- 29 Eylül 2021
- 743
- 147
- 53
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Çok çok erken bir süreç şu an çıkması imkansız ki 2 günde böyle belirti vermez çünkü daha döllenme aşamasında istediğiniz için böyle hissediyor olabilirsiniz biz burada deneyen çoğu kadın olarak her ay yaşıyoruz bunları. 14 gün geçmesi lazım yapmanız için yani beklenen regl tarihinin geçmesiyle yapılan test daha kesin sonuç verir ama dayanazsanız reglinize 2-3 gün kala yapabilirsiniz inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba arkadaşlar aklımda çok karıştıran bir soru var onun danışmak istiyorum da 30 Nisan eşimle ilişkiye girdik korunmasız ve uygulama kullanıyorum uygulamada da en doğurgan gün olarak 30 Nisan gözüküyor sorum şu ki 30 Nisan da girdiğim ilişki sonrasında 2 gündür kasık ağrılarım var biraz uyku hali var yani eskiye oranla daha fazla uyuyorum ve sırt ağrısı var acaba diyorum gebe olma ihtimalim var mı erken gebelik testi aldım ama ne zaman yapsam doğru sonuç verir
Psikolojik olabikir canım belirtilerin ben bugün hamile olduğumu öğrendim reglime 4 gün var ama hiç belirtim yok henüzMerhaba arkadaşlar aklımda çok karıştıran bir soru var onun danışmak istiyorum da 30 Nisan eşimle ilişkiye girdik korunmasız ve uygulama kullanıyorum uygulamada da en doğurgan gün olarak 30 Nisan gözüküyor sorum şu ki 30 Nisan da girdiğim ilişki sonrasında 2 gündür kasık ağrılarım var biraz uyku hali var yani eskiye oranla daha fazla uyuyorum ve sırt ağrısı var acaba diyorum gebe olma ihtimalim var mı erken gebelik testi aldım ama ne zaman yapsam doğru sonuç verir
Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Yani şöyle hani psikolojik olabileceğini zannetmiyorum çünkü hani çocuğum yok olsaydı belki hani çok istediğim için psikolojik olabilirdi ama benim zaten çocuğum var ama bu belirtiler yani bana da erken gibi geldi belki de diyorum acaba hani yumurtlama dönemindeyim ondan mı böyle oluyor çünkü sırt ağrım var tamam çok şiddetli bir ağrı değil kısık ağrım var o da çok şiddetli bir ağrı değil böyle sanci gibiPsikolojik olabikir canım belirtilerin ben bugün hamile olduğumu öğrendim reglime 4 gün var ama hiç belirtim yok henüz
Bu arada gözünüz aydın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder Rabbim inşallah yani ben de daha önce 3 hatta 4 gebelik geçirdiğim için az çok bilirim böyle şeyleri bir çocuğumu kaybettim 3 tane çocuğum var şu an hani psikolojik olacağını zannetmiyorum hani dediğim gibi çocuğum olmasaydı şu an belki psikolojim olarak lise çocuk isteseydin evet hani ben de öyle düşünebilirdim ama açıkçası şu an bir çocuk düşüncem de yok hani çocuk düşünmüyorumPsikolojik olabikir canım belirtilerin ben bugün hamile olduğumu öğrendim reglime 4 gün var ama hiç belirtim yok henüz
Teşekkür ederim ya aynen ben de erken diye düşünüyorum hani gebelik olsa bile bu kadar kısa sürede bu belirtiler bana da erken gelir acaba şöyle düşünüyorum acaba hani yumurtlama dönemindeyim ondan mı kasık ağrılarım oluyor sırt ağrım oluyor ona da şüpheleniyorum ama şöyle bir şey benim çocuğum olduğu için hani istediğim için bu şekilde düşünüyor gibi bir şey olamaz diye düşünüyorum çünkü çocuk şu an düşünmüyorum yani hani ben de burayı takip ederim az çok kadınlar kulübünü yani psikolojik olabileceğini de daha önce duymuştum okumuştum görmüştüm ama benimkini psikolojik olacak olacağını zannetmiyorum belki yumurtlama dönemindeyim o yüzden olabilir ama aklıma hani gebelik olabilir mi diye de geldi ve adet desem adet belirtileri için şu an çok erken daha aklıma sadece bir gebelik geldi Bir de belki yumurtlama döneminde böyle şeylerin olması normaldir diye düşünüyorumÇok çok erken bir süreç şu an çıkması imkansız ki 2 günde böyle belirti vermez çünkü daha döllenme aşamasında istediğiniz için böyle hissediyor olabilirsiniz biz burada deneyen çoğu kadın olarak her ay yaşıyoruz bunları. 14 gün geçmesi lazım yapmanız için yani beklenen regl tarihinin geçmesiyle yapılan test daha kesin sonuç verir ama dayanazsanız reglinize 2-3 gün kala yapabilirsiniz inşallah güzel haberler alırsınız
Bir de erken gebelik testi sipariş ettim 3 tane peridictor erarly. 2 gebeliğim 3 gebeliğimin de hepsinde bunun öğrendim çünkü gerçekten doğru sonuç veren bir test ve yani. 2 gebeliğim de Hgc 18 . Çıkmasına rağmen. Testte çok sık bir çizgi çıkmıştı o şekilde öğrendim ve ondan sonra zaten Kaan verdim 18 çıktığını gördüm zaten . Ya şöyle bir şey Bir de adeti 6 gün kala yaptığın zaman doğru sonuç veriyorÇok çok erken bir süreç şu an çıkması imkansız ki 2 günde böyle belirti vermez çünkü daha döllenme aşamasında istediğiniz için böyle hissediyor olabilirsiniz biz burada deneyen çoğu kadın olarak her ay yaşıyoruz bunları. 14 gün geçmesi lazım yapmanız için yani beklenen regl tarihinin geçmesiyle yapılan test daha kesin sonuç verir ama dayanazsanız reglinize 2-3 gün kala yapabilirsiniz inşallah güzel haberler alırsınız
Tabi yumurtlama döneminden kaynaklı olabilir ağrı şu an bende aynı ağrıları yaşıyorum yumurtlama dönemindeyim. Allah bağışlasın yavrularımızı nasibinizde varsa inşallah istiyorsanız yine güzel haberler alınBir de erken gebelik testi sipariş ettim 3 tane peridictor erarly. 2 gebeliğim 3 gebeliğimin de hepsinde bunun öğrendim çünkü gerçekten doğru sonuç veren bir test ve yani. 2 gebeliğim de Hgc 18 . Çıkmasına rağmen. Testte çok sık bir çizgi çıkmıştı o şekilde öğrendim ve ondan sonra zaten Kaan verdim 18 çıktığını gördüm zaten . Ya şöyle bir şey Bir de adeti 6 gün kala yaptığın zaman doğru sonuç veriyor
Merhaba ben bu sabah test yaptım adetime 6-7 gün var sizce gebelik var mıTabi yumurtlama döneminden kaynaklı olabilir ağrı şu an bende aynı ağrıları yaşıyorum yumurtlama dönemindeyim. Allah bağışlasın yavrularımızı nasibinizde varsa inşallah istiyorsanız yine güzel haberler alın
Aynen o test erken sonuç veriyor güvenilir biraz fiyatı yüksek awoxta çok iyi 25 üstünü algılıyor sadece.
Abuk bir ilk defa duydum Bir de geçen gün duymuştum bilmiyorum hiç kullanmadım yani açıkçası hani şu an öyle bir çocuk gibi bir düşüncen var mı yok ama olursa da tabii ki de Allah'ın nasip ettiği bir şey mutlu olurum yani iki tane evladım var Bir tane daha olsa yani her çocuk ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluk Rabbim olmayan isteyen herkes seni nasip etsin bu duyguyu bana yumurtalar döneminden de olur yumurtlama döneminden de kaynaklı olabilir ama dediğim gibi korunması hani ilişki olduğu için ben şüphelenmedim değil ama dediğim gibi bana da erken geldi hakikarısı şöyle mesela bebek yerleşiyorsa ondan olabilir diye düşündümTabi yumurtlama döneminden kaynaklı olabilir ağrı şu an bende aynı ağrıları yaşıyorum yumurtlama dönemindeyim. Allah bağışlasın yavrularımızı nasibinizde varsa inşallah istiyorsanız yine güzel haberler alın
Aynen o test erken sonuç veriyor güvenilir biraz fiyatı yüksek awoxta çok iyi 25 üstünü algılıyor sadece.
Bir de normal mi bilmiyorum ama yani böyle sık idrara çıkma isteğim de var neyse hayırlısı olsun ama testini yaptığım zaman pozitif yani negatif bir sonuç aldığın zaman buraya yazacağım pozitif ya da negatif ki çünkü ben genelde gebe olduğum zaman hep hissederim böyle üç hamleliğimi içinde hissettim inanır mısınız benim gibi olduğumu anladım hatta ikinci gebeliğinde erkenden test yapmışım negatif çıkmıştı 3-4 tane test yaptım negatif negatif en sonunda erken gebelik testiyle çok silik bir çizgi gördüm ondan sonra değerimin 18 olduğunu öğrendim yani kadınlar hisseder az çokAbuk bir ilk defa duydum Bir de geçen gün duymuştum bilmiyorum hiç kullanmadım yani açıkçası hani şu an öyle bir çocuk gibi bir düşüncen var mı yok ama olursa da tabii ki de Allah'ın nasip ettiği bir şey mutlu olurum yani iki tane evladım var Bir tane daha olsa yani her çocuk ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluk Rabbim olmayan isteyen herkes seni nasip etsin bu duyguyu bana yumurtalar döneminden de olur yumurtlama döneminden de kaynaklı olabilir ama dediğim gibi korunması hani ilişki olduğu için ben şüphelenmedim değil ama dediğim gibi bana da erken geldi hakikarısı şöyle mesela bebek yerleşiyorsa ondan olabilir diye düşündüm
Sanki 2.cizgi var gibi geldi bana hayırlısı olsun gönlünüzden geçen olsunMerhaba ben bu sabah test yaptım adetime 6-7 gün var sizce gebelik var mı
İnşallah amiin. Kan vermeye gitmedim pazartesi günü gideyim diyorumSanki 2.cizgi var gibi geldi bana hayırlısı olsun gönlünüzden geçen olsun
Ben yerinizde olsam hemen giderdim ya da gerçi özel biraz pahalı ama hani imkanınız varsa özelden bile gittiğiniz zaman bir saate kadar zaten sonucu çıkıyor ama pzts de olurİnşallah amiin. Kan vermeye gitmedim pazartesi günü gideyim diyorum
Silik görüyorum ama testin yalancı pozitif çıkarma durumuda olabilir bir kaç gün sonra daha güvenilir bir test ile de deneyin isterseniz erken çünküMerhaba ben bu sabah test yaptım adetime 6-7 gün var sizce gebelik var mı
Peridictor erarly güvenilir test. Ve adet olmaya 6 gün öncesine kadar belli ediyor yani adetin 6 gün varken bile yapsan çıkıyor istersen bir de o test al dene belli ediyor yani adetin 6 gün varken bile yapsan çıkıyor istersen bir de o test al deneSilik görüyorum ama testin yalancı pozitif çıkarma durumuda olabilir bir kaç gün sonra daha güvenilir bir test ile de deneyin isterseniz erken çünkü
Anlıyorum sizi. Yerleşme için çok erken işte iki gün olmuş döllenme aşamasında daha. Tahmin ettiğimiz gibi yumurtlamadan kaynaklı bir ağrıdır muhtemelen ama olmayacak diye bişey yok bu haftaya az buçuk anlarsınız. His konusunda size katılıyorum bende hamile kaldığımda silik gördüm kan verdim negatif çıktı ama öyle bir his yaşadım ki bir hafta sonra yeniden kan verdim 33 ile öğrenmiştim o yüzden olabilir yani. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin güzel haberler alalım inşallah benim de pik oldu bir iki gün yakınız iyi haberler verelim birbirimize inşallahBir de normal mi bilmiyorum ama yani böyle sık idrara çıkma isteğim de var neyse hayırlısı olsun ama testini yaptığım zaman pozitif yani negatif bir sonuç aldığın zaman buraya yazacağım pozitif ya da negatif ki çünkü ben genelde gebe olduğum zaman hep hissederim böyle üç hamleliğimi içinde hissettim inanır mısınız benim gibi olduğumu anladım hatta ikinci gebeliğinde erkenden test yapmışım negatif çıkmıştı 3-4 tane test yaptım negatif negatif en sonunda erken gebelik testiyle çok silik bir çizgi gördüm ondan sonra değerimin 18 olduğunu öğrendim yani kadınlar hisseder az çok
Biliyorum o testi ama o kadar erken öğrenmek istemiyorum birde sürekli yaptığım için o kadar para harcamakta istemiyorum hiç ona ben awox ve laboquick aldım onlarda çok iyi predictor 10 hcg üstü algılıyor labo 20 awox 25 çok fark olmadığı için benimkilerden devam ben. Regl dönemim bir gelsin o zaman yapmaya başlarım inşallahPeridictor erarly güvenilir test. Ve adet olmaya 6 gün öncesine kadar belli ediyor yani adetin 6 gün varken bile yapsan çıkıyor istersen bir de o test al dene belli ediyor yani adetin 6 gün varken bile yapsan çıkıyor istersen bir de o test al dene
Hangi marka testi önerirsinizSilik görüyorum ama testin yalancı pozitif çıkarma durumuda olabilir bir kaç gün sonra daha güvenilir bir test ile de deneyin isterseniz erken çünkü
Güvenli olanları söyleyeyim size. Predictor early var 10 hcg üstü algılıyor biraz pahalı. Benimde sürekli aldığım awox 25 hcg üstü algılıyor uygun birde yine sürekli aldığım laboquick 20 hcg üzeri algılıyor yine uygun hangisini isterseniz yalancı pozitif yada kuruma çıkarmıyorlarHangi marka testi önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?