• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik olabilir mi

maviiitr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2025
1
1
1
25
kızlar öncelıkle merhaba 2gun once sabah hafıf bulantı ıle uyandım ve sıstıt oldugumu fark ettm ama abartılıcak kadar degıldı ve gun sonunda ıstıfra ıle sonlandı hastanede beta negatıftı ıdrar da dusuk mıktar mıkrop cıktı ama benm bu gece bulantım ve ıshalım basladı adet gunume bır hafta var sızce gebelık olabılır mı

Bulantınızın ve ishalinizin sebebi şuan gebelik değil fakat adetinize 1hafta varsa hamile olcak olabilirsiniz

kızlar öncelıkle merhaba 2gun once sabah hafıf bulantı ıle uyandım ve sıstıt oldugumu fark ettm ama abartılıcak kadar degıldı ve gun sonunda ıstıfra ıle sonlandı hastanede beta negatıftı ıdrar da dusuk mıktar mıkrop cıktı ama benm bu gece bulantım ve ıshalım basladı adet gunume bır hafta var sızce gebelık olabılır mı
Enfeksıyonda bu belirtileri gösterit

Eklentiler

• IMG_0247.webp
    IMG_0247.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 11
Kan a yansımayan gebelık belırtı vermez . Zaten yükselen beta sayesınde belırtı oluyor . Enfeksiyon kaynaklıdır . Geçmiş olsun

Back
X