- 3 Ocak 2025
- 45
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi busra121204
-
Canım adet düzensizliği kafa karıştıran bir durum.Hanımlar merhaba 1.5 yıldır evliyim eşimde veya bende sorun yok bu ay su gibi bir akıntı oluyor nırmalde akışkan veya beyaz olurdu ama bu sefer su gibi bir akıntı oluyor en son adet tarihim 19 ocak ara ara hem sağda hem solda kasık ağrım oluyor adete yoruyorum ama akıntı su gibi olunca acaba ihtimal var mı çünkü adet olacakmıişıö gibi his oluyor adetim düzensiz olduğu için hiç bilemiyorum
Amin cümlemizin su gibi olmazdı genelde ama nasip Rabbim kucağımızı boş bırakmasınCanım adet düzensizliği kafa karıştıran bir durum.
En iyisi adet geçmesini bekle canım.
Rabbim gönlüne göre versin
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer birbirine o nedenle gebeliğin olduğunu anlamanın en doğru yolu adetin geçmesini beklemektir ama düzensiz oluyorsan en son adet olduğun tarihin üzerinden 1 ay geçince gidip kan testi verirsen mutlaka kanda çıkar olup olmadığı. İnşallah olurHanımlar merhaba 1.5 yıldır evliyim eşimde veya bende sorun yok bu ay su gibi bir akıntı oluyor nırmalde akışkan veya beyaz olurdu ama bu sefer su gibi bir akıntı oluyor en son adet tarihim 19 ocak ara ara hem sağda hem solda kasık ağrım oluyor adete yoruyorum ama akıntı su gibi olunca acaba ihtimal var mı çünkü adet olacakmıişıö gibi his oluyor adetim düzensiz olduğu için hiç bilemiyorum
Malesef belirtiler dediğiniz gibi çok benzer hele benim gibi adet düzensizliği olanlar için daha zor oluyor en son adet tarihimi baz alarak ilerlemeye çalışacağım akıntıdan sadece şüphe ettim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin teşekkür ederimAdet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer birbirine o nedenle gebeliğin olduğunu anlamanın en doğru yolu adetin geçmesini beklemektir ama düzensiz oluyorsan en son adet olduğun tarihin üzerinden 1 ay geçince gidip kan testi verirsen mutlaka kanda çıkar olup olmadığı. İnşallah olur
İnşallah, rica ederimMalesef belirtiler dediğiniz gibi çok benzer hele benim gibi adet düzensizliği olanlar için daha zor oluyor en son adet tarihimi baz alarak ilerlemeye çalışacağım akıntıdan sadece şüphe ettim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin teşekkür ederim
Hamile miydinizMalesef belirtiler dediğiniz gibi çok benzer hele benim gibi adet düzensizliği olanlar için daha zor oluyor en son adet tarihimi baz alarak ilerlemeye çalışacağım akıntıdan sadece şüphe ettim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin teşekkür ederim
En son 19 ocak olduğum için 19 şubatı bekliyorum ama 3 gündür ara ara kasıklarıma ağrı girip geçiyor adet belirtisi de olabilir hiçbir fikrim yok test yapmak istemiyorum büyük ihrimal malesef değilimHamile miydiniz
Hamilelik istiyor musunuz onu anlayamadımAllah isteyen herkese nasip etsin bende öyle adet görüyorum prezervatif ve ertesi gün kullandım boşalmada çekti
Yok ben istemiyorum dört gün önce test yaptırdım 002 sonraki 001bugünde <0.100anlayamadım bu deşerlerHamilelik istiyor musunuz onu anlayamadım
Normal değerler betanın hamilelik varsa 5 ve üzerinde olması beklenir 5 nin altında ise gebelik yokturYok ben istemiyorum dört gün önce test yaptırdım 002 sonraki 001bugünde <0.100anlayamadım bu deşerler
MerhabaAdet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer birbirine o nedenle gebeliğin olduğunu anlamanın en doğru yolu adetin geçmesini beklemektir ama düzensiz oluyorsan en son adet olduğun tarihin üzerinden 1 ay geçince gidip kan testi verirsen mutlaka kanda çıkar olup olmadığı. İnşallah olur
Eğer şüphen varsa bidaha kan ver gün olarak bilmiyorum beta 5 ın altındaysa gebelik olmuyorYani en son çıkan değerim en düşük dimi ilişkiden 8gün geçti
Benimde aynı seninle yarın test yapcam ama benim akıntım yokMerhaba
Hala adet olmadım akıntım devam etmekde test yapamıyorum korkudan umut da etmek istemiyorum göğüslerim sızlıyordu bugün o kadar da ağrımıyor korkudan normal ilişkiyede giremiyorum sizce ne zaman kan vermeliyim 4 gün oldugecikeli yumurta ve sucuktan tiksinmem oldu ama piskolojik mi onuda bilmiyorum
Benimde gebelik belirtim de su gibi akıntım olurdu ne zaman WC gitsem çamaşırım ıslaktıEğer şüphen varsa bidaha kan ver gün olarak bilmiyorum beta 5 ın altındaysa gebelik olmuyor
Varsa mutlaka çıkar 4 gün olmuş çünkü bence kan verin korkunun ecele faydası yok :) pozitif düşünelim ya varsa ? Güzel haberlerinizi bekliyorumMerhaba
Hala adet olmadım akıntım devam etmekde test yapamıyorum korkudan umut da etmek istemiyorum göğüslerim sızlıyordu bugün o kadar da ağrımıyor korkudan normal ilişkiyede giremiyorum sizce ne zaman kan vermeliyim 4 gün oldugecikeli yumurta ve sucuktan tiksinmem oldu ama piskolojik mi onuda bilmiyorum
Sonucu benle paylaşırmısın ben biraz daha beklicem adetim düzensiz bundan dolayı benim akıntım devam ediyorBenimde aynı seninle yarın test yapcam ama benim akıntım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?