• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi ??

Omu engellıyomuş peki
Canım ben de hem polikistik Over hem de kan pıhtılaşması sorunu var. Altı yaşında oğlum var şimdi bir yıldan fazladır deniyoruz hiç gebelik olmadı. Doktor bu aydan sonra fenere kullanacan dedi. Gebelik oluşmazsa aşılamaya başvuracağıZ

Canım ben de hem polikistik Over hem de kan pıhtılaşması sorunu var. Altı yaşında oğlum var şimdi bir yıldan fazladır deniyoruz hiç gebelik olmadı. Doktor bu aydan sonra fenere kullanacan dedi. Gebelik oluşmazsa aşılamaya başvuracağıZ
Bendede pcos var bu ayda olmazsa aşılamaya gecıkcek

Hanımlar bir şey sormak istiyorum ben normalde adetime yakın ovülasyon testi yaptigimda çok çok silik görünmeyecek gibi olurdu bugün öğle öğlen gibi yaptım aşırı koyu olmasa da diğer zamanlara göre koyuluğu vardı aklıma şüphe düştü. Bir de gün içinde sıvı alımı yapmıştım yarın birkaç saat öncesinde sıvı alımı yapmadan tekrarlayacağım testi. Böyle koyuluk olunca ardından erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama bu test daha önce de bana yalancı pozitif vermişti. Adetime altı gün var bu şekilde olup ovülasyon testi koyulaşmaya başlayınca ya da daha koyulaşır mı bilmiyorum gebelik oluşan var mı??
Bence çok erken bir gebelik durumu var. Kan testi şart

Back
X