz herhalde :) senin adına çok çok sevindimDoğru söylemiş ben adete bir gün kala negatif gormustum 15 gün sonra pozitif çıktı onu dusuk yaptım şuan 5+1 günlük hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?