Gebelik olabilir mi

Tamam çok teşekkür ederim.
Özellikle sol kasığımda batma var kısa kısa sürüyor sizlerde de olmuş muydu hanımlar böyle belirtiler

Özellikle sol kasığımda batma var kısa kısa sürüyor sizlerde de olmuş muydu hanımlar böyle belirtiler
Benim sağ kasıkta ağrım var sancı tarzında gebe kalma ihtimali olabilir bilemiyorum teset yapınca yazicam buraya

Hamileliğimde çoğu belirti vardı bende bu ağrılar ve daha nicesi ama işte çok kişisel kiminde biri varken kiminde yok değişiyor

Hamileliğimde çoğu belirti vardı bende bu ağrılar ve daha nicesi ama işte çok kişisel kiminde biri varken kiminde yok değişiyor
Evet çok kişisel bi durum da umarım vardır. Nimo vardı elimde bu sabah onunla yaptım o kadar belli belirsiz ki çok dikkatli bakarsan görüyosun ya da ben görmek istediğim için görüyorum bilmiyorum. Ama nimo için 25 hcg üstü algılıyo diyolar. Adetine 5-6 gün var 25 in altında olabilir mi halen hcg

Valla nimoya asla güvenmem bende kıpkırmızı çıkardı da negatif sonuç aldım daha güvenilir bir test ile yapın şöyle söyleyeyim size. Predictor early 10 hcg ve üstü laboquick kaset 20 hcg ve üstü awox 25 hcg ve üstünü algılar. Bu üçü güvenilir yalancı pozitif ve kuruma çizgisi çıkarmaz.
Bu arada hcg seviyeniz düşük olabilir o da hiç belli olan bişey değil regli geçip 20-30 la öğrenende oluyor ben regl günü 33 ile öğrendim mesela

Evet hgc bende 18 iken peridictor erarly aldım örnek vereyim bugün aldım yaptım 2 gün sonra verdim kan 18 çıkmıştı ve . Gebelik testinde silik çizgi vardı ben ilk çizgiyi gördükten sonra zaten iki gün sonra gibidir özelde kan verdiğim zaman 18 çıkmıştı

Evet sizi hatırlıyorum yine konuşmuştuk bu durumu. Şimdi durumunuz nedir doktora falan gittiniz mi

Evet sizi hatırlıyorum yine konuşmuştuk bu durumu. Şimdi durumunuz nedir doktora falan gittiniz mi
Hayır henüz gitmedim . Benim bahsetmiş olduğum olay bundan 3 yıl öncesine ait yani ben o marka testi kullandığım zaman çok silik bir şekilde çizgi gördüm ve ondan sonra iki gün sonra gidip kan verdiğim zamwn . 18 hgc çıktı şuan birşey yok adet günümü bekliycem ve kasik ağrı bel ağrısı uyku hali devam ediyor 29 Nisan gece yarısı korunmasız cinsel ilişki sonrası oldu bunlar ve ağrım adet olucakmışım gibi ağrıyor ama daha hafif adet günüme daha var ya ilişki sonrası 12 gün bekleyip peridictor erarly aldım yapicam yada âdet gecikmesi bekliycem

Doğru bahsedince hatırladım öncesiydi. İnşallah güzel haberler alırsınız

Bugün kan verdim bakalım

İnşallah güzel haberler alırsın haberdar et mutlaka
Ben 29'unda gece cinsel ilişkiye girdim eşimle yani 7 gün oluyor bugün ile beraber peridictor erarly aldım. Belirtilerim de var zaten kasık ağrısı uyku hali baş ağrısı gibi yazmıştım zaten buraya test yaptım bir sonucuma bakar mısın ben ikinci bir çizgi görüyorum ama psikolojik mi bilmiyorum çok hafif gözüküyor gidip kan verim diyorum da acba 2. Çizgiyi gören varmı

Eklentiler

• 1000008394.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000008393.webp
    43 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000008392.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000008391.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000008390.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000008387.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 34
Canım baya inceledim ama ben göremedim ayrıca 7 gün erken bir süreç zaten elindeki erken tespit için olan bir test ama belki bugün artmayan iki gün sonra artacak o da belli olmayan bişey sen 3-4 gün sonra yap dayanmazsan

Ben çok net gördüm de kamera da gözükmüyor olabilir aynen erken ama dayanamadım bekliycem yinede

Ben çok net gördüm de kamera da gözükmüyor olabilir aynen erken ama dayanamadım bekliycem yinede
Buraya atınca kalite düşüyor zaten çok hayali olduğu için burada hiç gözükmez sen göz ile görürsün ki varsay hamilesin hcg 5 falandır yani o çizgi ile az daha dişini sık dayan inşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…