• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Pazartesi günü tekrar kan vericem bakalım. Ama kasıklarımda hafiften ağrı var normal mi acaba
Evet normal. Şiddetli ağrı ve parlak kırmızı kanama olursa tehlikeli o zaman acile gitmek gerekiyor ama öyle bir şey olmaz inşallah güzelce yat dinlen bebek yerleşsin iyice 🥰

Merhaba
En son 20 Nisan'da regli oldum. Reglim düzenli bir şekilde ilerliyor. Fakat dün iç çamaşırımda çok hafif kahverengi lekelenme gördüm. Bir an tarihleri karıştırıp acaba regli mi olucam diye ped taktım ama üç dört damla daha kahverengimsi kanamam olmuş. Bu gün de ne olur ne olmaz diye ped taktım ama beyaz akıntım oldu. Gece 3-4 gibi hafif mide bulantım oluyor. Hafif de mide yanması. Gebelik ihtimali olabilir mi. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊

Evet normal. Şiddetli ağrı ve parlak kırmızı kanama olursa tehlikeli o zaman acile gitmek gerekiyor ama öyle bir şey olmaz inşallah güzelce yat dinlen bebek yerleşsin iyice 🥰
Cnm benim 7 gündür adet gecikmem var bügün 8 inci günüm penbe lekelenmeler oldu hala oluyor ama adet olacak mışım gibi bel karın ağrım yok test yapmadım:)

Cnm benim 7 gündür adet gecikmem var bügün 8 inci günüm penbe lekelenmeler oldu hala oluyor ama adet olacak mışım gibi bel karın ağrım yok test yapmadım:)
Benim de dün iç çamaşırıma kahverengi lekem gelmiş bugün adet de olmadım birde düzensiz adet oluyorum ben karnıma da ara da batma hissi var ama yerleşme kanaması olduğuna emin olmadın bir kaç damla gelmiş sadece

Benim de dün iç çamaşırıma kahverengi lekem gelmiş bugün adet de olmadım birde düzensiz adet oluyorum ben karnıma da ara da batma hissi var ama yerleşme kanaması olduğuna emin olmadın bir kaç damla gelmiş sadece
Adettin gecikiyor mu yoksa yakın mı

Adettin gecikiyor mu yoksa yakın mı
Adet olmam bu ay çunku bende pcos var ve geçen doktora gittiğim de rahım incelmesi varmış rahım kalınlaşması ve spermin daha çabuk tutunması için estrofem verdi. Onu 1 ay kullanıp beta kanı verdi hamilelik olabilr dedı bu hap ile hamile kalan çok oldu dedi sadece bu haptan sonra rahim kalınlaşması olduğu için ara kanamam oldu dünde kahverengi leke gelmiş bugün de hiç bişey olmadı

Adet olmam bu ay çunku bende pcos var ve geçen doktora gittiğim de rahım incelmesi varmış rahım kalınlaşması ve spermin daha çabuk tutunması için estrofem verdi. Onu 1 ay kullanıp beta kanı verdi hamilelik olabilr dedı bu hap ile hamile kalan çok oldu dedi sadece bu haptan sonra rahim kalınlaşması olduğu için ara kanamam oldu dünde kahverengi leke gelmiş bugün de hiç bişey olmadı

Bu hap ile adet olmazsın adet getirici değil dedi sağlık ocağına gidip kan verdikten sonra sonuç çıkınca tarlusal verdi onu kullan adetin sökülsün dedi

Eyer adettimden önce ve 1 gün sürmüş ise bu yerleşme kanaması diye geçiyor cnm

Eyer adettimden önce ve 1 gün sürmüş ise bu yerleşme kanaması diye geçiyor cnm
Negatifi görücem diye test yapmaya da korkuyorum hapım da 12 tane kaldı sonra kan vericem beklesem mi test yapsam mı bilemedim

Negatifi görücem diye test yapmaya da korkuyorum hapım da 12 tane kaldı sonra kan vericem beklesem mi test yapsam mı bilemedim
Evde istersen bi test yap bende korkuyorum ama işte mecburluk

Benim 7 gündür adetim gecikiyor bugün 8inci günü ama penbe akıntım var yerleşme mi yoksa adet mi olucam
Normal düzensiz değil demi zamanında oluyor inşallah yerleşmedir test yapmayı düşünüyormusun baya gecikmiş senin kanaman yoğun mu lekelenme şeklinde mi
Benım ilk gebeliğim normal hiç sıkıntı çekmeden evlendiğim ilk ay kaldım normal bir gebelikti ve sadece şiddetli karın ağrısı ile öğrendim ve yerleşme kanamadı falan hiç bişey olmadı göğüs belirtisi de yoktu o yüzden ikinci gebeliğimin neresinden anlıcamı kestiremiyorum ve ilki normal olduğu için doktor bir sıkıntı yok olut diyor bu sefer ümitliyim ama testi erken yapıp negatif görürüm diye korkuyorum

Normal düzensiz değil demi zamanında oluyor inşallah yerleşmedir test yapmayı düşünüyormusun baya gecikmiş senin kanaman yoğun mu lekelenme şeklinde mi
Benım ilk gebeliğim normal hiç sıkıntı çekmeden evlendiğim ilk ay kaldım normal bir gebelikti ve sadece şiddetli karın ağrısı ile öğrendim ve yerleşme kanamadı falan hiç bişey olmadı göğüs belirtisi de yoktu o yüzden ikinci gebeliğimin neresinden anlıcamı kestiremiyorum ve ilki normal olduğu için doktor bir sıkıntı yok olut diyor bu sefer ümitliyim ama testi erken yapıp negatif görürüm diye korkuyorum
Lekelnme şeklinde cnm

Ve şuan kahve rengi olmuş kanmanın rengi

İnşallah yerleşme kanamasıdır ne kadar sürüyor ve ne kadar geliyor bilmiyorum ki test yaparsan buraya atarsın benım de yapasım var pazartesiye kadar bekleyip
Daha bügün başladı saat 3gibi az az geliyor

Back
X