Gebelik olabilir mi

18 eylül birliktelik yaşadık yumutylsma günümdü ve şuan karnımın alt kısmı çok ağrıyor böyle kuscak gibi hissediyorum ama gelmiyor adetime 16gün var erken gebelik testi yapsam mı 4 aylık evliyim çok toyum bana yardımcı olabilirmisz

çok çok erken şu an ama ben ilk gebeliğimi yumurtlamadan 7 gün sonra hamilelik testinde çok silik şekilde öğrenmiştim. umarım gönlünce olur :) istediklerini özeldende sorabilirsin baya tecrübe kazandım bu platformda ve yaşayarak :)

Son durum nedir?

Yumurtlamadan sonra belirtiletiniz oldu mu peki? Benim yumurtlamadan sonra ki 4. Günüm bugün aşırı baş dönmesi bel ağrısı bi de sanki adet olacakmışım gibi acaba ülütmüş olabilir miyim?

Yumurtlamadan sonra belirtiletiniz oldu mu peki? Benim yumurtlamadan sonra ki 4. Günüm bugün aşırı baş dönmesi bel ağrısı bi de sanki adet olacakmışım gibi acaba ülütmüş olabilir miyim?
testte görmeden önce sabahlaerı ciddi bulantı yaşıyodum birde kasık batmalarım mevcuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…