Gebelik olabilir mi

Bende öyle düşünüyorum ilk gebeliğimde de an ve an ikinci çizgi artarak gitti ve onda da çok çok küçükken yakaladım. Kürtaj olmak zorunda kaldım ve şu an kürtaj sonrası 2 reglimi bitirdim. 31 ağustosta bitti ve 1 eylülde korunmasız ilişkim oldu. yumurtlama zamanı olması düşük ama ihtimal var. Sürede daha kısa ama diğer gebeliğimide 1 haftalık hamileleğimde öğrenmiştim aslında betayı 12.8 de yakalmıştım. Bilmiyorum kürtajdan dolayı mı böyle karıştı dengem yoksa gebelik mi mevcut kafam çok karıştı

Haftaiçi istediğin zaman kan ver. Hiç acele etme. Ben de test vereceğim pazartesi. Her gün idrar testlerinde koyulaşma görüyorum çünkü. Belirgin hale gelir o zamana kadar iyice. Yumurtlama erken olmuştur belki. Kürtaj illa ki etkiler. Ya da beta tam sıfırlanmamış olabilir mi acaba ama 1 haftalık ilişki teste yansımaz. 1 haftada anca rahime geliyor sonra tutunma süreci bi kaç gün. O farklı olmuş sizde epey

Kızlar ya Regl tarihim 23 ağustos. 28 ağustosta bitti regl. 1 eylülde birliktelik oldu. 3 eylülde ovülasyon testim pikti. Gebelik durumu olabilir mi?

Haklısınız ama dediğim gibi ilk gebeliğimde 11 nisan son adet
21 nisan yumurtlama
28 nisan test aynı böyle ince bir silik çizgi
2 mayısta beta 12.8 idi
Şimdide hayırlı bilemiyorum inşallah sağlıkla sonuçlar ne olursa olsun

Kızlar ya Regl tarihim 23 ağustos. 28 ağustosta bitti regl. 1 eylülde birliktelik oldu. 3 eylülde ovülasyon testim pikti. Gebelik durumu olabilir mi?
Aynı gibiyiz benimdr 31 ağustosta bitti 1 eylül birliktelik mevcut, ovülasyon değil ama erken gebelik testimde ufak bir çizgi gözüküyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…