Gebelik olabilirmi lütfen bskarmısınız

Helmus321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
18
4
36
23
herkeze merhabalar Ben normal bir şekilde adet olamıyordum yumurtam yoktu zayıftı bundan 18 gün önce doktora mantar için gitmiştim sonra rabbimin işi ya doktor bi tane yumurta gördü bende ve yumurtamın 12 cm olduğunu ve öok gelişmiş olduğunu söyledi sonra iki gün sonra gittiğimde folükül 16 cm yükselmişti ve doktor yumurtamın çok çok iyi geliştiğini söyleyip o ginlerde ilişkiye girmemi söylemiştir girdik 10 15 gün içinde adet olucaksın demişti belkide bu ay kendiliğimden adet görücektim çok mutluydum yalnız şöyle bir durum var bugün bugün 22.gün ve ben adet olmadım geöen hafta pazartesi doktotra gittiğimde rahimde gebelik belirtisi yok dedi ama yumurtamın çatladığını söyledi yumurtam çatlamış bi kaç gin daha bekle dedi bakalım dedi bi hafts geçti ama bem hala adet olmadım bi yandan heycanlıyım bugün doktora gidicem bi yandanda korkuyorum yine erken menepoz döneminemi girdik diye hiç bu durumu yaşıyan varmı lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Gönlünüzden geçen olur inşallah aklınıza kötüyü getirmeyin rahim bizlerin 2.beyni. O yüzden iyiyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…