Gebelik olabilir mi

eylulekim9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
6
0
1
31
Herkese merhaba, umarım herkes en güzel zamanda beklediği tatlı haberleri alır…

Ben 20 eylül’de adet oldum,
27 eylülde bitti.
4 ekimde ovulasyon testine başladım
5 ekimde ovulasyon testim bayaa kırmızı oldu
6 ekimde daha da kırmızı oldu, 6 ekim akşam saatlerinde çatladı, gece tekrar test yaptım silikleşmeye başlamıştı.
Bat 18-19 ekim

Biz bu arada 2,4,6 ekim’i değerlendirdik. Hatta çatlamayla ilişki arasında maksimum 2 saat vardır.

Ben nasılım peki… bilmiyorum. İşte tam bu noktada buraya yazma ihtiyacı duydum. Üç dört gündür bel ağrısından uyuyamıyorum üşüyorum sonra sıcaklıyorum. Sanki gazım var gibi (ama vardır da genelde bu problemi yaşıyorum) akıntım var gibi geliyor ama pek bir şey de yok sanki içimden dışarıya sıvı akıyor hissi var normalde kuruluk yaşayan biriyim.

Predictor erken gebelik testi aldım. Reglime 3 gün var. Korkuyorum. Yapmalı mıyım yapmamalı mıyım… sizce hamile miyim? 10 gündür tüm vitaminleri de kullanmaya başladım.

Yardımınız için teşekkür ederim.

Bekleyebilirsen 2 gün daha bekle derim ben şuan negatif çıkıp 2 gün sonra pozitif çıkma ihtimali çok yüksek

Peki ben doğru tarihleri değerlendirmiş miyim? Bu forumda sizlerden okuduklarım dışında pek birşey bilmiyorum biraz korkuyoru
Bekleyebilirsen 2 gün daha bekle derim ben şuan negatif çıkıp 2 gün sonra pozitif çıkma ihtimali çok yüksek
çook teşekkür ederim 2 gün sonra adet günüm zaten aslında bu sefer kararım adet gününden önce hiçbir şey yapmamaktı da insan dayanamıyor işte

Bekleyebilir
Sabredebilirseniz sabretmenizi öneririm regle 4 gün kala kan verdim testler yaptım hiçbir şey yoktu hatta buna göre ameliyat kararı verdim doktor randevumu ayarladım 1 gün kala tekrar test yaptım kan verdim sonucum o şekilde çıktı 67 ile öğrendim zaten yeni olduğu için
Erken yapınca negatifte görsek istediğimiz için acaba mı ihtimali hep kafamızı kurcalıyor ekstra stres oluyoruz maalesef
Güzel düşünün her şey zamanını bekler
İnşAllah güzel haberler alırsınız

Haklısınız yine umutsuzluk yaşamaktan korkuyorum 10 aydır hep denedim ama ilk defa tarihlere uyarak dikkat ederek ilerledim inşallah hepimiz güzel haberler alırız hayırlısıyla

Güzel değerlendirmişsiniz umarım sağlıkla kolaylıkla nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…