• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi

İnşallah güzel haberleri yazarsınız buraya insan ister istemez düşünüyor düşünmem dese de ama herseyin hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah beklemediginiz bi anda olur çok mutlu olursunuz kaç gün geçti şimdi olmadı olmassa hafta içi girdi kan verin
Amin cümlemizin en son adet tarihim 19 ocak uygulama 5 gün diyor ama 19 u icine sayarsak 6 gün eğer 1 Mart'a kadar olmazssm mecbur vericem asırı bir sinir hali var üzerimde sebebeiz

Malesef o durumu bende yaşadım ister istemez kafama takıyordum test yaptıgım zaman hele adeti düzensiz olan biriyseniz 6.gün olucak adeti düzenli olan biri 1.gün gecikse hamileyim diyor ama malesef ben diyemiyorum biraz daha beklemeyr karar verdim sonra kan vericem umarım herkesin allah gönlüne göre versin
Rabbim nasip etsin inşallah bencede biraz bekleyin ama inşallah vardır ben adetim gecikmedi yunurtlamadn 11 gün sonra hemn test yaptm hla adet olmadım tabi umudum var hla benimde

Ama bekarken bile adetlerim düzensizdi evlendim malasef değişmesi doğum kontrol haplarıra fayda etmedibi

Ama bekarken bile adetlerim düzensizdi evlendim malasef değişmesi doğum kontrol haplarıra fayda etmedi
Yinede doktora gitmişsiniz biliyorsunuz sorun yok o yüzden canınızı sıkmayın olur bence inşallah kısa zamanda
Amin cümlemizin en son adet tarihim 19 ocak uygulama 5 gün diyor ama 19 u icine sayarsak 6 gün eğer 1 Mart'a kadar olmazssm mecbur vericem asırı bir sinir hali var üzerimde sebebeiz
Regl öncesi ruh hali değişimi normal o yüzden olabilir zeten hamilelikle aynı belirtiler oluyormuş siz başka şeylerle iglinenin kafanızı dağıtın

Rabbim nasip etsin inşallah bencede biraz bekleyin ama inşallah vardır ben adetim gecikmedi yunurtlamadn 11 gün sonra hemn test yaptm hla adet olmadım tabi umudum var hla benimde
Testin sonucu negatifmiydi
Yinede doktora gitmişsiniz biliyorsunuz sorun yok o yüzden canınızı sıkmayın olur bence inşallah kısa zamanda

Regl öncesi ruh hali değişimi normal o yüzden olabilir zeten hamilelikle aynı belirtiler oluyormuş siz başka şeylerle iglinenin kafanızı dağıtın
Evet teşekkür ederim herkese destekleri için eğer sizin adet iniz düzenliyse daha çabuk olucaktır olsamda olmasamda haber vericem 😇

Malesef o durumu bende yaşadım ister istemez kafama takıyordum test yaptıgım zaman hele adeti düzensiz olan biriyseniz 6.gün olucak adeti düzenli olan biri 1.gün gecikse hamileyim diyor ama malesef ben diyemiyorum biraz daha beklemeyr karar verdim sonra kan vericem umarım herkesin allah gönlüne göre versin
Testin sonucu negatif miydi
Evet negatifti

Evet Rabbim büyüktür haklısınız denicem

Evet Rabbim büyüktür
Evet negatifti
ama adet gecikmeden yapmıssınız eğer gecikir ve belirtileriniz varsa tekrar yapın umutsuz olmayın zaten 🌸

Evet Rabbim büyüktür
Evet negatifti
ama adet gecikmeden yapmıssınız eğer gecikir ve belirtileriniz varsa tekrar yapın umutsuz olmayın zaten
evet canım pcos hastası sayılırsın dedi adetim düzensiz olunca ama genelde pcos olup hamile kalanda var

Evet Rabbim büyüktür

ama adet gecikmeden yapmıssınız eğer gecikir ve belirtileriniz varsa tekrar yapın umutsuz olmayın zaten

evet canım pcos hastası sayılırsın dedi adetim düzensiz olunca ama genelde pcos olup hamile kalanda var
Evet çok şükür hla umudum var erken test yapıp erken üzüldüm

Evet çok şükür hla umudum var erken test yapıp erken üzüldüm
Çok erken yapmıssınuz o kadar bilmediğimiz temel kavramlar var ki geç döllenme diye bir olay da var testte pozitif görüp kanda cıkmayanda ö yüzden bence gecikince biraz bekleyip yapoiın ben üzülmememk adına 3 güne kan vericem hakkımızda hayırlısı olsun

Çok erken yapmıssınuz o kadar bilmediğimiz temel kavramlar var ki geç döllenme diye bir olay da var testte pozitif görüp kanda cıkmayanda ö yüzden bence gecikince biraz bekleyip yapoiın ben üzülmememk adına 3 güne kan vericem hakkımızda hayırlısı olsun
Evet 5.6 gün erken yaptm abartmışım bakalm nasip inşallah vardır bir kaç güne anlarım sabırlı olmaya calisicam benim için dua eder misiniz 🤲🏻

Evet 5.6 gün erken yaptm abartmışım bakalm nasip inşallah vardır bir kaç güne anlarım sabırlı olmaya calisicam benim için dua eder misiniz 🤲🏻
Tabiki ben öncelikle tüm anne olmak isteyen adaylara dua edip sonra kendimi katıyorum sizde bana dua edin hala olmadım ama akıntıönvar gibi bide sanki sabahları midem bulamıyor gibi piskolojik de olabilir dualarım sizle 🌸

Tabiki ben öncelikle tüm anne olmak isteyen adaylara dua edip sonra kendimi katıyorum sizde bana dua edin hala olmadım ama akıntıönvar gibi bide sanki sabahları midem bulamıyor gibi piskolojik de olabilir dualarım sizle 🌸
Rabbim sana bana ve isteyen herkese sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kolaylıkla inşallah

Evet Rabbim büyüktür

Ayenn öyle canım allahım isterse her şey olur inşallah gönlünüzce olur isteyen bekleyen herkes için dualarım sizinle mutlu olun inşallah amin

Evet negatifti
Merhaba
Haber vermek istedim hamileyim🐣😇Rabbim sizlere ve olmak için uğraşan herkese nasip etsin dualarınızda bizede yer verin sağlıkl gelsin

Canım yazdım görmedin sanırım hamileyim ama lekelenmem oldu 1 hafta istirahat verdi doktorum kalp atısını hala duyamadım sizden ricam benden dualarınızı eksik etmeminiz
Öncede etmiştim dua şimdide ederim canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allahim

Back
X