• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilirmi

damla242424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
10
1
36
25
Arkadaşlar merhaba. Normalde adet döngüm 27 gün geçen ay 20 mayısta regl oldum gebelik düşündüğüm için 31 mayısta dahil olmak üzere eşimle günaşırı ilişki yaşadık. Regl döngüme göre adetime 4 gün var. 2 gündür inanılmaz yorgunluk uyku hali ve sol kasıkta hafif hafif kramplar oldu. Test yapsam doğru sonuç alır mıyım merak ettim epey. Yardımcı olabilir misiniz?

kesin çıkar testte. Benim son adet tarihim 17 mayıs. 28 mayıstan başlayarak değerlendirdim.

10 haziranda test yaptım ve pozitif çıktı belirgin şekilde.

Benim de döngüm 28-31 arası. Geçen ay 28.günde olmuştum.

Elinizde test varsa yapın. Early predictor ile yaptım ben.

Belirti olarak da çok fazla göğüs acım vardı. Bir de ara ara giren yoğun bir bel ağrısı. Bu tarz şeyler normalde yaşamazdım. Pazar günü bir daha test yaparak kesinleştireceğim.

kesin çıkar testte. Benim son adet tarihim 17 mayıs. 28 mayıstan başlayarak değerlendirdim.

Belirti olarak da çok fazla göğüs acım vardı. Bir de ara ara giren yoğun bir bel ağrısı. Bu tarz şeyler normalde yaşamazdım. Pazar günü bir daha test yaparak kesinleştireceğim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bana da inanilmaz uyku hali cok enteresan geldi ellerim kollarım tutmuyor gibi 12 saat uyumusum. Normalde uykuya alışkın biri değilim aktif çalışıyorum. beklenen adeti beklesemmi yapsammı diye endiseliydim. Sanıyorum yapacagim. Cunku ara ara sol kasıktan vuran ağrılarda normal gelmedi.

Bu arada testi şuan yapmamda bir sakınca varmı bazıları sabah ilk idrar ile diyor

Kaç aydır deniyorsunuz bu benim 4. Ayım 22 Mayıs adet oldum 4 gün gecikti normalde 19 mayısıydı stresten sanırım 28 mayısta adetim bitti bende akıntıma göre değerlendirdim adetime 8 gün kaldı ama test yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum yaparsam da en kalitesi almak istiyorum çünkü bende hep hatalı pozifit çıktı o yüzden bıktım artık bu ay da içimde gram umudum yok pozifit çıkmağına dair ama umarım çıkar tabi pzt falan belki yaparım test alıp

Kaç aydır deniyorsunuz bu benim 4. Ayım 22 Mayıs adet oldum 4 gün gecikti normalde 19 mayısıydı stresten sanırım 28 mayısta adetim bitti bende akıntıma göre değerlendirdim adetime 8 gün kaldı ama test yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum yaparsam da en kalitesi almak istiyorum çünkü bende hep hatalı pozifit çıktı o yüzden bıktım artık bu ay da içimde gram umudum yok pozifit çıkmağına dair ama umarım çıkar tabi pzt falan belki yaparım test
Kanda gebelik testi daha garanti çıkıyor diyorlar dilerseniz o şekilde deneyin

Kaç aydır deniyorsunuz bu benim 4. Ayım 22 Mayıs adet oldum 4 gün gecikti normalde 19 mayısıydı stresten sanırım 28 mayısta adetim bitti bende akıntıma göre değerlendirdim adetime 8 gün kaldı ama test yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum yaparsam da en kalitesi almak istiyorum çünkü bende hep hatalı pozifit çıktı o yüzden bıktım artık bu ay da içimde gram umudum yok pozifit çıkmağına dair ama umarım çıkar tabi pzt falan belki yaparım test alıp

Benim 2.gebeliğim olacak. Umutsuzluğa kapılmayın siz de. 2 arkadaşım 1 yılın sonunda, 2 tane akrabam da biri 6 ay,, diğeri 9 ay sonra tedavisiz çocuk sahibi oldu. Daha çok yeni. Kendinize zaman verin. Kafaya takınca ve umutsuzluğa kapılınca zorlaşıyor bu işler. Umutlu olun.
Hadi her şey kötü diyelim, rahatsızlık çıktı vs.tüp bebekle sahip olursunuz.
Çok yakın arkadaşımın eşi kısırdı. Tedavi sonucu evliliklerinin 2.yılı bitmeden tüp bebek yaptı hamile şu an. Hem de tek seferde oldu. Çareler tükenmez. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin
8 gün kala ztn testte çıkmaz. En güzeli adetten 2-3 gün önce yapmak.

Herkese merhaba,

Uzun süredir takip ettiğim bu sayfaya bugün nihayet üye olabildim. Sizlere bir konuda danışmak ve benzer durumu yaşamış arkadaşlardan destek almak istiyorum.

Evliyim ve son adet tarihim 7 Mayıs 2025. Bugün 12 Haziran ve yaklaşık 37 gündür adet görmüyorum. Korunmasız birlikteliğimiz oldu. 10 Haziran akşamı evde gebelik testi yaptım, sonuç negatifti. Ertesi sabah, yani 11 Haziran’da tekrar test yaptım, yine negatif çıktı. PCOS ya da troid sorunum bugüne kadar hiç olmadı.
Genelde adetlerim 28-30 gün arasında olur
Benzer durumu yaşayan ya da bilgisi olan kişilerden yorumlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. 🌸

Arkadaşlar merhaba. Normalde adet döngüm 27 gün geçen ay 20 mayısta regl oldum gebelik düşündüğüm için 31 mayısta dahil olmak üzere eşimle günaşırı ilişki yaşadık. Regl döngüme göre adetime 4 gün var. 2 gündür inanılmaz yorgunluk uyku hali ve sol kasıkta hafif hafif kramplar oldu. Test yapsam doğru sonuç alır mıyım merak ettim epey. Yardımcı olabilir misiniz?
Benim 6 gün kala idrarda çıkmıştı varsa sizinde çıkar

Benim ateş basması uyku hali halsizlik vardı kasık ağrısı vs de vardı ama ben regl olacam sandım öyle regl ağrısı gibiydi en farklı olanı ateş basması ve beyaz krem gibi akıntım vardı
Ateş dışında akıntı halsizlik ve adet ağrısına benzeyen kasık ağrıları bende de var

merhaba benim sat 20 mayıs beklenen adet 17 haziran ben dün test yaptım sabah idrarı değil hemen gözle görülen çizgi belirdi ama çok silik bi şekilde başka markada yaptım ondada aynı çıktı ben hissetmiştim zaten yoğun ateş basması yaşıyorum ve test yapmadan bir gün önce bel ve bacak ağrım çok oldu ilk gebeliğimdede böyle olmuştu velhasıl gidip kan verdim teyit etmek için 15.61 çıktı çok yeni sanırım yeni tutunmuş bir daha kan vermicem adet günüme kadar adet günüm 1-2 gün geçsin o zaman kan veririm inşAllah bence sizde test varsa yapın eğer geç döllenme vs olmadıysa çıkar diye düşünüyorum dün 6 gün vardı regle bugün 5 gün benim

Benim 2.gebeliğim olacak. Umutsuzluğa kapılmayın siz de. 2 arkadaşım 1 yılın sonunda, 2 tane akrabam da biri 6 ay,, diğeri 9 ay sonra tedavisiz çocuk sahibi oldu. Daha çok yeni. Kendinize zaman verin. Kafaya takınca ve umutsuzluğa kapılınca zorlaşıyor bu işler. Umutlu olun.
Hadi her şey kötü diyelim, rahatsızlık çıktı vs.tüp bebekle sahip olursunuz.
Çok yakın arkadaşımın eşi kısırdı. Tedavi sonucu evliliklerinin 2.yılı bitmeden tüp bebek yaptı hamile şu an. Hem de tek seferde oldu. Çareler tükenmez. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin
8 gün kala ztn testte çıkmaz. En güzeli adetten 2-3 gün önce yapmak.
Evet kesinlikle ama garip bi süreç bunu yaşayınca anladım umarım en kısa zamanda Allah nasip eder

Back
X