- 28 Mayıs 2025
- 2.523
- 487
- 38
- 25
Bnde 31 de pik gordum ama uzun sure pik kaldi anlamadim uc gun fln uygulama 1 i diyorduBen bu ay denedim uygulamayla arasında 2 gün fark vardı. Uygulama 4-5-6 gösteriyordu. Ben 1-2-3 de pik gördüm. Hele 3 eylüldeki zirveydi
Bende regl bittikten sonra bi başlaycan gün sşırı bir sonraki regle kadarBnde 31 de pik gordum ama uzun sure pik kaldi anlamadim uc gun fln uygulama 1 i diyordu
Bu ay olmazsa bnde oyle yapicam ovu yapmadanBende regl bittikten sonra bi başlaycan gün sşırı bir sonraki regle kadar
Bat ne zmn cnm
Kan berdim 6.18 çıktı değerimama çok erken değil mi çiçeğim
Kac gun vardi regline cnm hayirli olsun insKan berdim 6.18 çıktı değerim
Hadi bakalım hayırlı olsunKan berdim 6.18 çıktı değerim
Daha çok var nereden baksan 20 gün herhalde, kürtajdan dolayo çok karıştı düzenimKac gun vardi regline cnm hayirli olsun ins
Ahh inşallahHadi bakalım hayırlı olsuniki günde bir kan vereceksin mecburen bizi bilgilendir
O yuzden olabilir mi acaba neyse iki gun sonra ver anlasilir cnmDaha çok var nereden baksan 20 gün herhalde, kürtajdan dolayo çok karıştı düzenim
Son durum ne acabaaKan berdim 6.18 çıktı değerim
ne yazık ki kimyasal :/Son durum ne acabaa
çok çok erken şu an ama ben ilk gebeliğimi yumurtlamadan 7 gün sonra hamilelik testinde çok silik şekilde öğrenmiştim. umarım gönlünce olur :) istediklerini özeldende sorabilirsin baya tecrübe kazandım bu platformda ve yaşayarak :)18 eylül birliktelik yaşadık yumutylsma günümdü ve şuan karnımın alt kısmı çok ağrıyor böyle kuscak gibi hissediyorum ama gelmiyor adetime 16gün var erken gebelik testi yapsam mı 4 aylık evliyim çok toyum bana yardımcı olabilirmisz
Son durum nedir?18 eylül birliktelik yaşadık yumutylsma günümdü ve şuan karnımın alt kısmı çok ağrıyor böyle kuscak gibi hissediyorum ama gelmiyor adetime 16gün var erken gebelik testi yapsam mı 4 aylık evliyim çok toyum bana yardımcı olabilirmisz
Yumurtlamadan sonra belirtiletiniz oldu mu peki? Benim yumurtlamadan sonra ki 4. Günüm bugün aşırı baş dönmesi bel ağrısı bi de sanki adet olacakmışım gibi acaba ülütmüş olabilir miyim?çok çok erken şu an ama ben ilk gebeliğimi yumurtlamadan 7 gün sonra hamilelik testinde çok silik şekilde öğrenmiştim. umarım gönlünce olur :) istediklerini özeldende sorabilirsin baya tecrübe kazandım bu platformda ve yaşayarak :)
testte görmeden önce sabahlaerı ciddi bulantı yaşıyodum birde kasık batmalarım mevcuttuYumurtlamadan sonra belirtiletiniz oldu mu peki? Benim yumurtlamadan sonra ki 4. Günüm bugün aşırı baş dönmesi bel ağrısı bi de sanki adet olacakmışım gibi acaba ülütmüş olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?